Hyvää huomenta! 

Varmasti monet meistä ovat salilla käydessään katsoneet kanssatreenaajia. Kaikilla on oma tyylinsä treenata, mikä on tietenkin hyvä. Ei pidä olla tai tehdä jotain, koska se toinenkin tekee niin.

Kuitenkin hieman kärjistäen saleilta löytyy täydessä tällissä trenaavia mimmejä, ähiseviä-puhisevia huomionhakuisia bodareita, laitteissa kymmeniä minuutteja lepääviä sekä tekniikka hukassa treenaavia. Minun puolestani saavat rauhassa olla ja treenata mielensä mukaan, ei se minua – suurimmaksi osaksi – häiritse. 
Kuitenkin, kuten melkein jokaisessa asiassa miesten ja naisten käyttäytyminen eroaa toisistaan. Salilla se taitaa korostua vielä enemmän, sillä monella naisella on luulo että nostaessa isoja painoja, saa heti isot lihakset. Siksi he pysyttelevätkin laitteissa ja jättävät vapaat painot miehille. Miehet käyttävätkin tuon hyväkseen ja yrittävät treenata aivan liian isoilla painoilla – tekniikan kustannuksella – koska pitää näyttää olevansa vahva. Nyt on tullut alustettua seuraava video luokittelemalla, arvostelemalla ja yleistämällä. Pieni pintaraapaisu laajasta aiheesta, mutta…
… Mitä JOS miesten ja naisten roolit salilla käännettäisiinkin toistepäin? ;)
xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

7 vastausta artikkeliin “Mitä jos miehet ja naiset vaihtaisivatkin rooleja salilla?”

  1. Finde avatar

    Haha, aivan super hyvä video! Ihania stereotypioita ;DNoita kaikki löytyy kyllä tosiasiassa niin miehistä kun naisistakin, ainakin meidän salilta :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Heh. Joo näin on! :)

      Tykkää

  2. Elisa avatar

    Hahaha nauroin ääneen tolle videolle töissä! Ihan LOISTAVA :D

    Tykkää

  3. Sara avatar

    Mahtava klippi! Alkaa kyllä yhä enemmän löytyä salilta noita ”miesmäisesti” treenaavia naisia, joka on toisaalta hyvä juttu! Löysin muuten blogisi vähän aikaa sitten ja taisin lukasta melkeen kokonaan läpi yhdeltä istumalta :D jatka samaan malliin, tätä on kiva lukea :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Oon kanssa samaa mieltä, että kovempaa ja totisemmin treenaavat mimmi ton kyllä tervetulleita! Liikaa näkee istuskelevia, kännykkää näprääviä neitejä vielä ympäriinsä. :) Ihanaa, että innostuit! Kiitos paljon. :)

      Tykkää

Jätä kommentti