Otsikko kertoo varmasti kaiken tarvittavan!

Olen tässä eilisen ja tämän päivän pitänyt puhelinta kädessä 24/7, päivittänyt sähköpostia JOS sieltä vaikka minuutin sisään olisi jotain infoa ilmestynyt. Töistä tänään lähtiessäni olin valmistautunut odottamaan rauhassa. Henkisesti latauduin tulevaa salitreeniä varten ja olin hyvillä mielin. Kuntosalin pukuhuoneessa olin laittanut kaiken valmiiksi, pessyt meikit pois ja lähdössä treenaamaan kun puhelin tärisi. ”ai taas joku mainosposti.. huoh!” 
Avasin kuitenkin näytön ja ei tarvinnut edes sähköpostiviestiä avata kun tajusin mitä tapahtui:

MINÄ SAIN KUTSUN FITNESSMALLI-KILPAILUN CASTING-TILAISUUTEEN!

”OMG.APUA.KÄÄK.JEE. KENELLE MÄ ILMOTAN EKAKS? Äiti ei vastaa. Miko ei vastaa. Miksei ne vastaa! Ystävät! ÄÄÄÄ! En mä voi kiljua, pomppia, huutaa! Saati itkee! Mitä mä teen!”

Ajatusten juoksu oli nopeaa ja sekavaa. En vieläkään oikein tiedä miten päin olla. Toisena hetkenä oon rauhassa, seuraavana saatan itkeä onnesta. Olen onnellinen.

19.5. Tampereelle viedään sellanen paketti, että paikka finaaliin on varma. Laitan kaikkeni tähän ja nyt.
TWO WEEKS OUT! Tässä ja nyt.

Kuntoa muutaman viikon takaa. 

ISOILLA XXO,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

39 vastausta artikkeliin “CASTING-KUTSU”

  1. Anonymous avatar
    Anonymous

    Hirveesti onnea castingeihin pääsystä ja isosti tsemppiä jatkoon! Käyhän hakemassa poika kotiin! ;)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon! Huomenna tulee valmentajalta ohjeet ja sit painetaan 120% lasissa! ;)

      Tykkää

  2. Anonymous avatar
    Anonymous

    Oot yksi maailman inspaavimmista eukoista.

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Wow! Sait mut kikattamaan :) Ihanasti sanottu! Kiitos!

      Tykkää

  3. Anonymous avatar
    Anonymous

    Olin varma että pääset! Ja onhan Emmi sun kaveri ja se on myös tuomaristossa ;)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Hihi! Kiitos! Emmi on kaverini, kyllä, mutta ei ollut tässä raadissa mukana. :) Emmi on mukana vasta semifinaalissa, Janni Hussin sekä koreografin kanssa.

      Tykkää

  4. Noora avatar

    Onnea sinulle! En osaa edes kuvitella sun fiiliksiä :)) Tänne suuntaan ei oo kuulunu kutsua. Liekkö kaikille ilmoitettu sitten jo :/ Mut tsemppiä sulle jatkoon hurjasti. Pidän peukkuja sulle! :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Noora! En käsitä miten oot voinut jäädä kutsutta, olin varmempi sun jatkosta kuin omastani. :/

      Tykkää

  5. Jade avatar

    Hei onnea ihan hirveesti! :) mitä nyt olen näitä jotain blogeja seuraillut, niin ajattelin että sä oot varmasti castingissä ;) itsekään en saanut kutsua, mutta lupaan pitää peukut pystyssä sun puolestasi!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka Jade!Wau, kiitos! Nyt kaikkien peukut todella pystyyn, ilman finaalipaikkaa en lähde Tampereelta. :)Todella moni paikan ansainnut jäi kutsutta, taso on ollut varmasti erittäin kova ja päätös tiukka.

      Tykkää

  6. mea avatar

    Onnea!!!! :-) oot niin sen ansainnut!! <3 tsemppiä näihin viikkoihin, tuut olee niin hyvän näkönen sielä :-)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos mea <3 Peukut pystyyn, kaikki peliin ja homma haltuun. Nyt ei auta jarruttelu! :)

      Tykkää

  7. Tanja avatar

    Hieno juttu! :) Ne sinun kuvat oli niin upeita että ajattelin että on ihme jos ei kutsua tule :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Tanja, ihanasti sanottu! :) Toivottavasti pääsen ilmoittamaan finaalipaikasta myös kohta ! ;)

      Tykkää

  8. Sanna Laitinen avatar

    Onnea! Jes! Viikon päästä sunnuntaina nähdään!!! :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Go Sanna Go ! Siellä nähään ;)

      Tykkää

  9. Siiri avatar

    jeeee ou ettäää! :D onnea :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Onnea tarvitaan!! ;)

      Tykkää

  10. Essi avatar

    Olin just tulos kysyy, et joko on kutsu tullut – olihan se. ONNEA MIELETTÖMÄSTI, oot sen ansainnu!!!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Essiii, ihanaa! Kiitos ihana! <3

      Tykkää

  11. Minttu avatar

    Onnea, fiilis on varmasti mahtava! :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Sanoinkuvaamaton! ;)

      Tykkää

  12. Anonymous avatar
    Anonymous

    Onnea hurjasti ja tsemppiä! Voin vaan kuvitella sun fiiliksen!Itekin oon löytänyt ryhmäliikuntojen kautta punttisalille ja se on mun rakkaus! Mielessä pyörii, että josko mustakin joskus tulis oikein kunnon fitnesslikka ja tohtis osallistua esimerkiksi juuri tähän fitnessmalli-kilpailuun. Täytyy nyt ainakin vuosi tai pari treenata kunnolla ja katsoo sitten ;)Mutta onnea vielä ihan hurjasti, oon todella ilonen sun puolesta!:)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka!Kivan kommentin kirjoitit, fiilis on uskomaton! Hankala sanoin kuvailla, työtä tämän eteen on tehty niin paljon että tämäkin on jo itsessään mahtava palkinto :)Olen aina onnellinen salitreeniin hurahtajien puolesta, onhan se oman henkisen sekä fyysisen hyvinvointini tukipilareista. :) Uskalla unelmoida, laittaa itsellesi pelottaviakin tavoitteita ja lähteä niiden perään. Anna itsellesi aikaa oppia ja kehittyä, uskon että saat mahtavia tuloksia aikaan! ;)Kiitos vielä!

