Ruokajuttuja

Pieni hehkutus paikallaan..
Olen päässyt nauttimaan tällä viikolla protskupatukoimattomista päivistä, nimittäin yhtäkään patukkaa en ole joutunut syömään. Työpäivät ovat olleet reippaan pituisia, joten olen saanut pidettyä kaksi taukoa. I-hanaa! Tämä saattaa kuulostaa joillekkin oudolta, mutta olen oikeasti kaivannut tuota välipalani.

Omnom. Tämä on erittäin perusvälipalani. Banaanin tilalla nähdään useasti myös marjoja. 
Toissapäivänä kävi jotain mitä ei ole käynyt pitkiin aikoihin. Minulla ei ollut töihin lounasta mukaan. Välipalana toimiva rahka kyllä, mutta kunnon ruoka puuttui. Hetken joutuduin miettimään mitä kaupasta ostaisin, mutta kiireessä tulin tulokseen tonnikalapurkki & valmistiskiltä salaattia. Valitsin mozzarella-salaatin, se oli kaikista tasapainoisin ja omasta mielestäni järkevin vaihtoehto. Esimerkiksi mielessäni ollut lohisalaatti nimittäin sisälsi enemmän kastiketta kuin salaattia. Höh. Katsoin myös valmispaketoituja salaatteja – ceasarsalaatti sisälsi enemmän parmesaania kuin kasviksia. Tupla-höh. 
Valmistiski on muutenkin hyvä valinta, usein käppäilenkin sinne ensimmäisenä. Savulohi, kana ja salaatit ovat omia vakioitani. :)

Mozzarella-salaattia ja tonnikalaa.
Kuvasta uupuu muutama minikarjalapiirakka. Näillä mentiin. Pitää miettiä valmiita kokonaisuuksia mitä kaupasta saisi nopeasti ja kirjoittaa ylös, jotta kiperän paikan tullen voi sitten luntata ja kävellä vain tyynesti etsimässä tarvittavat ainekset turhia ajattelematta. 
Onko teillä luottotuotteita, joita kaupasta haette jos lounasta ei ole muuten? Mitä syötte? :) 

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: