Innostavaa torstaita!

Moni teistä on kysellyt Fitnessmalli-hakukuvien perään ja olenkin ne luvannut teille näyttää. Päästänkin teidät nyt jännityksestä ja odottelusta, tässä ne tulevat! ;)

Kuvauspäivänä eli tasan viikko sitten, olin töissä päivän ja sieltä suoraan kipittelin sovitulle studiolle. Jännitys oli todella kova ja yliajattelijana kävin läpi skenaarioita, joita voisi tapahtua. Hölmöä, tiedän, mutta minkäs luonteelleen voi. Mieltäni rauhoitti kuitenkin tieto, että paikan päällä olisi tärkeitä ihmisiä auttamassa ja tukemassa.

Minkälaisia valmisteluita tein?

  • Ihoani olen käynyt hoitamassa Susbell’s Beautyn Suskin luona jo muutaman kerran. En pelkästään kuvauksia varten, mutta nämä hoidot sattuivat alkamaan hyvään aikaan sillä uskon että niistä oli hyötyä. Teen noista hoidoista vielä erikseen postauksen, sillä olen hyvin vakuuttunut niiden vaikutuksesta! 
  • Suski myös mallasi kulmakarvani skarpeiksi.
  • Kävin suihkurusketuksessa, sillä matkalta saanut rusketus oli jo sen verran vaalea että olisin näyttänyt lakanalta valojen edessä. Rusketus ei ole kisaväri, vaan hyvin luonnollinen korostus oman rusketukseni päälle.
  • Lakkasin kynnet pirteällä, lempivärilläni. Pienetkin yksityiskohdat huomioitu. :)
  • Kuvausvaatteet mietittiin tarkkaan ja tilattiin valmiiksi. 
  • Ammattikuvaaja & kunnon studio – kuvien laatu parhaaksi.
  • Kuvauspäivänä en juonut mitään ennen kuvauksia, koitettiin välttää nestepöhöä. 
  • Suolan jätin muutaman päivän aikaisemmin ruokavaliosta pois. 
  • Sain ihanan neidon laittamaan meikkini ja kampaukseni, jotta voisin töiden jälkeen huoletta istua tuoliin laitettavaksi.
Kuten varmasti huomaatte, panostus on ollut melko korkealla. En jättänyt tilaa jossittelulle. Kuvauspäivää olin odottanut todella kauan. Sitä varten on tehty töitä paljon, joten miksi jättää homma puolitiehen. 
Olen itse erittäin tyytyväinen kuviin, myös valmentajalta tuli todella hyvää palautetta. En olisi voinut tehdä juurikaan paremmin. Tein kaikkeni ja sen huomaa omasta mielentilasta. Odotan tuloksia levollisin mielin, toki jännittää, mutta olen erittäin tyytyväinen omaan tekemiseeni. Jos en näillä kuvilla ja niillä vastauksilla pääse jatkoon, harmittaa varmasti, mutta elämä jatkuu. Tulevaisuus on valoisa, tähän hetkeen olen kulkenut todella pitkän ja kivisen matkan. Olen vihdoin sinut itseni kanssa ja todella ylpeä itsestäni.
En olisi isoimmissa unelmissanikaan uskoa, että minä en pienissä vaatteissa painaisi leukaa rintaani ja suojelisi kroppaa käsillä. Kameran edessä nautin joka hetkestä ja se toivottavasti välittyy myös kuvista. En pystynyt lopettamaan hymyilyä ja kamerasta löytyykin kuvia, joissa nauraa käkätän. 
Istuessani autossa matkalla kotiin, musiikit kaakossa, ihanat ihmiset mukana, aurinko taivaalla – olo oli euforinen. En ole koskaan ennen tuntenut niin. Huojentunut, onnellinen, tyytyväinen, ylpeä, rauhallinen, kiitollinen. Kotiin päästessäni pompin pitkin asuntoa. Olin innoissani ja sekaisin. Jääkaapissa odotti juustokakku sekä raakasuklaakookosneliöt. Niitä muutamat ja rahkat nassuun. Päivä pulkassa, hymy suulla nukkumaan. 
Vaikka olen omaan suoritukseeni tyytyväinen, en olisi tässä ilman tukijoukkoani. He ansaitsevat suurimmat kiitokseni. 
Milla, loihti uskomattoman ihanan ja luonnollisen meikin sekä kampauksen. Jos kaipaatte kampaus- tai meikkivinkkejä, Milla jakaa ammattitaitoaan blogissaan – Beg For It
Eevi, kun oma ajatus ei toimi ottaa Eepi homman haltuun. Korvaamaton ihminen elämässäni, kuvauksissa mukana tsemppaamassa ja pitämässä huolta että kaikki menee nappiin. 
Sami Siilin, kuvaajamme. Tunnelma oli rento, joka helpotti ensikertalaisen poseerausta. 
Dan, kuvaajan sekä studion järkkääjä. Mukana tsemppaamassa ja ideoimassa poseerauksia. 
Kuvani, olkaa hyvät!

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

53 vastausta artikkeliin “Fitnessmalli-hakukuvat !!”

  1. Tiina Vuorenpää avatar

    Ihana :) Mahtavan näköiset kuvat sulla.

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Tiina! :) Ainakin jää mahtava muisto.

      Tykkää

  2. Anonymous avatar
    Anonymous

    Tosi hyvät kuvat, sun luonnollinen kauneus tulee paremmin esiin kun ei oo isoja rillejä naamaa peittämässä! Mä uskon että tulet menemään jatkoon!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Vau. Kiitos. Toivon todella näin! Kuinkakohan kauan olen uusista laseista puhunut – kauan. Rahareikä kun ovat, on joutunut lykkäämään. Nyt kuitenkin olen alkanut kallistumaan piilareiden puolelle. Katsotaan kuinka käy! :)

      Tykkää

  3. Anne avatar

    Hyvät, luonnolliset ja kauniit kuvat!! Pidän peukkuja, että pääsisit jatkoon :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Anne! Luonnollisuutta haettiinkin. :)

      Tykkää

  4. mea avatar

    Voi vitsi sä nainen näytät hyvältä!! Wau :) Oot kyllä ihan eri näkönen laseilla ja ilman!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kyllä! Olin ihan häkeltynyt itsekin minkälainen lookki sieltä rillien takaa ilmestyi. Hihi! ;) Kiitos mea! <3

      Tykkää

  5. Anonymous avatar
    Anonymous

    Todella kaunis meikki :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitokset! Ne loihti ihana Milla, joka pitää blogia Beg For It – http://millahelminen.blogspot.fi :)

      Tykkää

  6. Anonymous avatar
    Anonymous

    Oioi! Pliis ala olee ilman laseja enemmän, oot SUPER KAUNIS

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Piilolinssit ovat hankintalistan kärjessä, katsotaan milloin saan ne hankittua! :) Kiitos!!

      Tykkää

  7. Essi avatar

    Mikä upeus ootkaan!! ja siis noi reisipatit kelpais mullekin

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Essi hei, sun kuntos on UPEA !

      Tykkää

  8. Anonymous avatar
    Anonymous

    onko hyvä olla juomatta mitään? ei kuulosta ainakaan. muutenkin haluaisin kysyä sulta, miten terveellisenä pidät tota fitnessmallihommaa? jos oot jo kirjoittanut aiheesta, niin linkitätkö postauksen :)

    Tykkää

    1. Johki avatar

      Janina vastaa varmaan puolestaan, mutta en usko, että yhtä kuvausta varten n. puolen päivän (?) juomattomuus on kokonaisuudessaan kovin terveydelle haitallista. Urheillessahan ylipäätään pitää juoda paljon ja monet ei-urheilijathan ei muuten vaan tule juoneeksi paljon mitään. Munkin on joskus täytynyt oikein opetella se (jo ennen urheilun aloitusta), muutoin saattoi mennä tunteja ilman vettä.Mutta samaa mietin terveyden kannalta – minua hirvitti suolan määrä joka itselläni oli vielä ”alakanttiin”. Eikä ole kisahaaveita. Suolahan on monin tavoin epäterveellistä mutta ennen kaikkea se on suuri rasite munuaisille – tästäkö muuten johtuu monilla bodaajilla yms. munuaisten pettäminen vai onko siinä jotain muutakin mukana (kiellettyjä aineita kenties?). Luin juuri, mitä määriä kisaajat syö suolaa kuivattaakseen kroppansa kisakuntoon, muusta toki puhumattakaan. Minua ei haittaa mitä muut tekevät, mutta tällä kirjoituksellani tarkoitan sanoa, että minusta ei tuohon olisi kun katson liikaa terveydellistäkin puolta.

