KUKA OLEN?

Moikka!

Täällä kirjoittaa yltiöpositiivinen menopää Espoosta. Utelias maailmanmatkaaja, rauhallinen lukutoukka, haasteita pelkäämätön hymyilijä, kaikkensa antava liikkuja, rehellinen ja aito ihmisten kohtaaja. Janina Michaela on blogini lisäksi myös oman toiminimeni nimi. Toiminimen alla teen laaja-alaisesti töitä markkinoinnin konsultoinnista valmentamiseen.

Teen mielelläni asioita käsilläni, näperrän, rakastan listojen ja muistiinpanojen kirjoittamista – haluan luoda ja nähdä tekojeni jäljen. Treenaan intohimoisesti raudan parissa, mutta elämääni kuuluu monipuolinen liikunta – joogasta jenkkifutikseen, uudet lajit ovat elämäni suola. Urheilua, terveellistä ruokaa, lepoa sekä elämästä nauttimista, niistä on minun elämäni sekä blogini tehty.

Bloggaaminen on minulle muutakin kuin kirjoittamista, se on omanlaistaan terapiaa. Puhun avoimesti elämästäni, niin hyvistä kuin huonoistakin hetkistä. Olen luonteeltani go-getter ja haluan blogini tuottavan hyvää mieltä sekä kannustamaan elämään tarttumista.

Aira Samulin sanoi sen ensin, enkä voisi itse sitä paremmin laittaa:

”Olen poistanut sanavarastostani sanat unelma ja haaveet. Tartun vaan asioihin ja teen asioita mistä nautin.”

xxo,
Janina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: