Hyvää perjantaita kaikille!

Taas se on edessä, nimittäin viikonloppu. Viimeiset viikot ovat olleet yhtä putkea, en ainakaan itse juuri ole erottanut arkipäiviä viikonlopuista. Ensi viikosta palataan taas normaaliin rytmiin.
Treenit ovat sujuneet erittäin kivasti ja ne on saatu tehtyä. Yläkroppa on aikalailla jumissa tiistain ja keskiviikon rääkeistään, viha-rakkaussuhde lihassärkyyn on taas löytynyt.

Tänään aamulla oli tarkoitus herätä viimeistään klo 6, jotta jalkatreeni saataisiin tehtyä ennen töitä. Toisin kävi. Valvoimme aivan liian myöhään, sillä verukkeella että yksi yö vähemmillä unilla palauttaisi unirytmin koska tänäiltana nukahtaisimme varmasti ajoissa. Ajatus hyvä?
Heräsin kolmen aikaan aamuyöstä hieman sekavassa tilassa. Mitä kello on? Herätys ei oo soinut! Voi shitti! Väärässä olin. Olin herännyt aivan hirveään suukipuun. Oikean puoleinen alaviisaudenhammas päätti alkaa puskea läpi. Koko suu oikealta puolelta on tuskaisissa kivuissa. Ientulehtunut ja todella ärsyyntynyt. Siinä tunnin hereillä oltuani ja googleteltuani 24h hammaslääkäreiden hintoja (200€ hampaanpoisto!) nappasin kolme särkylääkettä, joissa hieman rauhoittavaa ainetta. Menin nukkumaan vain herätäkseni töihin muutaman tunnin päästä.
Kyllä taas huomaa kuinka paljon hyvin nukutut yöunet merkkaavat.

Heti herättyäni soitto kummisetäni vastaanotolle, APUA. Hän ei ole tänään töissä, kääk. Tulehdus pitäisi kuitenkin saada parantumaan ennen poistoa. Soitto suoraan kummisedälle, joka pystyi soittamaan lähimpään apteekkiin reseptin. Kuinka helpoksi elämä on mennyt?

Nyt kävin työpaikan viereisestä apteekista hakemassa antibiootit ja kunnon särkylääkkeet mukaan. Jes ja huh! Pystyn juuri ja juuri syömään, suu ei avaudu kunnolla. Jalkatreenistä en luovu, illalla pumppaamaan. Ellei vointi mene huonompaan suuntaan – epäilen.

Hyvin on alkanut vuosi, asioita hoidettu enemmän kuin viimeisten kuukausien aikana. Hammaslääkärikäynti varattu, urheiluhieroja varattu, ortopedillä käyty, asunto ostettu, vuokrakämppä irtisanottu.. Oikein hyvä fiilis!

Toivottavasti teidän viikonloppu starttaillut paremmissa merkeissä!

xxo, Janina

Janina Pohja avatar

Published by

2 vastausta artikkeliin “Loppuviikon huono startti”

  1. Anonymous avatar
    Anonymous

    Moikka! Olisko sulla vinkkejä lisäravinteiden suhteen? Olen aloittamassa kiinteytys ohjelmaa ja haluaisin aloittaa lisäravinteiden käytön treeniä buustaamaan. Mikä olisi suosituksesi alkuun?

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moi! Itse luotan palautusjuomaan kuin kallioon, se on lisäravinne josta en luopuisi. Kreatiini toimii todella hyvin energian antajana sekä lihasten palauttajana. Aminohapot ovat myös erittäin tärkeitä lihaksille. Olen kirjottanut aikaisemmin postauksen palkkareista sekä latareista, voit lukaista sen täältä: http://climbofmylife.blogspot.fi/2012/08/lataus-palautusjuomat-treenaamisen.html Toivottavasti on jonkinlaista apua. :) Tsemppiä treeneihin!

      Tykkää

Jätä kommentti