KUKA OLEN?

Moikka!

Olen 25-vuotias menopää Espoosta. Opiskelen tällä hetkellä Haaga-Heliassa kansainvälistä liiketaloutta, suuntautuen markkinointiin. Olen melkoinen hösseli, teen mielelläni asioita käsilläni, näperrän, rakastan listojen ja muistiinpanojen kirjoittamista – haluan luoda ja nähdä tekojeni jäljen.

Treenaan intohimoisesti raudan parissa, mutta elämääni kuuluu monipuolinen liikunta – joogasta jenkkifutikseen, uudet lajit ovat elämäni suola. Urheilua, terveellistä ruokaa, lepoa sekä elämästä nauttimista, niistä on minun elämäni sekä blogini tehty.

Fit Times sai alkunsa vuonna 2012 The Climb of my life -blogina. Olin haaveillut omasta blogista jo kauan ja maatessani sairaalassa ennen polvileikkausta päätin aloittaa, blogi saisi toimia minun motivaattorinani polven kuntoutuksessa. Muutama vuosi aikaisemmin aloittamani elämäntapamuutos oli noihin aikoihin vielä hyvin hatara, joten blogin kautta saamani vertaistuki oli korvaamatonta. Vuonna 2013 The Climb oli face-liftin tarpeessa ja näin syntyi Fit Times.

Bloggaaminen on minulle muutakin kuin kirjoittamista, se on omanlaista terapiaa. Puhun avoimesti elämästäni, niin hyvistä kuin huonoistakin aiheista. Olen luonteeltani yltiöpositiivinen ja haluan blogini tuottavan hyvää mieltä sekä kannustamaan elämään tarttumista.

Aira Samulin sanoi sen ensin, enkä voisi itse sitä paremmin laittaa:

”Olen poistanut sanavarastostani sanat unelma ja haaveet. Tartun vaan asioihin ja teen asioita mistä nautin.”

xxo,
Janina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: