Kroisantti, kaurapuuro, mysliä, marjoja, tuoreita hedelmiä! paljon kahvia. Naurua ilman kiirettä. Hyvää seuraa. Rentoa mieltä. Ei valittamisaiheita.

Nämä asiat tulevat itselläni ensimmäisenä mieleen kun mietin brunssia. En ole koskaan käynyt sellaisella. Miten valmistaudun? Syönkö aamupalan vai enkö syö? Aamukahvin tarvitsen ainakin! Mitähän siellä tarjoillaan, eihän se voi ainoastaan yllä mainittuja sisältää.. 

photo 1 (6)

photo 2 (6)

Heräsin aamulla varhain, tein päätöksen pienestä aamupalasta – kananmunia ja kahvia. Enköhän mä pärjäisi 11:30 alkavalle brunssille. Odotukset brunssia kohtaan olivat melkoisen suuret, sillä olen kuullut toinen toistaan maukkaampia kokemuksia. Odotin niitä hetkiä ja rauhallisuutta, joita pääsisin viettämään ihanien Fitfashion-naisten kanssa! Pääsisimme istumaan saman pöydän ääreen, jakamaan kokemuksia ja tutustumaan paremmin. Olen ollut yhtä hymyä aamusta alkaen.

Brunssipaikalle saapuessani olin hieman hukassa. Mitenhän täällä tulisi toimia? Milloin maksetaan? Mistä saa mitäkin? Montako lautasta? Mitä syön ensin? Liuta kysymyksiä pomppi päässäni, mutta onnekseni Petra piti huolen että osasin maksaa ennen lautasen ottamista. Meidän porukka oli varmasti paikan äänekkäin. Nauroimme holtittomasti jakaessamme mitä hulluimpia juttuja. Olen mahdottoman siunattu kuuluessani porukkaan, joka on niin samanlaisia vaikkakin niin erilaisia. Uskon, että tämä oli vasta alkusoittoa kaikelle mitä tulemme saamaan yhdessä aikaan! 

fitfashinmimmit
Holtitonta menoa tarjosi Anna & Anna, Petra, Milla, Marika, Monna, Johanna & Natalia.

Jotta teidän brunssineitsyys olisi helppo, kokosin muutaman neuvonantavan alle. Vai olenko ainoa, joka ei ollut aikaisemmin käynyt brunssilla? Missä te olette käyneet, vinkkejä ja kokemuksia ottaisin mielelläni vastaan sillä tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerrakseni!

Näin toimit brunssille mentäessä:

1. Maksa kassalle; vierestä saat tarjottimen, lautaset ja ottimet. Voit myös maksaa vain kahvin, jos olet seurana. 

2. Ruokaa hakiessa ota ainoastaan lautanen mukaan. Tarjotin kannattaa jättää pöytään – sinun on helpompi lapata herkullisia vaihtoehtoja lautaselle ilman tasapainottelua tarjottimella. 

3. Maistele ennakkoluulottomasti kaikkea. 

4. Hae toiseen kulhoon jogurttia herkullisten lisukkeiden kanssa.

5. Kuppi kahvia ja iso vesi lasi ovat avainasemassa! 

6. Muista santsata! 

7. Sekä herkutella tuoreilla hedelmillä ja esimerkiksi omalla herkullani; hillolla & croisantilla!

8. Älä stressaa! Naura vedet silmissä, pidä ruokataukoja. Nauti rauhassa koko kattauksen ajan. 

photo 5 (1)

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

8 vastausta artikkeliin “Elämäni ensimmäinen brunssi; miten siellä toimitaan?”

  1. Monna avatar

    Hihii! :) Mun mielestä oli jotenkin niin hauska juttu, että tää oli sun eka brunssi! Ihanaa, että se oli meiän seurassa. ;)
    Oli ihana nähdä! <3

    Tykkää

    1. Janina avatar
      Janina

      Haha, oli ainakin rento ensimmäinen kerta! :P Ei tarvinnut paljoa stressata kun tein vaan perässä :D Heh! Pitää tosiaankin nähdä uudestaan, toisessa brunssipaikassa! Tai miksei muissakin merkeissä! <3

      Tykkää

  2. anna avatar

    Tuntuu siltä, että meidän pitää lähteä vielä toistekin yhdessä brunssille! Oli niin kivaa, kiitos vielä seurasta ja kyydeistä! :) <3

    Tykkää

    1. Janina avatar
      Janina

      Kyyditys ei ollut multa mitenkään pois, mielelläni hain! :) Ja tuun uudestaankin hakemaan kun seuraavat suunnitelmat on lyöty lukkoon <3

      Tykkää

  3. lilja avatar
    lilja

    nii siis sillä croissantilla ja hillolla jotka unohdit syödä vai hhaha :D mut niin meidänkin pitää mennä brunssille!!!!

    Tykkää

    1. Janina avatar
      Janina

      JEP! Unohdin, eikä tosin olisi varmaan mahtunutkaan. Järkevä päätös siis, tai unohdus. :) Todellakin mennään! Kesällä sitten kunhan saadaa saakelin kouluraportit tehtyä ja meitsi palaa reissusta! <3

      Tykkää

  4. mikaela avatar
    mikaela

    Bongasin sun kuvan jonkun toisen brunssilaisen blogista ja vau kuinka hyvä kuva susta!

    Tykkää

    1. Janina avatar
      Janina

      Voi ihana, kiitos! :) Meillä oli kunnon paparazzit siellä, bloggaajille tuttu ominaisuus! ;)

      Tykkää

Jätä kommentti