Kuntoa Kansalle -haaste

Maaliskuu! Kesä lähenee, mutta vielä on hyvää aikaa aloittaa bikinikunnon metsästys. Yksi terveellisempi päätös päivässä ja olet jo hyvässä vauhdissa. :)

Itselläni on treenaaminen ja ruokailu ollut tavoitteellista jo jonkin aikaa. Nyt siihenkin laitetaan uusi vaihde päälle, nimittäin olen osana tänään alkavaa Kuntoa Kansalle -haasteessa. Kyseessä on Hannan (aka Sports Ladyn) ja Kuntoa Kansalle -sivuston järjestämä leikkimielinen kilpailu.

Tavoitteena on kävellä UKK Instituutin minimisuosituksen verran päivässä, eli 10 000 askelta. Kilpailu kestää 65 päivää, eli 1.3.-5.5.2013 mikä tarkoittaa 650 000 askelta (eli Helsingistä Ouluun!). Kuntoa Kansalle -seurantasivuistolla saa laskettua myös muun liikunnan mukaan taulukon avulla.

Olen erittäin innoissani haasteesta, olen nimittäin jo vuosien ajan halunnut askelmittaria mielenkiinnon vuoksi. Tuleekohan minulle oikeasti 10 000 askelta päivässä täyteen? Se nähdään kohta! :)

Tällä laitteella lähdetään käppäämään Helsingistä Ouluun! ;)

Oletteko te käyttäneet askelmittareita? 

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Kuntoa Kansalle -haaste

  1. Anonymous sanoo:

    iphoneen on saatavilla ’moves’ äppi, joka laskee askeleet päivittäin. Äppi tunnistaa myös jos olet jonkun kulkuvälineen kyydissä tms. :) Se on ollut aika hyvä kaveri! Melkein koskaan ei tuu 10000 täyteen. :(

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: