Tiedättekö mitä, en oo varmaan koko viikonloppuna lopettanut hymyilyä! Eilen oli aivan tosi ihana päivä ja tääkin päivä alkaa olemaan pulkassa. Juuri syöneenä, vatsa tyytyväisenä voi hetken rauhottua.

Eilinen vapaapäivä oli yksi parhaista pitkään – pitkään aikaan! Lauantai oli välipäivä salilta molemmille meistä, joten nukuimme pitempään kuin yleensä, söimme aamupalan rauhassa ja vain olimme. Paljon tuli myös tehtyä, nimittäin pyykkiä pestiin ja tietokoneita restauroitiin (onko tää edes sana?).. Kävimme moikkaamassa omaa perhettäni Töölössä, ennenkuin pääsimme näkemään hyviä, tärkeitä ystäviämme.
Oma dieettiruokani kulki kokoajan matkassa, toiset vetelivät ystäviemme luona sipsiä ja vihanneksia dippien kanssa. Mulla oli Ikean-eväslaatikossa jauhelihaa, spagettia ja ruusukaalia – omaa herkkuani. Ei tuntunut pahalta yhtään. Mikä oli eteenpäin tsemppaavaa! :)

Tältä on näyttänyt suurinpiirtein kaksi annoksistani päivässä.

Olenkin varmasti aikaisemminkin maininnut, että aina urheilullinen veljeni on innostunut kuntosalitreenauksesta myös. Salilla hän on nyt käynyt päälle vuoden, joten päätimme yhteistuumin tilata myös hänelle protskua oman lisäravinnetilauksemme mukana. Uusi treeniohjelma on jo saatu tehtyä ja se toimii, kuulemma lihaksia särkee! ;) Ruokapuolikin menee kokoajan enemmän oikeaan, monipuolisempaan suuntaan.
En voisi olla ylpeempi! 

Nää on kaikki käytetty, mutta kokeilkaa vaan jos toimii! ;)

Saimme FitnessExposta lahjakortteja, joista kolme käytimme nyt, sillä tilauksemme oli todella suuri. Saatiin siis juuri laitettua tuo lisäravinnetilaus Fitnesstukkuun sisään ja nyt odotellaan sitten ensi viikolla saapuvia paketteja! Oon aivan intona! Saada nyt kaikki omat rakkaat tuotteet taas varastot täyteen. On ollut vähän hukassa oleva olo, kun esimerkiksi vitamiinit on olleet jo hyvän tovin loppu. Pakettien tultua pääsette tekin näkemään niiden sisällön! :)

Tänään on oltu myös töissä, aika hiljainen päivä. Toisaalta oikein hyvä, pääsen rauhassa totuttelemaan uuteen kassajärjestelmään sunmuihin juttuihin. Ihania työkavereita tapaa kokoajan lisää! :)

Minä tässä hei, selkeästi dieetti pitää mut täysjärkisenä! ;)                Oikealla on mun rakkaimmat, veli ja äiti. <3

Huomenna starttaa dieetin kolmas viikko ja taas tiputellaan ruokamäärää. Painoa on pudonnut jo muutama kilo, mikä on ihana huomata! Huomaan myös, että kroppani voi hyvin ja tuntuu paremmalta.
Fitfarmilla alkaa huomenna uusi Superdietti, kaikki sinne mukaan! Se on varmasti rahansa arvoinen ja toimiva setti! Kyseessä on siis sama millä itse olen tälläkin hetkellä. :)

Rauhallista sunnuntai-iltaa!

xxo,
Janina

PS. Näyttää nyt siltä, että pääsen ILOVEME-messuille käymään! Saatiin liput onneksemme ja vielä ilmaiseksi! JES. :)

Janina Pohja avatar

Published by

5 vastausta artikkeliin “Viikonlopun läpi hymyillen”

  1. Elisa avatar

    Oi sun pasta näyttää SUPERhyvälle. Onkstoi basilikaa? Mä oon alkanu tunkee rucolaa joka paikkaan, pitää kokeilla jotain muutakin välillä :D

    Tykkää

    1. msbottom avatar

      Tuorepinaattia! Ihan parasta nannaa kuule! Pinaatti muutenkin. Ollaan käytetty sitä myös pakastettuna kaikkiin smoothiehin! NAM ja terveellistä ku mikä! ;) Rucola kans toinen herkku! Oon tehny peliliikkeen ja ostanu just tuorepinaattii, salaattii ja rucolaa. Ne painaa niin vähän niin tuntuu et syö enemmän vaikka sama grammamäärä, haha! :D

      Tykkää

    2. Elisa avatar

      Jess! Mä painelen heti huomenna kauppaan ja ostan tuorepinaattia! <3

      Tykkää

  2. Asta avatar

    Ihana kuva toi irvistys :D Hehe, mutta hei tänä viikonloppuna on selkeesti ollu varmaan jotain ilmassa, kun mullakin on ollut ihan superhyvä viikonloppu, vaikka mitään erikoista ei ole edes tapahtunut. Jotenkin on vaan ollut hyvällä tuulella ^_^ Ja hei siis millä dietillä sie nyt siis oot? Treenaat niihin ensi vuoden fitnessmallikisoihin? Oon vähän tippunut kärryiltä, kun en oo ehtinyt viime aikoina ihan joka postausta niin tarkasti lukea :P

    Tykkää

    1. msbottom avatar

      Kiitos! :) Hyvä olo senkuin jatkuu.. Meijän pitää tutkia mistä tää tulee ja sit pitää siitä kiinni! :DOon siis tuolla Fitfarmin Superdieetillä. Olin mukana siinä toukokuussa kun se ensimmäisen kerran ilmestyi. Otin ohjeet talteen, jotta voin käyttää sitä uudestaan. :) Aivan mahtava 6 viikon setti! Tavotteet on kisoissa, mutta vasta alku keväästä starttaillaan kunnon treeniä, nyt keskittyminen on polvenkuntoutuksessa ja vähän lisää lihasta. ;)

      Tykkää

Jätä kommentti