Welcome to the site that will hopefully not only keep me going strong but help you find the way to accomplish your dreams. :)

Janina Pohja avatar

Published by

Categories: ,

2 vastausta artikkeliin “Welcome”

  1. Anonymous avatar
    Anonymous

    Tosi kiva blogi sulla! Ei koskaan urheilublogeja voi olla liikaa :) Asutko siis Helsingissä ja treenaat siellä VEOssa vai mikä se nyt olikaan? Näytti älyttömän kivalta paikalta ja kun tulis lähemmäs esim tänne helsinkii niin ehdottomasti lähen treenaamaan sinne! Ootko milloin miettinyt kilpailemista ja miten treenaaminen sujuu? Olen myös Helsinkiläinen parikymppinen ja tavoitteena fitnesskisat joskus ja nyt olis vaan treenaamista ja ihan kiinnostuksena olisi jos joskus pääsisi samanlaisen ihmisen ja jolla on samat tavoitteet esim treenaamaan yms. Tällä hetkellä olen aivan yksin tämän elämäntavan ja harrastuksen kanssa niin joskus vain tarvitsee sitä boostia joltakin. Onnea kuitenkin sulle treenaamiseen ! :)-Maria

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka! Asun siis Leppävaarassa eli EVO on aivan vieressämme. Uskon, että nytkun heillä on Vantaallakin avattuna sali, niin yrittävät saada Helsingin puolellakin avattua. :) Jäädään odottamaan. Kilpailu on ajatus, unelma, ehkä jopa tavoite. Ensi vuoden Fitnessmalli-kisoihin osallistutaan, toivottavasti päästään finaaliin asti! Katsotaan minkälainen fiilis siitä jää ja jatkoa mietitään sen jälkeen. Treenaaminen maistuu todella hyvältä tällä hetkellä! Oikeastaan parhaimmalta mitä koskaan. Polvileikkauksen jälkeiset 5 viikkoa, jotka jouduin sohvapotilaana olemaan latasivat kyllä motivaatiopatterit täyteen! :) Mahtavaa kuulla, itsekin vielä sen verran ”uusi” näissä piireissä että samanhenkiset ihmiset laskettavissa varmaankin yhden käden sormin. Pistetäänhän viestiä puolin toisin ja kerro omista treeneistäsi ja taustastasi! :)

      Tykkää

Jätä kommentti