Moikat täältä Helsinki-Vantaalta! Koneeseen check-in on alkanut ja kohta mennään, jesjes! :)

Aikainen herätys ja vain 3 tunnin unet tuovat nälän hieman eri tavalla ainakin itselleni. Nopea rahka aamupalaksi noin 3 AM ei pitänyt nälkää hirveän pitkään.
Lentokentän valikoima on, riippuen kahvioista, aika suppea. Nopeita hiilareita valkoisten leipien ja croissanttien muodossa. Ne ovat usein myös hyvin voideltuja, vaikka muut täytteet sitten uupuvatkin.

Hyviä löytöjä kuitenkin tekee kunhan vain jaksaa hieman tarkkailla. Valikoimasta löytyy tuoreita hedelmiä, rasvatonta jogurttia ja pähkinöitä. Itse valitsin vain maustamattoman jogurtin ja kupin kahvia, toin banaanin mukanani kotoota. Katsotaan kuinka pitkälle tällä pärjää.

Käsimatkatavarani on pakattuna täyteen eväitä. Tonnikalaa, tomaatteja, porkkanoita, riisikakkuja, protskupatukoita ja kaikista tärkein – vesipullo! Matkustaessa on erityisen tärkeä muistaa juoda tarpeeksi.

Toivottavasti kuvat osuvat oikeaan järjestykseen ja kohtiin, iPhonen sovellus ei välttämättä toimi oikein.

Oikein ihanaa tiistaita kaikille! Tulossa on postausta lentokoneessa tehtävästä jumpasta :) Minä loggaan nyt ulos ja nautin ystävien sekä kihlattuni seurasta.

xxo,
Janina

Janina Pohja avatar

Published by

Categories: , ,

9 vastausta artikkeliin “Mitä syödä lentokentällä?”

  1. nana avatar

    Saapuvien terminaalin Alepa on myös ihan kätsy jos on aikaa/halua pyöriä kentällä, sieltä varmasti saa jotain terveellistä suuhunpantavaa :) Lentokoneessa tehtävä jumppa kiinnostaa, kuulostaa eksoottiselta :D Ihanaa matkaa!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Lentokoneeseen mulla olikin omat eväät mukanani, joista kerron tällä viikolla enemmän. Tuo Alepa ei edes tullut mieleenikään – hyvä idea! Toisaalta se olisi ollut hieman liian kaukana sillä hetkellä.

      Tykkää

  2. Veera avatar

    Ihanaa matkaa vielä täälläkin! NAUTI LOMASTA<3

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Ihana sinä! Kiitos! Oli mahtavaa! ;) <3

      Tykkää

  3. Emma avatar

    Hyvää matkaa! lentokentän antimet ovat hyvät kunhan jaksaa etsiä :)Visit My Blog One Less Lonely Dancer

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Kiitos! :) Internet ei oikein matkalla skulaillut, joten pääsin nyt vasta vastailemaan. :)

      Tykkää

  4. Josefina avatar

    Hyvää matkaa! :) lentokentältä saa kyllä terveellistä ruokaa, en muista kyseisen kahvilan nimeä, mutta sieltä saa hedelmäsalaattteja, jukurtteja yms. :)

    Tykkää

    1. Josefina avatar

      Ja niin toi check-in hämmmensi mua:D se on koneeseen meno on Boarding:)

      Tykkää

    2. Janina avatar

      Ha, hyvä pointti! Selkeästi aamuyön tunteina ei ole pääkoppa ollut ihan skarppina. :)On ilo huomata kuinka kahvilatkin ovat alkaneet tuoda enemmän vaihtoehtoja valikoimiinsa.

      Tykkää

Jätä kommentti