Jouluherkuttelu jatkuu, epäonnistuinko?

Jouluherkuttelun piti loppua eiliseen. Eipä loppunut! Töihin tullessa laatikko pursusi suklaata ja nameja. Hivenen koitin väistellä, mutta herkutteluksi meni. Sokerisia juttuja ei hirveästi tullut jouluna syötyä, herkuttelin ennemmin lohella ja mädillä. Nyt iski kuitenkin kamala himo/halu, napaan meni. Illalla vielä ”joulun” ensimmäiset tortut uuniin ja suuhun. Huomenna se on loppu sitten. Onneksi sentään muu ruokailu on ollu kuosissa, myös liikuttu on. Ei elämä tähän kaadu. Eihän?

Miten teidän arkeen paluu sujui?

Inspiroidutaan heidän tarinoistaan, uskotaan itseemme ja tulevaan!

8 ajatusta artikkelista “Jouluherkuttelu jatkuu, epäonnistuinko?

 1. Anonymous sanoo:

  Älä hätäile, et epäonnistunut. :) Itsekkin täällä jatkanut (toisinaan) surutta joulun kunniaksi herkuttelua. Kaiken tuon suklaan ja piparkakkujen vastapainoksi olenkin syönyt muuten vähän kevennetymmin ja liikkunut normaalia enemmän, ja tunnen edelleen oloni normaaliksi ja ehkä jopa hieman timmimmäksi kuin yleensä. : D Ei yksi herkuttelupainotteinen viikko vuodessa kaada noin reipashenkistä ja aktiivisesti treenaavaa mimmiä, kuin sinä.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ihana kommentti! Vaikka nyt vasta kerkeän vastailemaan, luin kommentin sen tullessa. Tortut söin kyllä hyvällä omallatunnolla ja huomasin että se auttoi. Seuraavana päivänä jalkatreeni kulki ja mieli oli hyvä. Herkut ei olleet enää mielessä. Kiitos kommentista, tiistaina aivan viimeistään kunnolla ruotuun! ;)

   Tykkää

 2. Sonija sanoo:

  Siinähän se ilta sitten vierähtikin…Ostin tänään kaupasta myskikurpitsaa ja ajattelin googlettaa vähän siitä kun oli mulle aivan uusi tuttavuus. Hakuun ilmestyi linkki sun blogiin ja tässä sitä ollaan kökötetty ysistä eteen päin, siis yli neljä tuntia. Oon lueskellut koko blogin läpi ja mieleen on tullut satoja pikkujuttuja mistä haluaisin kommentoida,,, nyt enää tähän aikaan ei aivot tosin raksuta yhtään, enkä näin puoliunessa jaksa muistaa niitä asioita mitä alunperin halusin sanoa. Mutta lyhyesti sanoen blogisi on valehtelematta paras johon olen koskaan törmännyt (ja luen tosi paljon blogeja). Tää on niin ihanan positiivinen kokonaisuus! ja antaa varmasti motivaatiota viimeaikoina lössähtäneeseen treenaamiseen ja muutenkin positiivista energiaa välillä niin tylsän harmaaseen arkeen.Kiitos, sait todella iloisen mielen täällä päässä aikaan:-) Jään ehdottomasti seuraamaan.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Sonija!Mielenkiintoista kuulla, että blogini löytyy myös noin! Kiva. :) Sait kyllä mut hymyilemään todella paljon, uskomatonta että oikeasti teksteissäni on pikkuriikki järkeä ja kiinnostavuutta. :) Kiitos siis! Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleet, joten jos ja kun muistat mitä juttuja oli sanottavana laita tulemaan. Oli sitten kyseinen postaus tai uusi, ei väliä. :) Olen hieman häkeltynyt kommentistasi, niin ihana se on. Kiitos ja anteeksi ehkä hieman sekavasta vastauksesta. Hymyilyttää!

   Tykkää

 3. nana sanoo:

  Myös mulla kapsahti käsi duunin suklaarasiaan, tosin joku olikin sitten päättänyt tuoda ne hirveimmät marsipaanisuklaansa sinne :D Eihän se elämä tuommoiseen kaadu kun muuten on syönyt fiksusti ja käynyt jumpalla :)Ja uusi lukija minäkin, tykkään blogistasi tosi paljon :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka nana!Haha! Ihana, että en ole ainut suklaarasiaan kapsahtaja. :) Onneksi tosiaan nämä juhla-herkkupäivät ovat vähissä, muutamat peräkkäin ja kunnolla ruotuun, eiköhän me pärjätä. ;)Kiitos kommentista, niitä saa laittaa tulemaan jos ilmaantuu kysymyksiä, mielipiteitä tai kommentteja.

   Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Ihanaa että olet rehellinen lukioiden kanssa. Kiva tietää että ihmisiä täällä ollaan kaikki, enkä ole ainut jolla ei aina riitä itsekuri. Tosin itse olen olen ollut hukassa kyseisen asian kanssa kokonaan, kun pari viikkoa jo herkuteltu kuin hullu nainen. Tänään kuitenkin lopetan kaikki, kerrallaan. Ihan hirveä olo muutenkin kun housut alkaa kiristää.Paras blogi evvaaar;)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Mielestäni rehellisyys on erittäin tärkeää blogia kirjoittaessa, itselleni olisi ainakin hyvin stressaavaa aina miettiä mitä nyt voin kertoa ja mitä en. Kaikki vaan suoraan niin helpottuu. :)Vaatteiden kiristys toi minutkin maanpinnalle. Huh kun olikaan ”turvonnut”, nyt on onneksi jo alkanut helpottaa. Mitenkä sulla? :)Kiitos kommentistasi!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: