Tähtibloggaajaksi

Huomenta kaikille ihanille lukijoilleni sekä päivien kävijöille!

Olen eilen osallistunut Cosmopolitanin Tähtibloggaaja kisaan.
Tarvitsen ja toivon saavani teiltä paljon tukea kohti TOP-listaa. :)
Klikkaamalla TÄNNE, pääsette ehdokassivulleni. Kun kursori on kuvani päällä, saat vaihtoehdot tykkää ja kommentoi. Molempia vaan tulemaan ja katsotaan kuinka pitkälle päästään.

KIITOS TUKEMISESTA. :)

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Tähtibloggaajaksi

 1. Tahra sanoo:

  Kävin klikkaamassa. Ja tein todellakin ihan tietoisen valinnan. Mikään ei ällötä niin paljon kuin lifestyle- ja muotiblogit. ”Esittelen tässä kivaa elämäntapaa ja kivoja rättejä jotta voit sitten matkia minua ja näyttää minulta ja ihqdaa”. Päätin että ihan oikeasti haluan sinut tähtibloggaajaksi jos itse sitä haluat, koska olit ehdokkaista mielestäni paras vaihtoehto. Cosmopolitania sen sijaan en lue enkä tule lukemaan. Mutta cosmon lukijatkin tarvitsevat esikuvaa terveeseen elämään, jotta voivat hetkeksi pudottaa laihdutuspillerinsä ja vaihtaa miss sixtynsä treenihousuihin ja alkaa huhkia. Go girl, toivottavasti voitat!

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Kiitos paljon! Olen samaa mieltä, en innostu yhtään muotiblogeista, kaikki niin samanlaisia, mutta antaa heidän tehdä omaa juttuaan. :) Yritetään yhdessä saada hieman terveellistä elämäntapaa Cosmoon. Kovat on vastukset, mutta aina on mahdollisuus! Linkkiä saa laittaa eteenpäin, että saadaan annettua takaisin samalla mitalla ja tuodaan potti kotiin! ;)Kiitos paljon vielä, arvostan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: