Tankkauspäivä – JES !

Eilen se sitten oli, nimittäin tankkauspäivä! 
Perjantaina kävimme kaupassa hankkimassa ainekset ja silloin se kunnon odotus vasta alkoikin, koska kaikki nanna-ruuat olivat silmien edessä. Olin aikaisemmin ihmeissäni sillä vaikka tiesin päivän tulevan en ajatellut sitä kokoajan. Niinä hetkinä joina sitten sain päähäni ajatella näitä herkkuja, tuntuivatkin siltä että odotan kuin kuuta nousevaa. Tankkauspäivänä ei ole tarkoitus tehdä kovaa treeniä, mutta aamuaerobisen sai tehdä – ja minähän tein! 6:30 salille, jotta kerkeää ennen töitä ja että päivän tunnit riittävät kaikkien ruokien syöntiin.
Muutamia päivän ruuat kuvina -toiveita on tullut, tässä tankkauspäivästä sellainen. Teen kyllä uuden kunhan saan syödä niinkuin normaalisti söisin, eli ilman ruoka-ainerajoituksia. :) 
Aamupala
Jos joku olisi muutamia vuosia sitten väittänyt, että tulevan joskus kaipaamaan kaurapuuroa olisin nauranut itseni varmaankin hajalle. Minäkö muka kaipaisin ällöttävää puuroa? Elämä yllättää, nimittäin eilinen aamu oli juhlaa! Kaurapuuroa mansikkahillolla ja vielä oikeastikkin dieetin ohjeiden mukaisesti! :) Vierestä tunnistatte varmasti raejuuston ja kahvin. Lasissa on mehukeittoa (sokeroimatonta), maistuu muuten pelkiltään niin pahalta että jätin juomatta. 
Välipala
Normaalisti syön hedelmiä päivittäin, yleensä aamupalalla ja/tai välipalalla. Niitä olen kaivannut todella paljon, joten välipalaksi kaavailtu hedelmäsalaatti raejuustolla oli kyllä tervetullut herkku!
Lounas
Kattokaa mitä tuossa kuvassa on – leipää! Tomaattipohjainenkastikekkin oli sallittua, jota sitä tutun riisin ja jauhiksen sekaan, oli kuulkaa herkkua. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eväsrasia nuoltu leivällä puhtaaksi ettei yhtään kastiketta jää ylitse! Heh. :)
Päivällinen
Siinä se on! Kauan odotettu Funky Burgerin herkkusetti!
Tätä ei yllättäen lukenut tankkauspäivän ohjeissa, vaan noudatin
”tankkauspäivän jokainen saa toteuttaa itse, mutta ohjeet ovat suositukset” -lausetta. Salaatti korvasi ranskalaiset ja burgeri on onneksi pienempi kuin muissa rafloissa, joten ravintoarvot eivät luultavasti hirveästi heittäneet päivällisen ohjeista. En selittele, enkä kadu. Tämä oli tietoisesti tehty päätös jo dieetin aloittaessa, että mennään tänne! :) Burgeri tosin jäi osittain syömättä sillä en saanut mahtumaan itseeni sitä, lysähdin raflan sohvalle makaamaan – tuhti olo. 
Tältä siellä Funkyssa nyt näyttää, yksi omia lempparirafloja! Työntekijät on lepposia ja sosiaalisia, ruoka on erittäin maukasta ja fiilis vielä parempi. Sieltä saa myös protskupirtelöitä, erittäin mahtava Sport Bar -hoksaus! Kannattaa käydä kokeilemassa. (Kihlattuni halusi kaikkien huomioivan, että en yksin syönyt kahta burgeria vaan tuo tupla-korkea torni on hänen herkkunsa. :))
Välipala
Tämä olisi ohjeiden mukaan pitänyt syödä lounaan ja päivällisen välissä, mutta ruoka-aikani olisivat kärsineet sillä menimme illalla elokuviin. Otin siis tämän evääksi sinne. Oliko hyvää? No oli! Tuoremehua ja leipää kalkkunalla. :) Hieman sain uteliaita katseita kun kaivoin leikkelepaketit kylmälaukusta ja aloin kokoamaan leipiäni valmiiksi.

Iltapala
Vaikka koko päivä oli odotettu ja täynnä herkkuja, niin ilta oli se kyllä todella – todella odotettu! Vaniliajätskiä mansikkahillolla! Enkä huijjaa yhtään kun sanon, että se luki ohjeissa. Nautin annoksesta pitkään ja hartaasti. Namnam. 
Siinä se sitten oli. Ruokani kuvina. Ei todellakaan mitään hienoja, viiden tähden asetteluita vaan juuri sitä miltä koko päivän menossa olevan dieettaajan ruuat näyttävät. 
Vaikka päivä oli ihana, täynnä todellista tankkausruokaa, niin olo oli illalla turvonnut. Maha oli pallo ja nukkumaan mentäessä vatsassa tuntui olevan kivi. En tule kaipaamaan tuhtia oloa ja pidän varmasti huolen siitä että dieetin loputtua niin ei tule käymään. 
Tänään palataan ”ruotuun” eli maitorahkan ja vehnäleseiden pariin. Eikä haittaa yhtään! :) 
xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Tankkauspäivä – JES !

 1. Senja sanoo:

  mielenkiintoinen blogi sulla! löysin tänne tuolta essin treeniblogin sivupalkista ja onneksi klikkasin. jään seuraamaan ! :) ja aika hyvältä näyttää nää ruuat;)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Senja! Ihana kuulla. :) Tää päivä oli kyllä yhtä juhlaa mulle! Alle kaksi viikkoa ja pääsen palaamaan normaalimpaan ruokailuun. Ei siinä ettenkö näitä ruokia muutenkin söisi, mutta ilman punnitusta! :)Ja kiitos Essille!

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Miltä sun dieetti-välipalat sitten näyttää? :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Rahkaa ja marjoja. Tai tietynlainen protskupatukka. Olen valitettavan usein joutunut syömään patukoita koska töissä ei pääse tauolle ainakun ruoka-aika kolkuttaa. Vessassa patukka poskeen ja palvelemaan! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: