Musavinkki !

Musiikki on aina mukana salilla ja missä ikinä liikunkin. Käytän oikeastaan ainoastaan Spotifyta. 
Viime vuonna ystäväni esitteli mulle Mac Millerin ja kyllä nappasi heti! Hyvin letkeetä räppiä. Eli musavinkki tässä olkaa hyvä. 
Macilta on toinenkin todella hyvä albumi, Blue Slide Park. Osa albumin kappaleista ei ole Suomen Spotifyssa saatavilla, mutta kuunnelkaa ihmeessä sekin läpi! ;)

Nää on sellasia jokahetken biisejä, aina piristää mun mieltä!

Minkälaista musiikkia TE kuuntelette? 
Lempiartisteja? Musavinkkejä jakoon vaan! :)

xxo,
Janina

7 ajatusta artikkelista “Musavinkki !

 1. Mä oon myös rakastunu Mac Milleriin. Ihan loistava <3

  Tykkää

 2. EmAn sanoo:

  Pitääpä muistaa myöhemmin tänään kuunnella. Musavinkkejä on aina mukava saada.Kuunteletko muuten liikkuessa ja ”vapaalla” samantyyppistä musiikkia vai aivan erilaista?Itse käytän eri tilanteisiin eri listoja, jotka voivat poiketa toisistaan hyvinkin paljon. Liikkuessa pitää kuunnella jotain jumputusta ja jytää, jota en välttämättä muuten kuuntelisi. Ainakaan kovin usein.Olen aiemmin kirjoittanut blogiinikin tästä ja sieltä löytyy myös linkit ainakin parille spotify-listalleni.http://sekametelisoppakohtaasillisalaatin.blogspot.fi/2012/09/mika-sinua-motivoi.html

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Kiitos! Mitä tykkäsit? Oon nyt oikein kunnolla ottanu projektiksi hakea uutta musiikkia, jotta saisi päivitystä listoihin. Tosiaan, monta listaa löytyy spotifystani. Riippuen treenistä, mielestä, päivästä mitä korviin törähtää. :) Huomasin esimerkiksi tänään, kun lisäsin Pitbullia treenilistalle niin jumputus oli kova ja niin myös treeni! Pitbull on yksi ehkä mun inhokki artisteista muuten, mutta treenissä toimii jostain kummasn syystä! :DNappasinkin heti noi sun listat kuunteluun! ;) Selaillessa näkyy samoja biisejä, kuin itsellä mutta myös uutuuksia! JEE. Kiitos.

   Tykkää

 3. EmAn sanoo:

  Heh, mullahan oli tätä Milleriä listalla jo yksi kappale! :DEn vaan niin hyvin aina muista nimiltä kaikkia artisteja. Etenkään näitä, joita kuuntelen vain treenatessa/pyöräillessä/kävellessä.Kyllähän täältä löytyy enemmänkin biisejä, joita voisi lisäillä listalle. Treenaamiseen sopivaa musiikkia, mutta tuskin tulisi muuten kuunneltua.

  Tykkää

 4. EmAn sanoo:

  Niin ja aika samalla linjoilla tuon Pitbullin suhteen. Muualla kuullessa ihan mälsä artisti, mutta treenilistalla yksi kuunnelluimmista artisteistani.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: