Rento sunnuntai, rennompi maanantai

Viikonloppu meni todella rauhallisissa merkeissä. Lauantaina päivästä kävimme, kuten suurin osa teistä varmasti tietääkin jo, I Love Me -messuilla (tästä löydätte kattavan postaukseni sieltä). Ilta oli sitten omistettu ystäville, kihlattu lähti ystäviemme luokse nauttimaan uusista reseptikokeiluista ja itse nautin leffaillasta ystävän kanssa.
Sunnuntain piti olla aamuaerobisen päivä, mutta uni vei voiton enkä kadu sitä pätkääkään. Jalat olivat tehneet paljon kävelyä edellisenä päivänä, joten nautimme vain kiireettömästä aamusta.

Pikkusiskoni synttäreille lähdimme hyvissä ajoin, sillä eihän omia vanhempiaan nää koskaan liian pitkään. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa serkkuja, mummoja ja muita itselle läheisiä ihmisiä. Tarjoiluun äiti oli taas panostanut, mikä tietysti aluksi harmitti hieman kun ei mukana pystynyt nauttimaan, mutta ruoka unohtui nopeasti.

Juurikin äitin tekemä täytekakku on vain niin hyvää ja mehukasta. Ei tehnyt onneksi pahaa katsoa kun muut söi, pääsihän Miko nauttimaan munkin palasta. :)

Rakas sisko, 9v. Aika kuluu liian nopeesti!

Onneksi äiti oli kuitenkin ottanut dieettini huomioon ja varannut annoksen salaattia. Kotoa toin lohta mukanani ja riisin tilalla söin kaksi mini-karjalanpiirakkaa. Ei ihan täysin dieetin rajoissa menty, mutta tällaisia tapauksia tulee eteen varmasti oli vuodenaika mikä hyvänsä. Nuo kaksi piirakkaa olivat juuri sen verran kuinka paljon saisinkin syödä hiilareita sillä annoksella, joten määriä ei ylitetty – laatu vain hieman vaihtui.

Tässä se nyt oli, herkkua mutta vähän kuivaa. :)

Kuka muistaa ystäväkirjat?! En tienny et näitä enää on, noh, siskon uuteen kirjaan kirjotin ja piti piirtää tytölle vaatteet niin yritin kovasti saada treenivaatteita piirrettyä. Miltä näyttää? :)
Ihana uusi kynttilänjalka, varmaan 1,5m korkea! Haluun samanlaisen. 

Illaksi olimme suunnitelleet menevämme katsomaan Linnanmäen päätösilotulitusta, mutta sää oli sen verran karu että päätimme jättää välistä. Emmehän haluisi sairastua. Jäimme siis kotiin, join teetä ja luin kirjaa. Rauhallista ja tarvittua.

Tänään aamulla päästiinkin sitten reippaasti ylös ja kohti salia. Jalka ja vatsa treeni on nyt takana. Oli kuulkaa hyvä panostus! Nimittäin oksennus oli lähellä. Ihanat kick backit tunnen varmasti nahoissani huomenna!

Aurinko ja vapaapäivä – näistä mä tykkään!

Metsä näyttää värikkäältä, yksi syy miksi syksystä tykkään!

Salin jälkeen mentiin suoraan kauppaan sillä jääkaapissa oli enää valo jäljellä. Ostoksia tulikin sitten tehtyä melkein kokoviikon edestä, joten kantamuksia oli hieman liikaa kahdelle henkilölle. Otettiin sitten tutusti ostoskärryt, joihin ladottiin kassit ja työnnettiin se kotiin asti. Tällähetkellä se odottaa meidän eteisessä kun lähdetään taas shoppailemaan ja viedään se pois. Kätevää, eikö? ;)

Ostoskärryllä kotiin, liikaa tavaraa kannettavaksi. :D Miko ”ei halunnut olla tylsä” .

Miten teidän viikonloppu meni? Kuinka uusi viikko on lähtenyt käyntiin? 

 Tänään voimme vielä nauttia yhteisestä vapaapäivästä, joten omat postaukseni saattavat jäädä tähän yhteen sillä näitä päiviä on todellakin liian vähän. Ystäviä, shoppailua ja nauttimista – siitä on meijän maanantai tehty.

Pusuja!
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: