Tässä se nyt on. Pelkäämäni kehityskuva. Edellisessä postauksessa puhumani peilikuva sai itsessäni piston aikaan. Miksi hävetä edistymistä? Jaan sen nyt teidän kanssanne. Toivoen motivoivani. Inspiroivani. 
23.10.2010 – 30.10.2012
Kaksi vuotta. 14 kiloa. Kyyneleitä ja hikeä. On ollut ylä- ja alamäkiä. Motivoiduttu ja ylitreenattu.
En oikein osaa kertoa omia fiiliksiä tällähetkellä. Ne on sanoin kuvaamattomat. En koskaan ajatellut voivani sanoa oikeasti rakastavani kroppaani. Paljon on vielä matkaa edessä, mutta takana olevat askeleet eivät ole yhtään sen huonompia. 
Mitäs sanotte?

xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

24 vastausta artikkeliin “2 Vuoden Kehityskuva”

  1. Elisa avatar

    Mielettömän hyvä duuni Janni! Tällaset kuvat ovat ihan parhaita motivaattoreita:)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Hihii. Matka jatkuu vielä. Stay tuned! ;)

      Tykkää

  2. Lujo avatar

    Wau, tämmöset postaukset motivoi aina. Hieno muodonmuutos!!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Lujo! Tsemppiä treeneihin!

      Tykkää

  3. Anonymous avatar
    Anonymous

    tämä voisi olla jonkun toisen puolen vuoden muutos, ihmettelen kyllä kuinka pieni muutos. Oletko kokoajan treenannut ihan maksimipainoilla? Ja aktiivisesti kokoajan? Omaan silmään näyttäisi lähinnä siltä, että olet kaksi vuotta sitten ottanut itsestäsi kuvan, mutta vasta puoli vuotta treenannut.

    Tykkää

    1. Anonymous avatar
      Anonymous

      Jos olet blogia seurannut niin tiedät varmaan että mutkien kautta on matka mennyt. Älytön hatunnosto Janina sulle!!! Hieno muutos<3

      Tykkää

    2. Janina avatar

      Kiitos kommentista! Pistit miettimään, kirjoitinkin jatkopostauksen http://climbofmylife.blogspot.fi/2012/10/mietteita-lukijan-kommentista.html josta löydät vastauksen. Kiitos myös sinulle, toinen anonyymi. Mutkia on tosiaan ollut enemmän kuin laki sallii. Kiitos! <3

      Tykkää

    3. Elina avatar

      Puolen vuoden??? Musta ei tosiaan. Vaikkakaan Janina ei tästä ainakaan vaikuttanut ottaneen itseensä, niin taitaa olla anonyymi vaan kateellinen… Kiitos Janina et uskalsit julkasta tän kehityskuvan! Musta ihan älyttömän hienoa kehitystä 2 vuodessa. Toivottavasti mä voin 2 vuoden päästä nähdän saman muutoksen itsessäni. :)

      Tykkää

    4. Janina avatar

      Riippuu selkeästi katsojan silmästä. Olen itse myös sitä mieltä, että olen tehnyt hyvää duunia. Elämäntapamuutos ei tapahdu kenelläkään puolessa vuodessa, ei fyysinen eikä varsinkaan henkinen. Hitaasti mutta varmasti kohti terveellistä lifestylea. :) Kiitos kommentista! IHANA. :)

      Tykkää

    5. Tahra avatar

      Mihin sitä olisi nuorella ihmisellä niin tulipalokiire muka? Parempi rauhassa totutella tekemiinsä muutoksiin kun kertarysäyksellä muuttaa kaikki ja tulla übertimmiksi ja sitten kyllästyä kun on ollut liian ankara itselleen ja palata lähtöruutuun. Eikä alkutilanne ollut mikään katastrofaalinen kuitenkaan terveydellisesti eikä ulkonäöllisesti ajateltuna, kuvan perusteella. Joten miksi olisi pitänyt olla kauhea kiire?Ja jälkimmäisestä kuvasta: kiva perä! varmasti näyttää mitkä tahansa farkut hyvältä!

      Tykkää

    6. Janina avatar

      Tämäpä juuri! Hyvin sanottu! :) Haha, kiitos kommentista!