      Tykkää

    2. Noora avatar

      Ennen kisoja kroppaa tiivistetään juurikin ilman suolaa (yleensä n. 5 päivää ennen kisoja) ja en minä ainakaan ole koskaan kuullut, että ns. Off-kaudella kukaan suolaa söisi yltiöpäisesti? Sehän kerää vaan nestettä, eikä auta ainakaan lihasten kasvamiseen juuri millään tavalla.

      Tykkää

    3. Janina avatar

      Moikka! Hyvää keskustelua on ainakin saatu aluille. :) Johki vastasikin melkolailla kuin omasta suustani. Monet normaalissakin elämässään unohtavat juoda, joten en usko että nuo juomattomat tunnit hirveästi vaikuttavat, tarkoituksena oli estää kroppaa keräämästä nesteitä, joka onnistui hyvin. Edellisenä iltana mietitytti miten pärjään, mutta helposti tuo päivä meni. Fitnessmalli-kilpailut ovat varmasti ”terveellisimmästä” päästä fitness-kilpailuja vertailtaessa. Viimeiset päivät/viikko ennen kisoja on varmasti ne epäterveelliset hetket. Kroppa viedään äärirajoille, mutta ammattitaitoisten valvoessa elimistö myös palautetaan tasapainoon. Kun hommassa on järki mukana ja kaikki tehdään omaa kroppaa kuunnellen, uskon että fitness on lajina yhtä terveellinen kuin mikä tahansa muu laji. Onko terveellistä, että esimerkiksi pikajuoksijat treenaavat 3-5 kertaa päivässä? En ole aiheesta kirjoittanut postausta, mutta laitan sen korvan taakse ja joudun itsekin miettimään omaa näkemystäni ajan kanssa. Toivottavasti tämä tyydytti hieman, kysy jos jotain jäi epäselväksi. :)Suolan määrä on itselleni mitoitettu tarkkaan. Punnitsen suolan määrän jokaisena aamuna ja ripottelen sitä ruokiini päivän edetessä. Suolan lisääminen on tärkeää, siitä saadaan kivennäisaineita ja kroppa toimii paremmin. Tarkan ruokavalion kanssa en myöskään saa mistään ”ylimääräistä” suolaa, sillä valmistan ruokani itse – alusta loppuun. Kuten Noora sanoikin, en itsekään ole kuullut että sitä sen kummemmin ruokiin lisältäisiin kuin oikea tarve on. Itse luotan valmentajaani sekä olen suolan tärkeyden itsekin huomannut, uskon sen tärkeyteen.