      Tykkää

  13. Anne avatar

    Superisti onnea!!! :D Mahtava juttu!

    Tykkää

  14. Aino avatar

    Onnea!! Ihan huippua, superia, mahtavaa! Varmasti saat finaalipaikan, oot niin upeessa kunnossa :) HUH! Tulipa hyvä mieli sun puolesta<3

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ihana Aino! :) Nyt vaan sykkeet ylös ja kroppaa timmimmäksi, loppuun asti mennään! Kiitos <3

      Tykkää

  15. Elisa avatar

    ONNEAAAAA!!! <33333 Ihan mieletöntä!!

    Tykkää

  16. Janina avatar

    ELLLUUU!! Mä en tiedä miten päin olla! :) Oot ihana <3

    Tykkää

  17. Anonymous avatar
    Anonymous

    ONNEA hurjan paljon fitnesskisoihin! :) Toivon todella että pärjäät, oot upea! :)Oon aika uusi lukija mutta oon tosissaan tykästyny sun blogiin, innostaa itseäkin liikkumaan kun lukee tätä. :) Mulla olis pari kysymystä. Sulla on aivan upea kroppa ja mun unelma on saada samanlainen. Aloitin urheilun ”kunnolla” tässä talven aikana, aloin käydä hiihtämässä ja nyt olen lumien sulattua lenkkeillyt nelisen kertaa viikossa. Haluaisin käydä myös salilla mutta en oo kovin rikkaasta perheestä eikä ole varaa maksa kalliita salikäyntejä. Haluaisin siis kysyä neuvoja, tiedätkö miten voisin kotikonsteilla saada kiinteytettyä reisiä ja pohkeita ja muutakin kroppaa? Oon lukenu netistä juttuja ja monet on sanonu ettei ilman salikäyntejä voi saada hyvää kroppaa. En oo tästä ihan samaa mieltä, mutta olisi silti kivaa kuulla jos sulla olisi jotain hyviä neuvoja. :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon sekä tsempeistä että kehuista! Mikään ei fitness-blogin pitäjälle ole parempi kehu kuin saada muut innostettua liikkumaan :) Hyvä kysymys! Ilman salilla tehtyä treeniä voi toki saada hyvän kropan, ei siis huolta! Hieman mielikuvitusta se vaatii, mutta kaikki on tehtävissä. Kotiin voi esimerkiksi ostaa käsipainoja, esimerkiksi meillä on kotona säädettävät käsipainot. Jumppamatto sekä hyppynaru ovat toiset mahtavat apuvälineet, mutta eivät pakolliset. Rasvahan lähtee koko kropasta pikkuhiljaa, eikä sen palamista voi kohdistaa vain yhteen paikkaan. Olisin kyllä kiitollinen jos voisi :)Reisissä hyviä liikkeitä on erilaiset kyykyt: peruskyykyt, balleriina kyykyt, askelkyykyt, yhden jalan kyykyt. Pohkeita voi esimerkiksi rappustreenin parissa kiinteyttää; juokset rappusia ylös niin että ponnistat aina seuraavalle askelmalle päkijöilläsi. Näin pohkeet saavat kokoajan rasitusta. Myös perus pohjenousut ovat hyviä. Painoina voit käyttää vesipulloja tai vaikka kirjoja. Niitä latomalla vaikka muovikasseihin saa hyvät painot kotikonstein ;) Lenkkejäkin saat tehostettua lataamalla kunnon repun täyteen vesipulloja :)Treenirutiinisi kuulostavat hyviltä. Muistat vain, että aerobisella treenillä ei kiinteydy eli sen vastapainoksi kovia lihaskuntotreenejä. Nytkun kesä tulee on luontoa helppo käyttää apuna. Löytyykö lähteltä kuntorataa jonka varrella olisi treenilaitteita? Lasten leikkitelineissä saa tehtyä vaikka mitä! :) Nämä kaikki ovat myös hyviä postausideoita, joten katsotaan saisinko niitä toteutettua. :)Anteeksi että olet joutunut odottamaan vastausta. Toivottavasti näistä oli apua. :) Tsemppiä treeneihin, kärsivällisyys on valttia. Muista myös ruokavalion merkitys tulosten takaamisessa. ’Ihanaa kevättä!

      Tykkää

    2. Anonymous avatar
      Anonymous

      Kiitos tosi paljon vinkeistä! Kävin kokeilemassa läheisen leikkikentän härveleissä ja kyllä otti kunnon päälle! :)Ehkä nyt jaksan kesän aikana tsempata ihan kunnolla kun ei oo kouluakaan rasittamassa ja aloittaa treenaamisen ihan kunnolla. :)Kiitos vielä vinkeistä ja ihanaa kesän alkua sulle! :)

      Tykkää

  18. cam zuli avatar

    Sulla on ihana blogi se antaa itellekkin tsemppiä treenaamiseen:) Onnee hei kisoihin!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon! :) Ihana kuulla motivoivansa!

      Tykkää

Jätä kommentti