Suurin Pudottaja Suomi

Olette varmasti kaikki katsoneet tai ainakin kuulleet amerikkalaisesta tosiTV-sarjasta Biggest Loser. Tuo kyseinen sarja on Yhdysvalloissa pyörinyt jo 13 seasonia ja 14 alkoi tammikuussa. Mahtavaa tulosta sarja on saanut siellä sekä muuallakin maailmassa aikaiseksi, toivottavasti sarja jatkaa eteenpäin vielä pitkään.

Suomalaisten versiota sarjasta on päästy seuraamaan muutaman tuotantokauden verran ja nyt olisi lisää tulossa! Bongasin eilen SubTV:n sivuilta tulevan tuotantokauden ilmottautumislomakkeen. Kuinka uskomaton, once in a lifetime, tilaisuus apua tarvitseville! Minusta tällaiset TV-sarjat ovat hyviä motivaattoreita sekä tiedon jakajia. Avun hakemista sarjan kautta ei mielestäni pitäisi hävetä. Mahdollisuus johon kannattaa tarttua!

Oman terveyden parantumisen ja elämänmuutoksen lisäksi mahdollisuus voittaa 30 000€ ei varmasti haittaa kenenkään suoritusta. ;)

Jos mietitte hiemankaan mukaan hakemista, antakaa mennä! Ette varmasti kadu hetkeäkään, ettekä ainakaan tulevaisuudessa jossitella ”mitä jos”. Niin minäkin tein aikoinani Jutta ja Superdieetit -ohjelman kanssa. Hain, mutta en tullut valituksi. En ole katunut hetkeäkään, en antanut jossitteluille sijaa. :)

Antakaa mennä, hypätkää tuntemattomaan! :)

Täältä pääset hakemukseen!

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Suurin Pudottaja Suomi

  1. Anonymous sanoo:

    Toiveena ruokapäiväkirja postaus.Vinkkejä herkutteluun siis terveelliseen:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: