Kun yksi ovi sulkeutuu, monta uutta avautuu. Olen aina pitänyt tuosta ajatuksesta ja pikkuhiljaa alkanut toteuttamaan sitä käytännössä. Elämässä kaikki on kiinni omasta asenteesta ja olen aikaisemmin rakentanut isojakin ongelmia vain asenteeni takia. Olen ”kantapään kautta” oppija, asenteeni muuttaminen ei ole käynyt yhdessä yössä.

Aamuiselta lenkiltä.

Pienistä joista kasvaa iso virta. Pienten muutosten kautta on asenteeni vihdoin käännettynä takaisin täysin positiiviseksi ja avoimeksi. Olenkin saanut viimeisen vuoden aikana useasti kommenttia onnellisuudestani. Sekä minut vuosia tunteneet että tuntemattomatkin ovat huomanneet hyytymättömän hymyni. Viimeksi sen huomasi valmentajani. 

Olimme Sadun kanssa sopineet perjantaiksi aivoriihipäivän. Miten ovat ajatukset selviintyneet ja miltä tulevaisuus näyttäisi. Oma fiilikseni on ollut melko selkeä koko menneen viikon, mikä teki keskustelusta helppoa. Pettymyksiä tulee jokaisella varmasti eteen, asiat eivät mene täysin suunnitellusti. Nämä ovat niitä hetkiä jotka erottavat jyvät akanoista. Ketkä jatkavat eteenpäin löytäen tien hidasteiden ylitse. Olen elämäntapamuutokseni aikana törmännyt toisiaan haastavempiin esteisiin, mutta joka kerran jälkeen jatkanut astetta kovempaa eteenpäin. Sadulta sain paljon kiitosta asenteestani. Kun hommia tekee rakkaudesta lajiin, itsensä eikä kenenkään muun takia, on lopputuloskin erilainen. Miltä tulevaisuuteni siis näyttää? 
Kilpailuvietti vie ja sillä tiellä jatketaan. Lajina Body Fitness. Tähtäimenä SM-kisat keväällä 2015. 

Nyt sekin on julkista. Tavoite on asetettu ja kuntoa lähdetään rakentamaan sata lasissa. Treenimotivaationi sekä asenteeni antaisivat aseet jo ensi vuoden kisoihin tähtäämisen, mutta haluan tehdä kaiken perusteellisesti. Haluan, että minulla on mahdollisuus pokata se kiiltävin pokaali eikä saada vain esimerkiksi finaalipaikkaa. Olimme tästä Sadun kanssa erittäin samaa mieltä. Kaksi vuotta kovaa treeniä. Kunnon ruokavaliota. Posetreenejä. Minulla on käsissäni kaikki tarvittavat avaimet menestymiseen. Nyt mitataan kärsivällisyys, sillä lihas ei tiedettävästikkään kasva yhdessä yössä. Se ei haittaa, jo ajatuskin himoamistani olkapäistä saa kroppani huutamaan salille. Kuten olen monesti aikaisemminkin maininnut, minulla on huikea tiimi takanani ja tukenani – mikä vain on mahdollista kunhan vain uskon itseeni ja tekemiseeni. 

Edelleen syödään kertakäyttöastioista, astianpesukone asennetaan huomenna! 

Tästä se lähtee. Tieni kohti ensimmäistä fitness-kilpailuani.

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

16 vastausta artikkeliin “Valoisa tulevaisuus”

  1. Joined the Cult-Miksu avatar

    WOW repäset sit kertaheitolla Body Fitnekseen! Hieno homma ja siistiä seurata sun matkaa sinne. Upea asenne muutenkin, itellä ei varmaan riittäis kärsivällisyys tuollaiseen projektiin, kaipa sitä on oppimista senki saralla… Hyvähyvä!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Aika pitkään on tuo Body puoli kiinnostanut, ei niinkään esim Bikini. Tästä se lähtee, sua lainaten ”let the gains begin!” ;) Muskeliiii!! Kärsivällisyys on opeteltavaa, itekin polvileikkauksen jälkeen kuusi viikkoa sohvalla istuessa.. Pääkoppa oli aika kovilla, mutta sieltä se tulee. Pikkuhiljaa! Eikä sitä kehitystä varmaan edes huomaa ennenkuin on sellainen tilanne että tarviit paljon kärsivällisyyttä. ;) Hyvä me! Upeeta duunii Miksu!

      Tykkää

  2. Marja avatar

    Paljon tsemppiä!! Innolla seuraan edistymistäsi :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Marja! Eiköhän laiteta myös edistymiskuvia tulemaan, on sitten kivempi seurata. :)

      Tykkää

  3. Anonymous avatar
    Anonymous

    Ihan mahtavaa! Tosi paljon tsemppiä treeneihin, oon ilonen sun puolesta kun sulla on niin mahtava asenne etkä jää suremaan menneitä. Rakastan niin lukea sun blogia kun kirjotat niin kivasti ja vaikutat aina niin että hyvä mieli tulee itellekkin. :)Mutta kuten jo sanoin, tosi paljon tsemppiä treeneihin ja innolla odotan jo tulevia postauksia ja seuraan miten edistyt! :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ihana kuulla! Tällaiset kommentit todellakin motivoivat jatkamaan ja painamaan entistä kovempaa. :) Kiitos!

      Tykkää

  4. Anonymous avatar
    Anonymous

    Anteeksi tyhmä kysymys, mutta miksi käytätte kertakäyttöastioita ettekä tiskaa?? :D jos astianpesukone ei toimi..

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moi!Ei ihan tavallinen kysymys, mutta ei se tyhmä ole. Meillä on tosiaan keittiöremontti vielä päällä, muuten on valmista mutta hana/lavuaari ei ole vielä kytkettynä putkistoon eli emme saa sieltä vettä. Kylpyhuoneen lavuaariin ei oikeastaan mahdu tiskaamaan ja aikakin on melkolailla kortilla ollut viimeisinä viikkoina. :) Mutta viimeistään huomenna palaamme taas kunnon astioiden pariin, ihanaa!

      Tykkää

  5. Anonymous avatar
    Anonymous

    ooookoo!:D

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Nyt toimii ja kertakäyttöastiat annettu appivanhemmille mökille hyötykäyttöön ;)

      Tykkää

  6. Sam avatar

    Toi sun asentees on jotain todella mahtavaa! Itse yritän kulkea samalla polulla, tosin vähän eri suuntaan mutta melko samoilla silti: kasvatan kuntoa, koska minähän en kunnon takia jää pelastusopistoon pääsemättä. :) monta vuotta aikaa, mutta pikkuhiljaa olen ajatellut tästä nykyajan normaalikunnosta selvitä, eli syksyllä olisi tarkotus jaksaa edes juosta sen kolme kilometria! Pieneltähän se kuulostaa, mutta asenteen takia samaistun suhun tosi hyvin. Vaikka tosiaan eri suuntaan menet, niin asentees antaa mullekin voimallisen tunteen ja halun jatkaa eteenpäin. Lisäks annat täällä hyviä vinkkejä, esimerkiksi venyttelypostausta on moneen kertaan katsottu nyt kun siitäkin olen saanut kiinni. Mä en oo blogissani hirveesti tästä vielä kertoillut, mutta kunhan alkuun kunnolla pääsen niin sitäkin tulee tapahtumaan. Mutta on onni mulle, että oon löytäny sun blogin (löyty muuten venyttelyä googlettamalla) ja tykkään tosi paljon lukea tätä :) Voimia sunkin haasteeseen! Sä tuut kyllä pystymään siihen, kun tollanen tahdonvoima löytyy. :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka Sam!Huikea tavoite sullakin silmässä, täysillä päin vain! Kärsivällisyyttä ja lujaa tahtoa, tulet pääsemään pitkälle. Tämänkin takia tykkään pitää blogia, ”tapaa” ihmisiä jotka ovat samalla tiellä vaikka tavoitteet saattavat vaihdella. Yhteiset kiinnostuksen kohteet ja samanlainen asenne. Upeaa! Aivan ihanan kommentin jätit, olen erittäin onnellinen. Kiitos paljon! :)Hurjasti tsemppiä matkallesi, lopussa kiitos seisoo! ;)

      Tykkää

  7. Anonymous avatar
    Anonymous

    Todella inspiroivaa tekstiä!

    Tykkää

  8. FaerieS avatar

    Huippua Janina, tsemppiä treenailuun ja ihanaa kesän jatkoa :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon! Samoin sinne! Nautitaan näistä aurinkoisista kuukauksista! :)

      Tykkää

Jätä kommentti