      Tykkää

    4. Johki avatar

      No mulla oli aika iso määrää suolaa per päivä (yli suomalaisten suositusten), siitä _huolimatta_ että en tietenkään syönyt eineksiä. En voi tietenkään tietää saman puljun ruokavalioita kaikille muille, mutta olen ymmärtänyt, että noudattavathan ne pitkälti samaa runkoa. Nykyisessä ruokavaliossa ei ole suolasta mitään (eri valmennustaho).Ensin noudatin sitä, mutta nyt olen jo kauan aikaa lopettanut suolan käytön (käytän TODELLA vähän, esim. mausteilla ja yrteillä sitä voi korvata loistavasti, en ole esim. kalaan laittanut suolaa varmaan yli kymmeneen vuoteen) koska mietin, että ei voi olla noissa määrin terveellistä. Nyt hieman lukeneena tajuan, että ei suola ole mikään korvaamaton tuote että sitä pitää olla ruokavaliossa. EN siis ole suolattomalla ruokavaliolla, mutta hm, menisikö sitä ehkä gramma päivässä. En ole huomannut muutosta, kramppeihin auttaa magnesium – minulle kun kerrottiin että suola auttaa niihinkin. No ehkä on terveellisempiäkin keinoja :)Törmäsin vastikään tähän http://luomulakko.blogspot.fi/2013/04/suola-tuo-ihmeellinen-terveystuote.html Mielestäni hyvin tuolla sanottu, että suolasta ei saa mitään niin ihmeellistä mitä ei saisi hyvin monipuolisesta ruokavaliosta eli paljon kasviksia ja hedelmiä noin etupäässä.Noora kirjoitti, että ennen kisoja kiristetään kroppaa ILMAN suolaa, ok…jonkun blogista kyllä luin, että hän OTTI 15 g suolaa päivässä kuivattaakseen kehoansa. Noh minulle nämä kisajutut on aavistuksen vieraita. Kuvittelin kyllä minäkin, että suola kerää nestettä mutta ehkä nuo määrät sitten jo kuivattaa.

      Tykkää

    5. Johki avatar

      ”Kaikessa syömässämme ruuassa, myös prosessoimattomassa, on täysin riittävästi natriumia elimistömme tarpeisiin, joten meidän ei tarvitsisi lisätä mitään suolaa yhtään mihinkään ruokaan, mutta koska makumme on tottunut suolaan, sitä lisätään eineksiin, laitosruokiin ja aivan kaikkeen.”Tämä oli tuon ed.linkin takaa, en tätäkään purematta heti niele (netissä ei kaikkea kannata uskoa), mutta lähden tästä googlettamaan lisätietoa.

      Tykkää

  9. hannele avatar

    Hienot kuvat! Näytät kyllä ihan erilaiselta ilman laseja :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Olen samaa mieltä. Yritän itsekin tottua olemaan ilman, onhan niitä jo 6 luokalta asti käytetty :)

      Tykkää

  10. Noora avatar

    Ihan tosi onnistuneet kuvat. Huippua. Edelleen, nähdäänhän castingeissa? ;)Ja tiiän niin hyvin ton fiiliksen kun kuvaukset on purkissa. Se oli aivan uskomaton tunne :)) Jee!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Hihi! Ihana jakaa matka, Treellä sitten nähään! Mä oon jo kauan halunnu käydä kokeilee FitWokkia, mentäiskö sinne ? ;) PUS Noora! <3

      Tykkää

  11. Aino avatar

    Vau, upeet kuvat ja oot ihan älyttömän kaunis! Ihana :)

    Tykkää

  12. Sonija avatar

    Voi tavaton miten upeat kuvat !

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Eikö? Saako niin edes sanoa omista kuvista? :) Olen erittäin tyytyväinen, kiitos!

      Tykkää

  13. Anonymous avatar
    Anonymous

    Upeita kuvia! Hei haluaisin udella että minkälainen personaltraining-paketti sulla on? Haluaisin itse hankkia valmentajan, mutta pitäis ensin tietää paljon tulee kustantamaan :s Paljon sulla maksaa noin suunnilleen?

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos!Itselläni on tällähetkellä Fitfarmin 3kk tehovalmennus, hintaa n 700e. Jokaisen pennin arvoinen! Hintaan sisältyy 6 PT-treeniä sekä 2 valmentajan tapaamista. Ruokavaliot & treeniohjelmat päivitetään tavoitteiden ja edistymisen mukaan.Kun tämä jakso tulee päätökseen, jatkan valmentajani kanssa vuoden paketilla. Sille tulee hintaa n 1700e. :)Lisää tietoa saat fitfarm.fi, siellä voit myös vertailla erilaisten valmennusten kestoja/hintoja/sisältöjä :)

      Tykkää

  14. Johanna avatar

    Tosi upeat ja kauniit kuvat! :) Meikkikin on tosi kiva. Oot kyllä panostanut kuvauksiin niin hyvin, että et varmasti ois enempää voinut tehdä, tsemppiä! :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Johanna! :) Ihana kommentti.

      Tykkää

  15. Sarpukka avatar

    No voi morjesta mitkä kuvat! Arvelinkin niistä IG kuvista, että upeita näistä tulee mutta huhhuh, sanattomaksi vetää! Upeat kuvat ei onnistuisi ilman upeeta mallia! Oon hurjan pettynyt puolestasi, jos et finaaliin asti pääse :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Hei en kestä näitä sanojas! :) Olet I-HANA ! <3

      Tykkää

  16. Anonymous avatar
    Anonymous

    VAU!! oot mielettömän upee näissä!!

    Tykkää

  17. Annaleena Keso avatar

    Sulla on aivan ihanat reidet! t. rimppakinttu :D

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ihana. :) Kiitos Annaleena! Monta vuotta on tehty töitä pikkumuotojen eteen, kyllä ne sieltä tulevat sullakin! Tsemppiä! ;)

      Tykkää

  18. Siiri avatar

    VAU! oon ihan sanaton, oikeesti. Ihan upeeta.. <3

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Hihi, kiitos Siiri! <3

      Tykkää

  19. Anonymous avatar
    Anonymous

    Upeaa!<3 itsekin oon Satun valmennuksessa ja täytyy kyllä sanoa että hän todella osaa hommansa! Koska saat tietää pääsitkö semifinaaliin? Pidän sulle isosti peukkuja!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Voisin kehua Satua maasta taivaisiin, mutta itsekin tiedät minkälainen upea paketti mimmi on! Korvaamaton!Eilen tuli nettisivuille tieto, että semifinaali-tilaisuus on jo 19.5. eli aika nopeasti joutuvat tekemään päätöksen jatkoon menijöistä. Muuta en osaa jatkosta sanoa kuin sormet ristissä tehdään töitä uskoen jatkoon menosta. :)Kiitos! <3

      Tykkää

  20. Sanna Laitinen avatar

    Sulla on ihan hirmukauniit kasvonpiirteet! Mieletöntä, nainen! :)Hei, jos Acon ihonhoitotuotteet yhtään kiinnostaa, niin mulla on niistä Acon kanssa tuotepaketin arvonta menossa. Käy osallistumassa, mun pitää saada ne jaettua eteenpäin. :Dhttp://www.thetopmoments.com/2013/05/aco-arvonta.htmlSanna

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos Sanna ja samoin! Hitto mitkä kuvat, WAUWAUWAU! ;)Tsemppiä siis!

      Tykkää

  21. Anonymous avatar
    Anonymous

    Aivan upeet kuvat! Paljon tsemppiä! Eiköhän noilla kuvilla jatkoon mennä :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos! Toivotaan parasta, valmistaudutaan pahimpaan. :)

      Tykkää

  22. Jenna avatar

    Todella kauniit ja hyvinvoivan näköiset kuvat! todella raikas tuo kasvokuva :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos! Hyvinvoiva, ihana kuulla :)

      Tykkää

  23. Johanna avatar

    Siis vau, onpa todella säteilevät kuvat! Kyllä näillä pitäisi erottua edukseen :)Ja kiitos tuosta uudemman postauksen led-vinkistä. Täytynee kokeilla.

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos! Jatkoon mentiin ja ensi viikon sunnuntaina toivottavasti jatketaan siitäkin eteenpäin!LED on todella toimiva ja ihanan rentouttava hoito – suosittelen! :)

      Tykkää

  24. Veera avatar

    Mahtavat kuvat! Ja etenkin kasvokuva on tosi freessi! Täytyy kyllä sanoa, että mahtavan duunin oot tehny ja ihan loistavaa oli lukea tän päivän postauksesta että kutsu castingeihin tuli. Hyvät kuvat ja nätti tyttö ja kroppakin on sporttinen. :) Tsemppiä kisaan! ;)Terveisin hiljaiseloa tähän asti pitänyt lukijasi. :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos paljon Veera!Ihanan kommentit kirjoitit. :) Toivottavasti ensi sunnuntaina saan kirjoittaa yhtä loistavan uutisen finaalipaikasta!

      Tykkää

Jätä kommentti