      Tykkää

  4. sanni avatar

    upee muutos kyllä, tällänen motivoi ainakin mua katsella muiden kehityskuvia. Vielä joskus kun itsekin uskaltautuisin laittaan itsestäni kehityskuvaa omaan blogiin.. :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Olin muutama viikko samassa tilanteessa. Katselin omia kuviani ja mietin milloinkohan uskaltaisin. Häpesin ja häpeän aikaisempaa vartaloani. Mutta muutosta on tullut ja tiedän sen motivoivan muita aloittamaan ja jatkamaan. Kannattaa rohkaistua, mutta se ottaa aikansa. Kyllä se kuvien jako -kärpänen pistää suhunkin! ;) Niitä odotellen!

      Tykkää

    2. Janina avatar

      Niin ja kiitos. Hihi. :)

      Tykkää

  5. Janika avatar

    Mä oon sanaton! :D Mäki haluun! :P

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Sä varmasti saavutat sen, pienin askelin. Ei mitään hyvää saa nopeasti. Pää pystyssä kohti piirtyviä vatsalihaksia! Tsempataan toisiamme! ;) <3 Kiitos.

      Tykkää

  6. Anonymous avatar
    Anonymous

    Damn, niin mäkin haluun! xDTäälläkin päässä on noita ylä- ja alamäkiä ollut, mutta vaikka noita alamäkiä kuinka tuntuu inhoavan, niin ne vaan kuuluu elämään ja lopulta ne vie eteenpäin. Ite oon pakon edessä joutunut löytämään uutta. Mullakin kesti päästä sisälle tuohon punttitreeniin, ns. rakastua rautaan. Youtubesta löytämäni Gymlog-videot ja ihmisten blogit vei kokoajan syvemmälle lajiin. Ja nyt huomaa, että on tullut ihan riippuvaiseksi punttitreenistä ja tuntuu että saan jopa enemmän siitä irti kuin kestävyysurheilusta. Kiitokset siis motivoinnista, ihan huikea muutos! Antaa uskoa itelleenkin! :)-EndorphinAddict

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Uskoa ei pidä menettää! Mikää ei oo mahotonta. :) Pitääkin tsekata noi Gymlogin videot, muutama muukin on niitä kehunut. :)Kiitos ihanasta kommentista!

      Tykkää

  7. hannish avatar

    Löysin vasta tällä viikolla tän sun blogin ja oli kuin olisit kirjoittanut mun elämästä! Mun muutos alkoi vuonna 2009 kun mun poikaystävä (nykyinen kihlattu) puhui mut ympäri salijäsenyyden hankkimiseen. Siellä tuli silloin tällöin käytyä, mutta vänkäsin kyllä niin paljon vastaan aina, kun hän pyysi minua mukaansa. Muutama riitakin siitä saatiin aikaiseksi…. Siitä oikeestaan puolen vuoden päästä uudella paikkakunnalla huomasin työpaikkani vieressä upouuden salin ja sattumalta töistä satuin vielä saamaan kyseiselle salille etuseteleitä. Paras päätökseni ikinä! Laihduin 8 kiloa pelkällä salilla ja sitten, kun tajusin tehdä ruokavalioremonttia lähti vielä 5 kiloa. Nyt olen koukussa bodybuilding.com-sivustoon, josta siis nykyiset saliohjelmani valkkaan ja tällä viikolla rukkasin ruokavalionkin vielä sivuston neuvojen mukaiseksi.Muutoksesi on ollut loistava ja siitä on ihana lukea näin pirteästä blogista! Kehityskuvasta näkee, ettet ole päässyt tuohon kuntoon vaan ruokavalion avulla, vaan olet käynyt myös salilla ahkeraan. Wau! (:Mukavaa viikkoa!-H-

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Sielunkumppani! :) Rakkaudesta lajiin, ei se nopeasti tule mutta varmasti! ;) Ihana että olet myös hurahtanut, upeaan suuntaan menee kokoajan! Nyt kehitys varmasti hidastuu, mutta keep your head up high! Pienetkin muutokset on yhteensä isoja! Kiitos paljon. Tulen niin hyvälle mielelle tällaisista kommenteista! :)

      Tykkää

Jätä kommentti