Matkalle lähtöön on enään viikko aikaa! Nämä päivät tulevat menemään todella nopeasti. Paljon on vielä tekemistä, mutta niin myös jaksamista. Hankinnan edessä on vielä uusia treenivaatteita, jotta lämmössä olisi helpompi treenata. Myös muutamat shortsit olisi kiva löytää, mutta katsotaan mihin keretään.

Yksi tärkeimmistä asioista tuli viime viikolla postissa, nimittäin 6 Pack:n small kylmälaukku. Eli jokaisen fitnessharrastajan unelma. Tuo laukku lähtee matkalle mukaan täynnä protskupatukoita, protskujauhetta sekä lentokoneeseen ruuat.

Yksinkertainen ja tyylikäs ulkonäkö. 
Yläpuolelta avautuu pieni lokerikko, jonne mahtuu mm. protskupatukat, vitamiinit sekä pähkinät. Molemmilla sivuilla on luukut, joissa voi helposti kuljettaa mm. sheikkerit ja juomapullot. 
Kaikista tärkeimmät lokerikot löytyvät etupaneelin taskun takaa eli eväsrasioiden hyllyköt. Kuvissa olevat rasiat tulevat laukun mukana, joten huolta ei tarvitse kantaa mahtuuko omat rasiat laukkuun. Hyllyjen korkeutta pystyy säätämään, joten jos haluaa käyttää omia rasioita on sekin mahdollista. 
Laukun hankita oli yksi tärkeimmistä lomavalmisteluista. 
Mitä mieltä olette? :) Toimiva ratkaisu?

xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

7 vastausta artikkeliin “Lomavalmisteluita”

  1. memmi avatar

    Laukku vaikuttaa toimivalta idealta, mutta miten aiot saada lentokoneeseen kärrättyä omaa ruokaa, olen käsittänyt että se ei ole sallittua…? :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ruokaa saa viedä. Salaattia, riisiä, kanaa.. Kuivia tuotteita. Rahkaa ja raejuustoa ei esimerkiksi saa viedä. Eikä tosin noita kylmäpussejakaan joita laukussa on, joten saa nähdä lähteekö se sittenkään mukaan. :(

      Tykkää

  2. Anonymous avatar
    Anonymous

    waude ompas ihana… kattelin tota jutta ja puolen vuoden superdieetit-jaksosta, saanko udella paljon maksaa ja mistä sais? :p helpottais elämää huomattavasti =)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Tilais gazoz.fi, tämä pienempi versio maksaa sen n 70€ ja isompi n 100€ :) Ihana laukku!

      Tykkää

  3. Johki avatar

    Mäkin oon jotenkin ymmärtänyt, ettei ole mahdollista ottaa ruokaa mukaan. En ole koskaan ottanut, mutta mieheni sanoi (kun matkustaa lapsemme kanssa), että häneltä otettiin pari kertaa pois (kun kyseessä ei vauva, jonka soseet kyllä huolittiin aikanaan) jotain ruokia kun olin laittanut mukaan. Itse otin suosiolla nyt koneeseen vain protskujauhetta ja patukoita. Mutta varma käytännöistä/ohjeista en ole.

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ylempänä vastasinkin, että ”kuivaa” ruokaa eli salaattia, kanaa, riisiä voi hyvällä mielellä viedä. Rahkat ja raejuustot pitää jättää viemättä.

      Tykkää

  4. Anonymous avatar
    Anonymous

    Ruokaa saa ottaa muttei nesteitä..

    Tykkää

Jätä kommentti