Eilen oli aivan mahtava päivä. Mentiin todella myöhään nukkumaan, vasta 2 AM. En muista millon olisin valvonut noin myöhään, hhaha. Hieman hassua, mutta niin se vain on mennyt. Nukkuminen on paljon kivempaa kuin silmät ristissä valvominen ja lyhyet yöunet. Niin se ajattelutapa vain muuttuu.

Menimme aikaisin päivästä vanhemmilleni, jossa sain yllättyä positiivisesti. Oven avasi juuri lenkiltä tullut rakas äitini, aulassa treenivaatteita puki päälleen sohvankuningas aka tärkeä däddy ja keittiöstä putkahti salille valmistautuva broidi. Aikamoinen muutos. Kyllä hymyilytti! Ehkä olen kerrankin ollut se esimerkki ja tsemppi jota he ovat puolestaan tarvinneet. :)

Ruuaksi mamma teki perheemme herkkua, lammaspestopastaa. Omnomnom. Kylläpä teki hyvää. Ei mitään terveysherkkua, mutta kyllä sitä kelpaa välillä syödä. Niinkuin kaikkia ruokia, kohtuudella. Resepti tulee alkuviikosta. ;)

Jälkkärinä oli neljää eri jäätelöä! Apua. Valinnanvaikeus iski. Otinkin sitten kaikkia vähän. Hyvää oli, mutta kyllä tuntuu hyvältä palata kunnon ruokailuun. Sen verran tuhtia ruokaa tuli syötyä, että söin päivän aikana kolme kertaa. Vain.

Illasta menimme vielä käymään Mikon vanhemmilla, jossa pääsimme nauttimaan myös hänen veljensä perheen seurasta. Ihanat, hymyilevät tyttäret menivät taas vauhdikkaasti ympäri asuntoa. Herkkupöydästä toiseen, täällä oli tarjolla kakkuja, jädee, leivoksia.. Kyllä tuli syötyä viimeisten viikkojen sokeritkin samalla kertaa.

Miten teidän sunnuntai sujui?

Tänään reippaana uuteen viikkoon. Hiilareita ja energiaa on kehossa sen verran, että luulisi jalkatreenin sujuvan. Kunhan polvi on mukana menossa. Katsotaan.

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

Janina Pohja avatar

Published by

Categories: ,

6 vastausta artikkeliin “Herkullinen isänpäivä”

  1. Kati Santala avatar

    Tossa on aidin tekema mustikkapiirakka josta kuulin huhua Skypen avustuksella. Ihania kuvia. Sillon tallon saa herkutella, se auttaa pitamaan itsensa kurissa sitten arkipaivat.. juu ja KYL isien kanssa saa vahan nauttia. On ne sentaa maailman parhaita iseja!!! Ainaki oma isi on kylla AIVAN paras ja nii kova ikava.. Onneksi Skypes sentaa saatiin jutella. :o))

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Joo! Se oli aikamoista herkkua, RUISpohja joten terveempi vaihtoehto! :) Vähän kaurajätskii sen kaa ja oli aikamoista nannaa. Tää viikko mennään nyt niin rennosti ruokavalion kanssa et jee! Nytkin jätskiä vähän tossa tulossa. Toki pidetään kiinni 3-4 tunnin ruokaväleistä ja kunnon ravinnosta mut herkkuakin saa. ;) Voi muru! Millon me skypetetään!

      Tykkää

  2. sanni avatar

    Itsellä meni sunnuntai nauttiessa ensin äidin tekemää brunssia (pekonia, lättyjä, leipää..) jonka jälkeen suunnattiin taas mun isovanhemmille syömään ruokaa! Tuli syötä alkupalat ja pääruoka ja jälkkäriks vielä paria erilaista kakkua. Illalla tultiin vielä kotiin ja söin vielä vähän kakkua ja skumppaa.. Järkyttävä päivä, onneks nyt taas paluu arkeen ja normaaliin ruokavalioon :-D

    Tykkää

    1. Janina avatar

      OH! Ihanalta kuulostava brunssi, namnamnam! :) Kyllä sitä taas kaipaa kummasti maitorahkaa ja perusruokia tuollaisen päivän jälkeen. Mutta niitäkin on hyvä olla! Itsellä ainakin arvostus ruokaa kohtaa kasvanut hurjasti näiden vuosien aikana. :)

      Tykkää

  3. Kati Santala avatar

    Skype vaan heti ku ootte hollilla. Millon heraatte aikasin vapaapvana? Pikku Jayden kun menee tutimaan jo seiskan maissa. Aikaero on 8.5h. Eli ehkapa ens vkon alussa siina teidan ysin maissa aamulla. Tana vkoloppun mennaa Grampseille. Laittakaa koodia. Ehkapa jo torstaina tai tanaa jos puhelimen skype on tarpeeks nopee..

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Mulla huomenna vapaa, Miko menee kympiks töihin joten keretään ottaa pikaskype! :)

      Tykkää

Jätä kommentti