Hei!
Oma latautumiseni on hyvässä vauhdissa. Vastoinkäymisiä on tullut tällä viikolla aikalailla vastaan, mutta pikkuhiljaa niidenkin yli ollaan pääsemässä. Aamulenkkien tärkeys on korostunut oman henkisen hyvinvointini kannalta. Saan paljon paremmin ajatuksiini selkoa kun musiikki pauhaa korvissa ja juoksen raittiissa ilmassa. Voisin sanoa olevani omassa pienessä kuplassani, irtonaisena muusta maailmasta. 
Kaksi päivää aikaa antaa kaikkensa, laittaa kaikki likoon. Enää ei isoja fyysisiä muutoksia kerkeä tekemään, joten tärkeintä on nyt keskittyä omaan asenteeseen. Fiilikseen, jolla menen tuomareiden eteen. 
Alla oleva video kuvaa melko hyvin omaa tekemistäni. ”Success is a Journey” – tuloksien eteen pitää tehdä töitä. Pitää rakastaa ja nauttia siitä mitä tekee. Puskea läpi muurien ja oppia tykkäämään oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemisestä. Sitä kautta tulee kehitys, sitä kautta tulee onnistumiset ja sitä kautta päästään tavoitteisiin. 
Mahtavia treenejä ja rentouttavaa viikonloppua!
Peukut pystyyn, että sunnuntaina pääsen kiljumaan ilosta ja itkemään onnesta!
xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

2 vastausta artikkeliin “Viikonlopun asenne video”

  1. -V- avatar

    Super paljon tsemppiä! Ja kiitos jatkuvasta positiivisuudesta, piti yksi aamu oikein ahmia näitä postauksia putkeen kun tuli niin hyvät vibat!:)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon! Täällä on kovaa vauhtia valmistauduttu ja kohta startataan auto Tamperetta kohti. Hymyn kanssa eteenpäin! :)

      Tykkää

Jätä kommentti