Moikka!

Pirteätä alkanutta viikkoa! Päivät juoksevat ohitse, aika ei riitä mitenkään kaikkeen mitä haluaisin tehdä. Eilen sain kyytiä PT:n vetämissä treeneissä. Siellä annoin aivan kaikkeni, jonka varmasti havaitsi kaikki lähellä olijani. Irvistelin, puhisin, rutistin lihaksia ja muutaman kirosanankin päästin. Treeneistä suuntasin vanhempieni luoksi koko loppupäiväksi. Päivä menikin nojatuolissa maaten sillä lihakset olivat sen tarpeessa, ei hirveästi naurattanut vaikka hyvä mieli olikin. 
Haluaisin jo tässä vaiheessa vinkata teille loppukesästä olevasta liikunta-tapahtumasta. Kyseessä on nimittäin Helsinki Workout-viikonloppu Kaapelitehtaalla. Tapahtumassa voi tutustua uusiin sekä jo tuttuihin ryhmäliikuntatunteihin. Workoutissa pääset myös kuulemaan uusimmista liikunta-alan trendeistä sekä tavoista liikkua. Tapahtuma pidetään 30-31.8. 
Lisätietoja löydätte tapahtuman nettisivuilta: Helsinki Workout.
Itse olen toivottavasti tuona viikonloppuna kapuamassa lavalle Fitnessmalli-kilpailun finaalissa, enkä sen vuoksi pääsisi mukaan. Saa nähdä miten käy! 
6 PÄIVÄÄ castingeihin. Tuleviin päiviin on ladattu kaikki. Muutaman jatkoon päässeen blogista olen lukenut herkutteluista, mutta ne eivät itselleni iskostu. Niin monta kovan duunin tehnyttä mimmiä jäi kutsutta, etten voisi kuvitellakkaan ottavani rennosti. Annan kaikkeni, sillä niin hekin tekisivät tilanteessani. 
Sen verran myönnän, että sunnuntai-illan herkutteluita olen jo miettinyt. Nimittäin superherkkujani, raakasuklaaneliöitä on taas tulossa! Chilillä höystettynä, nom! Terveellistä herkkua, jota syödessä voi seurata MM-kiekon finaalia, jossa Suomi toivottavasti luistelee! ;) 
xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

8 vastausta artikkeliin “Helsinki Workout”

  1. Soofia avatar

    Oletko vielä testannut questin proteiinipatukoita?

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka Soofia! Siitä on pitkä aika kun minun piti niitä tilata, mutta rahaa on mennyt muuhun. En siis ole vielä kerennyt, mutta nyt olisi tarkoitus iHerbistä tilata :) Oletko sinä? Mitähän makua suosittelet?

      Tykkää

    2. Soofia avatar

      Itsellänikin vielä tilausasteella :D Ja samoin minäkin ajattelin iherbistä tilata toivoen ettei jäisi tulliin..!

      Tykkää

    3. Soofia avatar

      Juuri kyseisestä jutusta tämä alunperin taas muistui mieleen :D

      Tykkää

    4. Janina avatar

      Sama juttu! Itse asiassa mä olin Lönnrotinkadun vieressä tänään joten päätin pistäytyä tuonne suositeltuun kauppaan. Nyt on Questin Bareja sitten 7 kappaletta kotona. Harmikseni en kaikkia makuja saanut, koska olivat loppuneet mutta osat nyt ainakin! ;) Eli lähiaikoina tulossa postausta!

      Tykkää

    5. Soofia avatar

      Jee ihan mahtavaa, kiitos :)

      Tykkää

    6. Janina avatar

      Eli sunnuntaina semifinaalin jälkeen maistan ensimmäistä ellen kahtakin! Ensi viikolla sitten koostetta näistä :)

      Tykkää

Jätä kommentti