Ystis löydöt!

Kävin aamupäivästä ensin Finnbodylla noutamassa arpajaisvoittoni: 2 ilmaista käyntiä. Sen voi käyttää missä vain, mutta heidän salinsa ovat niin eri puolilla pääkaupunkiseutua kuin vain voi! Malmi, Ogeli, Sörkkä ja Itis eivät ole heti ensimmäisenä mielessä kun leppävaaralainen miettii treenaamaan lähtöä. Ystäväni saakin yllätyksenä tuon kortin käyttöönsä, koska asuu salin vieressä. Vaikka heidän ryhmäliikuntatunneistaan yksi uutuus pisti silmään ja kiinnostaa: Army. Erittäin kovalla sykkeellä, kunnon tehotreeniä! Pitää käydä sitten alkuvuodesta kokeilemassa kun pomppiminen ja hyppiminen on sallittua.
Onko kenelläkään teistä kokemusta tuosta? Tunti kuulostaa juuri siltä mitä haluaisin kokeilla, nimittäin Boot Campia. Kunnon esteratoja ja rääkkäämistä. Onkohan niitä Suomessa? Jos on niin jakakaahan tietoanne! :) 

Päivän kruunasi kyllä muutaman päivän odottamani Nike Trendin ystävämyynti! Vihdoin se oli, olin saanut tiedon ajoissa ja kaiken päälle oli vapaapäivä – eli täysin tarkoitettua shoppailua! ;)
Olin paikalla hyvissä ajoin, noin kymmenen minuuttia ennen avausta. Kadulla ei ollut siinä vaiheessa vielä mitään ilmoituksia eikä muutenkaan tiedoitettu hirveästi asiasta.
Itsekin olin onneks kun sattumalta haahusin Ponke’s kauppaan katsomaan pipoja ja heidän ovessaan oli tuo edellisessä postauksessa käyttämäni mainos. :) Niinkun sanoin ylempänä, selkeästi tarkoitettu mun menevän sinne!

Jonossa oltiin.

Kun pääsimme sisään, pihalla ei ollut kuin kahden käden sormin laskettava määrä ihmisiä. Hetki sen jälkeen pihalle oli kertynyt jo pitkä jono, jota ’vartioi’ yksi työntekijöistä. Tila oli sen verran pieni, joten he tarkkailivat ettei sisällä ole liian tungos. Yksi ulos, yksi sisään -periaatteella mentiin. Kerrankin olin ajoissa jossain ja hyödyin siitä!

Vasemmalla oleva kuva on lainattu Veeran Ystis-postauksesta, täältä!
Tosiaan, nämä kaksi kuvaa kertovat teille nyt minkälaiselta siellä näytti. Keskityimme selkeästi molemmat olennaiseen, eli vaatteiden metsästykseen. ;) Olisin kovasti halunnut ostaa kenkiä, muutamatkin ihanat, mutta koko ei ollut itselleni sopiva, joten käänsin nopeasti katseeni vaatteisiin. 
Löysinkin kahdet shortsit ja kaksi toppia! Toiset shortsit ovat sellaiset, joita katsoin kevään ja kesän aikana lukemattomia kertoja Niken Kampin myymälässä, mutta en jostain syystä ostanut. Nyt nähdessäni ne, otin kiinni enkä päästänyt irti. JES! Näitä löytöjä pystyy siis tekemään.
Oranssi toppi oli hauska, mietin sen kanssa hetken, mutta tykkäsin jostain syystä. Vetoketju, kuinka ”ihmeellinen” yksityiskohta. Ha. Todella mukava päällä! 

Oikealla olevat siniset shortsit ovat ne, joita hain!

Yritin katsoa myös kihlatulleni vaatteita, mutta kaikki miesten paidat jotka selasin läpi olivat kokoa M – liian pieni. Kengätkin liian pieniä. Kurjaa. 
Itse olin erittäin onnellinen löytöjeni kanssa ja onneksi, kihlattunikin osasi olla puolestani. Odottelin keskustassa häntä töistä ja vaeltelinkin vaatekaupoissa tekemässä löytöjä: koruja, pitsisiä ’urheiluliivejä’ esimerkiksi venyttelyä varten ja aivan tajuttoman makean mekon! Siitä kuva myöhemmin.
Illaksi menimme hänen vanhempiensa luo pitkästä aikaa. Oli todella mukava nähdä heitä taas! 
Dieetistä ei tänäänkään lipsuttu, omat eväät kulkivat mukana koko päivän. Tulevilla appi-vanhemmilla muut herkuttelivat muffinsseilla ja maustetuilla pähkinöillä (yksi herkuistani!), mutta onneksi mulle löytyi sopivan kokoinen PepsiMax kaveriksi! :) 
Kihlattuni treenaa takanani kotipainoilla ja valmistautuu saunavuoroon, jonne pitäisi lähteä NYT. Eli tässä mennään! 
Rentoa torstai-iltaa!
xxo,
Janina

6 ajatusta artikkelista “Ystis löydöt!

 1. Veera sanoo:

  Kivan näköisiä vaatteita löysit! Taidettiin mennä ristiin jossain vaiheessa, oli iteki siellä heti alussa, aikalailla tasan yhdeltä itse asiassa. :) Sillon ei ollutkaan vielä jonoa, mutta kun lähdin niin ihan kunnon pitkä jono olikin jo muodostunut. :D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hhah! Nää on kyllä pahoja paikkoja, ainakin itsestä tuntuu että muu maailma sulkeutuu ja keskittyminen on kokonaan aarteiden löytämisessä! :D Hitto. Sain kans kylmiä katseita kun poistuin automaatille ja ohitin jonon tullessani takas.. ”miten toi pääsee ohi..” :D Mutta innoissani ootan et mitä sä löysit!

   Tykkää

 2. Essi sanoo:

  Boot Camp on aika huippua! Vaasan Easyfitillä sitä ainakin on: iskuja, potkuja ja hyppyjä sekä lihaskuntosarjoja parin kanssa vuorotellen. Hyvin saman tyyppistä täällä ainakin kun Body Combat, mutta potkuja ei oo ihan niin paljon – punnerruksia ja keskikroppaa sitäki enemmän! Itku pääsee, mäki haluan uusia treenivaatteita! jos tentti menee hyvin tänään eli toisin sanottuna läpi, niin voisin palkita itteni:-)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Kannattaa, treenivaatteita ei voi koskaan olla liikaa! ;) Vielä on haussa housuja ja muutama muu varustus, pärjäisi taas jonkun aikaa.Pitää alkaa etsimään pääkaupunkiseudultakin. Parasta ois joku viikonlopun kestävä hirveä rääkki, sellanen oikein military-style. :D Haha. En oo koskaan käynyt ryhmäliikuntatunneilla, joten saa nähdä miten käy.

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  täydelliset shortsit, paljonko makso?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: