Niinkuin lauantain ’on the go’-postauksessa vihjasinkin, Kampin Nike Store sulkeutuu loppuvuodesta. Alennukset starttailivat viime viikosta, joten hyvää tavaraa löytyy varmasti jokaiselle. ;)
Mitään ei tule enää lisää vaan kaikki on esillä, joten hopotihop ja tsekkamaan tarjonta.
Itselleni tarttui mukaan Nike Pron shortsit ja lemppari-sukkia. Nii ja vesipullo! Vanha taitaa olla melkein homeessa jo sisältä sen verran vanha. Heh.
Jäin kuolaamaan sieltä sellaista ns heijastintakkia. Hinta oikeasti 220€, eikä alennuksenkaan kanssa hirveän halpa – vielä. Pitää käydä kurkkailemassa, jos sitä vielä myöhemmin löytyisi isommilla alennuksilla, sillon varmaankin tarttuu mukaan! :)

Meille tuli pieni väittely hetki eilen noista shortseista. Onko ne teidän mielestänne shortsit vai ’alushousut’? :D

Harmittaa kaupan sulkeminen, on se niin eri fiilis mennä heidän omaan kauppaansa kuin ostella sporttikaupoista sieltä täältä. Henkilökuntakin oli aivan mahtavaa, aina auttamassa ja kuulumisia vaihtamassa! :) Kiitos näistä vuosista.

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

Janina Pohja avatar

Published by

8 vastausta artikkeliin “Nike Storen Loppuunmyynti”

  1. Antti avatar

    Haja haja, huomenta! Päätin nyt rohkaistua ja avata sanailukauden täällä sun blogissa kun olet niin uskollisesti meillä käynyt kylässä :D Noi näyttää kyllä epäilyttävästi boksereilta, näin miehen silmään.. :D

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Haha! Ota näistä selvää, välillä on niin piukkaa pökää tarjolla ettei koskaan voi tietää! Enhän mä näitä muuten kuin ehkä kesällä jossain piilossa pitäisi. :D

      Tykkää

  2. Essi avatar

    Ite mietin samaa noista kerran kaupassa! Ilmeisesti ne on kuitenki alusshortsit ja noita saa niinkö pitkinä kalsareinakin. Näin mulle ainakin selvennettii:D

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Okei. :) Hyvä tietää. Hyvin ohkaset ja piukat ne tosiaan on. Ylempään vastailinkin, että saa nähdä jos kesällä uskaltaa ulkona tai kotona piilossa treenata. Voi olla kivan vilposet, jos tulisi siis kuumat säät! :)

      Tykkää

  3. Marika avatar

    Oon kanssa katsonu noita joskus, tosin eri värissä:D mulle tulee ehkä aavistuksen ”alushousu” fiilis noista:) mut toisaalta, kivalta ne silti näyttää!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      ^^ Jep. Kahtellaan miten löydän käyttöä! ;)

      Tykkää

  4. Milla avatar

    Mitäää!? Lopettaako ne. En kestä D: Pakko mennä sinne aleen sitten hamstraamaan kun palkat tulee. Nyt kyllä harmittaa :( Tykkään noiden sortsien kuosista :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Sanoppa muuta! Hhaha. Vähän ois samat suunnitelmat kunhan veronpalautukset ens viikosta kolahtavat tilille. JES! Toivottavasti tekevät vielä kerran come-backin, pysyvästi! :)

      Tykkää

Jätä kommentti