Reipas viikon aloitus

Ensimmäisenä kiitän suurta puhetta herättäneen Stop the Fat Talk –postauksen kommenteista, hyviä pointteja ja tärkeitä mielipiteitä. Pääset lukemaan sen täältä. On myös aivan mahtavaa kuulla teidän tavoitteitanne ja kuinka nautitte liikkumisesta, kiitos niistäkin! Ja uudelle lukijalle – sydämmelliset tervetulot!

Tämä päivä on ollut täynnä tekemistä, aivan aamusta asti. Aamulla kävin tosiaan 1,5 tunnin joogassa, jonka jälkeen pääsin kotiin syömään. Siitä starttasikin reippain päivä pitkään aikaan. Nyt on koti puunattu, pyykkejä pesty, haettu talvivaatteita kellarista ja viety kesävaatteita pois, roskia monta kassillista. On hoidettu paperihommia, sairaspäiväraha-ilmotuksia ja laskuja. Rentouduttu, syöty, blogattu, luettu ja kaikkein tärkeimpänä, nautittu vapaapäivästä!

Miten teidän viikko on alkanut?

Viikonloppukin oli mukava vaikka töissä jokainen päivä olinkin ja viisaudenhampaani oli erittäin särkevä. Lääkettä nassuun ja hymy huulille. Turha sellaisen antaa pilata päiviä! :)
Käytiin muuten lauantaina katsomassa 007 – Skyfall, oli paljon parempi kuin edeltäjänsä. Suosittelen kyllä katsomaan! Nyt, antaa kuvien puhua puolestaan, mä hiljenen Fifty Shades -trilogian toiseen kirjaan!

Siinä taas edustetaan.  

Dieetin normi-aamupala, ei hirveän huonolta näytä?
(Rahka on piilossa kaiken alla! :)

Jooga-matkan auringonnousu.

Yoga Nordicin pukkarista. 
Yoga Nordicin pukuhuoneesta ja aulasta. 
 Pienet maanantai-naurut jokaiselle, ai kamala mikä naama! Aina ei tarvitse edustaa eihän? :D 
Tää karpalo, uus lemppari! En oo aikasemmin nähnykkää ja nyt nappasin, voi pojat. Täydellinen balanssi. 
Kiitos joogasta. 

 Hyvät yöt!

xxo,
Janina

5 ajatusta artikkelista “Reipas viikon aloitus

 1. Lujo sanoo:

  Terve vaan! Tykkään sun reippaasta tatsista, mahtista. Itsellä vähän samanlaista prokkista ja urheilun maailmaan hurahtamista. Kerrotko jossain postauksessa tuosta dieetistäsi tarkemmin? En ole vielä koko blogiasi ehtinyt selailemaan läpi, ja kiinnostaisi kuulla enemmän :) ps.herkullisen näköinen aamuhärdelli!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Lujo! Pitääkin lukasta blogiasi läpi. :) En ole tainnut yhdessä tietyssä postauksessa kertoa sen tarkemmin. Olen siis Fitfarmin Superdieetillä, jossa olin mukana jo toukokuussa. Otin ohjeet talteen, jotta voin käyttää niitä uudestaan. Erittäin tehokas kuuden viikon setti! :) Kysy ihmeessä jos on kysymyksiä, vastaan mielelläni! Tuo brekkis on todella namia, vaikka dieetillä ollaankin. Monella se meneekin jo ajatuksena vikaan, että dieetillä ei voisi nauttia ruuasta? Tottakai voi! ;)

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Tais kirja upota suhunkin, kun tokaan osaan myös jatkat? ;) Olis kiva kuulla sun mielipidettä kirjasta, vaikka ihan omana postauksena! Vai meinaatko lukea koko trilogian ja kirjoitella vasta sen jälkeen? :D-EndorphinAddict

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: