*yhteistyö

Astu eteen. Ole valmis kehittämään, kyseenalaistamaan ja arvioimaan tapojasi. Ottamaan riskejä, kokeilemaan. Harvemmin asiat loksahtavat ensimmäisellä yrittämällä paikalleen.

Muistatteko sen lasten lelukuution, jonka reunoilla oli eri muotoisia koloja ja sinulla edessäsi kasa palikoita, jotka kuuluivat kukin omaan koloonsa. Palikoita pyöriteltiin ja tungettiin vääriinkin koloihin, niiden jumittumiseen asti, mutta onnistumisen iloa ei voittanut mikään. Sama malli toimii elämäsi kuutiossa. Nyt palikoita edustavat työpaikka, parisuhde, hyvinvointi, asunto, raha-asiat, stressi, treeni – eri mallisia, eri kokoisia, eri prioriteetteja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyysinen hyvinvointisi on kytköksissä henkiseen hyvinvointiin. Pään pitäisi olla tasapainossa, jotta kroppasi voi hyvin. Fyysisten ominaisuuksien kehittäminen on toki tärkeää, kehosi on sinun taideteoksesi, veistoksesi, josta sinä saat taiteilla ainutlaatuisen. Olet itse itsesi taiteilija ja teet itsestäsi kauniin, niin sisältä kuin ulkoa. Jokaisen meistä sisällä jyllää valtameren kokoinen voima, jonka uskon, että voimme oppia valjastamaan käyttöömme. 

Saan kunnian olla mukana ensi viikolla alkavassa Unelma Itsestä -valmennuksessa. Minulla ei ole juurikaan ennakko-oletuksia tulevien neljän kuukauden ajalle. Valmennus on kattava, mutta itse tulen keskittymään henkisen puoleni kehittämiseen. Itsestäni ja tavoistani oppimiseen, joiden kautta saan varmasti apuja kehittämään myös fyysistä hyvinvointiani. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko te kuulleet aikaisemmin valmennuksesta, olleet mukana tai seuranneet heidän inspiroivia postauksiaan esimerkiksi Instagramissa? Kuulisin mielelläni teidän kokemuksianne!

Koodilla fittimes saatte -15 % kaikista Unelma Itsestä -tuotteista sekä -valmennuksista, 18.1.2016 asti.

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

Jätä kommentti