Katseenvangitsija

Olen Facebookissa monen fitness-ryhmän seuraajana, yksi ehdottomista suosikeistani on Hardbody.com. Heidän sivunsa ovat monipuoliset ja täynnä ”behind the scene” -kuvia fitness-kilpailuista sekä kuvauksista. Mukavaa ja helppoa seurata mitä fitness-maailmassa tapahtuu.

Avatessani omat sivuni eteeni pomppasi kuva, joka pysäytti minut täysin. Niin ei varmaan ole koskaan ennen käynyt. Kyseessä on meikkibrändi MAC:n uusin mainos, joka ei tosiaankaan ole tavallinen ”muotimaailman mainos”. Mainosten tarkoituksenahan on puhutella, tämä ainakin toimii itselleni.
Upea Jelena Abbou kuvastaa meikkisarjan nimeä Strength täydellisesti. On myös erittäin miellyttävää vaihtelua nähdä voimakas ja samalla elegantti nainen mainoksessa, jossa on totuttu näkemään toinen toistaan hoikempia malleja. Ehkä tämä on ”uuden alkua” ja muutkin brändit huomaavat ettei lihaksikkaat naiset kuulu ainoastaan sportti-lehtien sivuille vaan he sopivat myös muotimaailmaan.

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Katseenvangitsija

  1. Emmi Lehtomaa sanoo:

    Ihan mahtava!:) Toivotaan, että muutkin ottais mallia tästä. Mä ainaki meen ja ostan Macin meikkejä nyt! :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: