Minttuinen jalkojenkuorinta

Päivä oli hurjan pitkä, mutta meni todella nopeasti! Töissä piisasi tekemistä. Musta tuli tänään rintaliivien henkaroinnin mestari, kiitos vain alusvaatekampanjan! :) Kivaa oli ja ihana oli näpertää. 
Sokoksella tosiaan Ihanat Alusasut -20% koko loppu viikon. Ihania hepeneitä, todella hyvään hintaan! Myös urheiluliivit kuuluvat tuohon. 
Duunista livahdin muutaman (3) minuuttia aikaisemmin, jotta kerkeäisimme hyvin saunaan. Jep, taas. Se on meillä joka torstai! Tämä päivä oli jotenkin todella rankka jaloilleni, joten nappasin mukaan ihanan minttu-kuorintavoiteen. Täältä pääsette lukemaan postaukseni noista ihanista BodyShopin minttutuotteista! 
En ole koskaan ollut luonnostaan huoltamassa kroppaani, rasvailemassa, kuorimassa.. Päivä päivältä nautin niistä kuitenkin enemmän ja teen useammin. Pientä luksusta arkeen. Tällä hetkellä jalat kiittävät. Ne onkin pilvilinnassa. :)
Tällaiset on näkymät saunan terassilta. Myös saunassa on iso ikkuna tuohon suuntaan.

Tiedättekö mitä tein tänään! Varasin itselleni ensimmäisen jooga-tunnin! Olen pitkään halunnut kokeilla joogaa, varsinkin hot joogaa. Tänään sitten puhuessani ystäväni kanssa, päädyimme puhumaan joogauksesta. Hän on joogannut aikaisemmin ahkerasti ja saanut sillä hyviä tuloksia. Suosittelu tuotti tulosta sillä, jos en olisi tehnyt nyt sitä päätöstä en varmasti koskaan olisi päässyt sinne. 

Ensi viikon maanantaina on siis ensimmäinen jooga-kerta. Sieltä sitten fiiliksiä ja kuvia tarkemmin! :)
Oletko sä joogannut aikaisemmin? 

xxo,

Janina

2 ajatusta artikkelista “Minttuinen jalkojenkuorinta

 1. Finde sanoo:

  Mä olen joskus vuoden joogaillut, mutta sitten se jäi koska se ei ollut ehkä ihan sitä joogaa josta minä pidän. Nykyään aina välillä hotsittais mennä, mutta meidän salilla ei ole enkä sääännöllisesti viitsisi mihinkään ryhmään sitoutua, koska en oikein tiedä jaksaisiknko sitä sitten kuitenkaan viikottain enään, kun olen menevämmän liikunnan ystävä. Mutta hyvää se kyllä tekisi :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Saa nähdä kuinka mä tykkään! Oon aika menevää tyyppiä, mutta tykkään myös rentoutua lämmössä. Saunassa venyttely on ainaki lemppari! Meidän salilla ei ole ryhmäliikuntatunteja ollenkaan, joten siellä ei hirveästi kokeilla. :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: