Behind The Scenes – Fitnessmalli hakukuvat

Uusi viikko starttaili taas! Päivät lentävä siivillä, niin paljon tekemistä ja menemistä. Treenejä on kertynyt todella kovat määrät ja se myös tuntuu kropassa. Tämä viikko on itselleni kevennelty, salitreeneistä pidetään taukoa jos mieli niin tekee. Hyvään saumaan tuli hieman enemmän vapaa-aikaa, sillä keittiöremonttikin iskee päälle viikonloppuna. Vihdoin saapuu meille suunniteltu keittiö Italiasta ja saadaan kämppä kunnolla valmiiksi. Sen valmistuttua tippuu kyllä kivisäkki harteilta.

Nyt on kuitenkin itselläni todella mahtava fiilis, tosin myös hieman tyhjä. Fitnessmalli-hakemus on nyt lähetetty ja odottaminen alkoi. Kaikkeni tein ja kuviin panostin todella paljon. Kuvaukset olivat siis viime viikon torstaina. Behind the scenes -kuvia on voinut nähdä instagrammistani (@msbottom), mutta tässä myös teille jotka ette siellä ole :)

Rakas marakattini sekä kuvauspartneri <3

Kotona kuvausten jälkeen oli helppo hymyillä! 

Kerron kuvauksista lisää hakukuvien kera hieman myöhemmin. 
Miten teidän viikonloppu sujui? Vappukin on kohta jo täällä! Juhlitteko ystävien kanssa vai rauhoitutteko kotiin? 
xxo,
Janina

10 ajatusta artikkelista “Behind The Scenes – Fitnessmalli hakukuvat

 1. mea sanoo:

  Juhlitaan tietenkin:-) selvinpäin, ja luultavasti myös ilman vappumunkkeja!

  Tykkää

 2. Aino sanoo:

  Mulla alkaa keskiviikona aamu kuudelta työt, että niiin.. :D Kavereita aattelin kyllä silti käydä moikkaamassa, vaikka illan vietänkin mun sisarusten ja niiden lasten kanssa. En malta oottaa että nään enemmän noita kuvia! Varmasti ihan huippuja:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Huh! Toisaalta mä itse ainakin tykkään aikaisista aamuvuoroista, saa rauhassa talsia kaduilla kun ei ketään missään. On jotenki ihana olo :) Tsemppiäkuitenkin heräämiseen! Lisää tulossa! Se on varma ;)

   Tykkää

 3. Siiri sanoo:

  VAUUUU! NIIIIN hyvältä näyttää… Mitenhän itsekin pääsis tuohon kuntoon =)

  Tykkää

 4. Looking goooood! :) Tsemppiä!!

  Tykkää

 5. Noora sanoo:

  Oi, kuvista on tullut varmasti tosi onnistuneita :) Hyvä sä!!!! :))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: