Nyt viisaudenhampaan poiston jälkeen, ei hirveästi saisi purentaa vaativaa ruokaa syödä. Jäde-jogurtti-keitto linjalle määrättiin täksi päiväksi. Tähän mennessä päivää olen syönyt aamupalaksi rahkan lisukkeineen ja kanakeittoa kahden pehmeän leipäpalan kanssa.

Kävin kaupasta hakemassa hieman jäätelöä ja päätin samalla kokeilla ensimmäistä kertaa PROfeel– proteiinijuomaa. Oletteko kokeilleet? Ostin kaakaon makuisen juoman, se on ihan hyvää mutten näe itseäni juomassa näitä muuten kuin erikoistapauksissa. Sisältää hyvän määrän proteiinia, mutta myös sokereita.

Mitä te pidätte näistä? Onko lempimakuja?

Naama erittäin hellänä ja kipeänä.
xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

13 vastausta artikkeliin “Vaihtoehtoinen välipala”

  1. Siiri avatar

    Mun mielestä tuo protskujuoma on pahinta proteiinijuomaa, mitä oon maistanut :D Haha! Ennemmin fastin tai gainomaxin :P vaikka joo, uppoaa tuokin paitsi mansikka tosi esanssinen.. Mutta profeel vanilijarahka on namiaaaa! (Vaan vanilija tosin)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Mulla menikin 1,5 tuntia juoda tuo ! Tietysti senkin takia, etten hampaan kanssa voinut hirveän kovaa imeä pillistä, mutta ei se tosiaan ole hirveän hyvää. Oon maistellut noita muitakin, mutta jotenkin oon jäänyt tästä profeel-hehkutuksesta ulkopuolelle. :D

      Tykkää

  2. Sarpukka avatar

    Huhhuh, 8 palaa sokeria purkissa, se on jo melko paljon! Mä oon maistanut tuota suklaata mutta maistui omaan makuun liian makealta. No tosin ei se kovasti yllätä, jos sokeria on noin reilusti :) Itsellä kun poistettiin viisurit, niin vedin litran jätskiä kerralla, siinä sitä sokeria vasta olikin! :D

    Tykkää

    1. Siiri avatar

      Ei nyt ihan niin paljon kai sentään…

      Tykkää

    2. Anonymous avatar
      Anonymous

      sokeripalassa on 2,5g sokeria eli ei nyt kuitenkaan 8 palaa sokeria tuossa juomassa:DDD

      Tykkää

    3. Janina avatar

      8×2,5g = 20g. Yksi purkillinen sisältää 20g sokeria, eli tosiaan paljon. En ajatellutkaan asiaa näin, jää varmasti hyllylle tulevaisuudessa, sillä ei tuo niin hyvää ollut.

      Tykkää

    4. Sarpukka avatar

      Jep, Janinan kaava pitää paikkansa, kun katsoo tarkasti tuota koko purkin ravintosisältötaulukkoa. Valitettavaa mutta totta. Miettii vain ne sokeripalat tuohon purkin pohjalle, täyttyy melkein puoleen väliin asti. Harmi sinänsä, sillä tuollaiset tuotteet ovat tervetulleita kauppojen hyllylle, olisi nopea napata välipalaksi. Mutta siis ilman sokeria tai edes vähemmällä määrällä.

      Tykkää

    5. Janina avatar

      Olisivat tervetulleita tosiaankin. Ehkä tulevaisuudessa? :)

      Tykkää

  3. Antti avatar

    Ehdottomasti paras maku näistä on toi kahvi. Eipä noista sokereistakaan tarvitse huolestua kun ei noita varmasti kukaan useampaa kappaletta päivässä tuhoaa. Ennen treeniä tai etenki sen jälkeen nää on varmasti ihan ok :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ehkä joskus saan joltain kahvin makuista maistaa. :) Toivottavasti eivät juo, sillä sillon tulis aikamoinen ”terveellinen” paukku :D

      Tykkää

    2. Johki avatar

      Riippuu myös varmasti kenestä puhutaan, kyllä ajattelen, että itselleni jopa se YKSI tuollainen PÄIVÄSSÄ olisi liikaa. Jos sitä tosiaan ajattelee 8 kpl sokeripaloissa. Se ON hurja määrä sokeria (ja mielestäni kelle tahansa) – minä kun yritän sitä vyötäröä pitää kurissa niin sokerit ei siinä auta. Ja onneksi en tuosta tykkää, maistoin äskettäin kun ei hätävaraksi muutakaan ollut – en tykännyt. Tuo oli makea ja ylipäätään kaikki mielestäni (sokerittomatkin) ovat niin ällömakeita, että jonkin ajan kuluttua alkaa niiden kippaaminen kurkusta oksettaa. No, onneksi on maustamatonta heraa sentään olemassa.

      Tykkää

    3. Janina avatar

      Tuo on totta, hyvin paljon riippuu henkilöstä, elämäntilanteesta, makumieltymyksistä, tavoitteista.. Senkin takia tämän laitoin tänne tuon ravintoarvotaulukon jotta ihmiset ymmärtäisivät että mainostus ei aina osu oikeaan terveellisyyden puolesta.

      Tykkää

    4. Antti avatar

      Totta, totta. Sillointällöin nautittuna ihan ok, mutta joo en joka päivä tommosta vois vetää. Ehkä kerran kuussa tai vähemmän tulee näitä käytettyä. Veikkaisin että kerran kolmessa kuussa.

      Tykkää

Jätä kommentti