Ihanaa huomenta! Espoossa paistaa taas aurinko, mitenkäs muualla? Näitä aurinkoisia aamuja on ollut jo muutama peräkkäin, eihän tässä voi muutakuin hymyillä! :)
Kiitos kaikille paranemis- & tsemppauskommenteista, kaikki ovat luettuina vaikkakaan en ole vielä kerennyt vastaamaan. Voiton puolella ollaan, mutta buranan voimalla vieläkin painetaan. Olette ihania

Viimeiset päivät ovat olleet aikamoista haipakkaa. Perjantaina starttailtiin tulevan asuntomme remontointia suunnitelmalla sekä tarvikkeiden hankinnalla. Lauantaina herättiin innokkaina uuteen aurinkoiseen päivään. Minäkin pääsin pitkästä aikaa salille pumppailemaan olkapäitä ja kokeilemaan kuinka treeni hampaan kanssa sujuu, hyvinhän se meni! Viikonlopun aikana tuli remontoitua 20 tuntia, joten ei ollut ihme kun sunnuntai-iltana tipahdimme sohvalle. Seiniä kitattu, hiottu, tapetit poistettu – viidestä huoneesta! Huh heijjaa. Tämäkin viikko tulee menemään remontoidessa, ensi viikolla onkin sitten muutto! :)

Tämä viikko onkin startannut melko vahvasti, eilinen jalkatreeni tuntuu kunnolla pakaroissa ja tämän aamun selkä-hauistreeni sujui erittäin hyvin! Pikkuhiljaa alkaa oma peilikuvakin tuottamaan enemmän hymyä ja hymyä, olkapäässä alkaa olemaan muotoa? :) Oikealla tiellä siis!
Eilen täytin Fitfarmin taustatietolomakkeen loppuun ja lähetin sen itse Bullille. Kohta tulee sitten soittoa valmentajalta ja sovitaan tapaaminen.

Tosiaan, tämä viikko tulee olemaan aika haipakkaa, mutta yritän bloginkin puolelle kertoa kuulumisia. :)

Miten teidän viikkonne on startannut? Oletteko nauttineet aurinkoisista päivistä ulkona reippailemalla? :)

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

Categories: , ,

6 vastausta artikkeliin “Teidän tuomat hymyt”

  1. Daniela Maria avatar

    Mahtavaa Janni!!!!! Mä olin eilen pt:n kanssa citygymillä, ja voi jumaaaaaa. Sattuuuuu! <3 Laita kuvia uudesta kämpästä joskus? Ja miten olisi joku kiva ”kotitreeni” juttu?

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kotitreenijuttu tulossa! Olinkin sitä jo tässä suunnitellut jonkin aikaa ;) Oon innoissani omasta valmentajasta, lähtee kehitys taas kunnolla käyntiin.

      Tykkää

  2. Anonymous avatar
    Anonymous

    kuvia kämpästä pian!!! ja myös skype jookojookojookoo <3 ikävä pus <3

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Joo! Skypellä asuntokierros ;) pussss <3

      Tykkää

Jätä kommentti