Talvikengät

Muistan nuorempana kuinka läpi vuodet kuljettiin Converset jalassa. Ei muka varpaita palellut tai sukat olleet märkänä – hölmö wannabe cool. Onneksi muutamat vuodet olen ollut hieman fiksumpi ja kävellyt UGG:ssa. Omistan kahdet ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Nyt kuitenkin alkaa niidenkin pohjat olemaan hieman kuluneet, joten aika ostaa uudet kengät. Varsinkin nyt kun tämän polven kanssa ei mielellään hirveästi horjahtelisi ja kaatuilisi.

Olen tässä muutaman viikon (mielestäni siis pitkään) etsinyt hyviä talvikenkiä. Kävellyt kaupasta toiseen, raahaten kihlattua mukana, kunnes sattumalta kävelin töissä kenkähyllyn ohi. Nenän alla ne miellyttävimmät kengät olivat kokoajan olleet. Ostamista ei oltu kuitenkaan liian helpoksi tehty. Meillä, eikä missään muuallakaan Suomessa ollut kokoa – höh. Ei muutakuin mallinumero ylös ja nettiin surffaamaan. Samana iltana jo löytyi, mutta äiti toppuutteli tilaamista sillä enhän voinut olla varma koosta.
Eilen sitten kiireiltäni kerkesin kenkiä kokeilemaan, mutta toisestakaan väristä ei ollut enää kokoa. Hehheh. Kokeilin kuitenkin kokoa isompaa ja katsoin kuinka tilavaksi jää. Tilaa jäi juuri sen verran kuin arvelinkin, eli pienempi koko parempi.

Illalla koneelle istahtaessani valmiina tilaamaan nuo kengät, arvatkaa oliko koot loppu myös netistä? No oli. Voi shaakeli. Lisää surffausta ja tunti tylsistyttävän klikkailun jälkeen löysin ne Jenkeistä. Arvioitu Suomeen saapumisaika 28.12-15.1. Toivottavasti saapuvat ennenkuin tää talvi loppuu, hmph.

Tässä ne on!

Kuva hieman hämää, ovat ihanat livenä. Varsinkin tuo karvasisus, hihii! Jotenkin tuntuu, että talvikengät ovat aina olleet yksi murheenkryyni silloin kun niitä pitäisi oikeasti löytää. Huhheijjaa. Nyt ei auta kuin jatkaa varovasti tallustamista sillä minähän en mitään nastapohjallisia osta! :)

Minkälaisia kenkiä käytätte? Oletteko Converse-kansaa vai vannotteko kunnon bootsien lämpöön?

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Talvikengät

 1. Johki sanoo:

  Mulla on Uggit olleet jo muutamat ja niiin hyvät. Ei ikinä tarvitse palella jalkojensa kanssa. Nyt jo hiukan kyllästyttää, ja vaihdoin Merrelleihin, melkein ainoa saapas (matalakantainen) joka miellyttää silmää – tätäkään mallia ei löytynyt tästä kaupungista, joten Englannista piti tilata. No pääasia, että sai. Muita kenkiä löytyy sormia näpsäyttämällä, mutta jostain syystä talvisaappaita on vaikea löytää sellaisia mistä tykkäisin.Uggien kanssa ainoa huono puoli on nuo räntäkelit, eivät kestä juurikaan vettä, heti jostain sukka märkä.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Sama juttu! UGG:t pitää varpaat lämpimänä, hihi. Mulla ollut tuuria noiden kanssa, sillä muutamat inhottavan märät säät menty ja sukat pysyny kuivina! (Tai sitten vaan kuvittelen :)Talvikengät tuntuvat monesti olevan niin vaelluskenkien olosia, ettei sellasia kaupungin arkeen haluaisi. (Minä ainakaan) Nyt nappasi ja vaikka hankaluuksia tuottikin niin onnistuin saamaan. Nyt vaan odottelen – kärsimättömänä – niiden tuloa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: