Tässäkö uusi ihmejuoma?

Pepsi julkaisi eilen illalla uuden version kaikille tutusta virvoitusjuomastaan. Uutuuden nimi on Pepsi Special. Juoma sisältää dekstriiniä, joka yhtiön mukaan tekee juomasta rasvan blokkaajan.

Onpahan taas uusi, hölmömpääkin hölmömpi idea. Ensimmäisenä tuo juoma tuodaan markkinoille Japanissa, jossa Pepsi on kokeillut esimerkiksi kurkun ja jogurtin makuisia kolajuomia. Miltä ne teistä kuulostavat? :)

Mitäs veikkaatte juoman suosiosta?
Naurettavaa sanon minä.

xxo,
Janina
Lähde & kuva
– Posted using BlogPress from my iPad

2 ajatusta artikkelista “Tässäkö uusi ihmejuoma?

 1. Tahra sanoo:

  Onko tuo edes sokeritonta? Vai saako tuosta ne kalorit jotka mainoksen mukaan rasvana menettää, sokerina limsasta? Jos tuntuu että syö niin paljon rasvaa että sitä pitää blokata imeytymästä ja liuottaa ja huuhdella jollain linimentillä, niin olisikohan paras ratkaisu vähentää sitä rasvan mättämistä? Dekstriini… luulenpa että tuo tuote laihduttaa ainoastaan kukkaroa sitä ostavilla.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Juurikin niin! Artikkelissa puhuttiinkin tuosta, että Pepsi e ole vielä ilmoittanut kuinka paljon siitä löytyy sokeria tai makusiirappia? Siks tämän laitoinkin.. Näyttää hieman tätä markkinointia ja kuinka hölmöjä kusetuksia yhtiöt tekee. Ja ihmiset luultavasti uskovat. Huhh.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: