CASTING-KUTSU

Otsikko kertoo varmasti kaiken tarvittavan!

Olen tässä eilisen ja tämän päivän pitänyt puhelinta kädessä 24/7, päivittänyt sähköpostia JOS sieltä vaikka minuutin sisään olisi jotain infoa ilmestynyt. Töistä tänään lähtiessäni olin valmistautunut odottamaan rauhassa. Henkisesti latauduin tulevaa salitreeniä varten ja olin hyvillä mielin. Kuntosalin pukuhuoneessa olin laittanut kaiken valmiiksi, pessyt meikit pois ja lähdössä treenaamaan kun puhelin tärisi. ”ai taas joku mainosposti.. huoh!” 
Avasin kuitenkin näytön ja ei tarvinnut edes sähköpostiviestiä avata kun tajusin mitä tapahtui:

MINÄ SAIN KUTSUN FITNESSMALLI-KILPAILUN CASTING-TILAISUUTEEN!

”OMG.APUA.KÄÄK.JEE. KENELLE MÄ ILMOTAN EKAKS? Äiti ei vastaa. Miko ei vastaa. Miksei ne vastaa! Ystävät! ÄÄÄÄ! En mä voi kiljua, pomppia, huutaa! Saati itkee! Mitä mä teen!”

Ajatusten juoksu oli nopeaa ja sekavaa. En vieläkään oikein tiedä miten päin olla. Toisena hetkenä oon rauhassa, seuraavana saatan itkeä onnesta. Olen onnellinen.

19.5. Tampereelle viedään sellanen paketti, että paikka finaaliin on varma. Laitan kaikkeni tähän ja nyt.
TWO WEEKS OUT! Tässä ja nyt.

Kuntoa muutaman viikon takaa. 

ISOILLA XXO,
Janina

39 ajatusta artikkelista “CASTING-KUTSU

 1. Anonymous sanoo:

  Hirveesti onnea castingeihin pääsystä ja isosti tsemppiä jatkoon! Käyhän hakemassa poika kotiin! ;)

  Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Oot yksi maailman inspaavimmista eukoista.

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Olin varma että pääset! Ja onhan Emmi sun kaveri ja se on myös tuomaristossa ;)

  Tykkää

 4. Noora sanoo:

  Onnea sinulle! En osaa edes kuvitella sun fiiliksiä :)) Tänne suuntaan ei oo kuulunu kutsua. Liekkö kaikille ilmoitettu sitten jo :/ Mut tsemppiä sulle jatkoon hurjasti. Pidän peukkuja sulle! :)

  Tykkää

 5. Jade sanoo:

  Hei onnea ihan hirveesti! :) mitä nyt olen näitä jotain blogeja seuraillut, niin ajattelin että sä oot varmasti castingissä ;) itsekään en saanut kutsua, mutta lupaan pitää peukut pystyssä sun puolestasi!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Jade!Wau, kiitos! Nyt kaikkien peukut todella pystyyn, ilman finaalipaikkaa en lähde Tampereelta. :)Todella moni paikan ansainnut jäi kutsutta, taso on ollut varmasti erittäin kova ja päätös tiukka.

   Tykkää

 6. mea sanoo:

  Onnea!!!! :-) oot niin sen ansainnut!! <3 tsemppiä näihin viikkoihin, tuut olee niin hyvän näkönen sielä :-)

  Tykkää

 7. Tanja sanoo:

  Hieno juttu! :) Ne sinun kuvat oli niin upeita että ajattelin että on ihme jos ei kutsua tule :)

  Tykkää

 8. Onnea! Jes! Viikon päästä sunnuntaina nähdään!!! :)

  Tykkää

 9. Siiri sanoo:

  jeeee ou ettäää! :D onnea :)

  Tykkää

 10. Essi sanoo:

  Olin just tulos kysyy, et joko on kutsu tullut – olihan se. ONNEA MIELETTÖMÄSTI, oot sen ansainnu!!!

  Tykkää

 11. Minttu sanoo:

  Onnea, fiilis on varmasti mahtava! :)

  Tykkää

 12. Anonymous sanoo:

  Onnea hurjasti ja tsemppiä! Voin vaan kuvitella sun fiiliksen!Itekin oon löytänyt ryhmäliikuntojen kautta punttisalille ja se on mun rakkaus! Mielessä pyörii, että josko mustakin joskus tulis oikein kunnon fitnesslikka ja tohtis osallistua esimerkiksi juuri tähän fitnessmalli-kilpailuun. Täytyy nyt ainakin vuosi tai pari treenata kunnolla ja katsoo sitten ;)Mutta onnea vielä ihan hurjasti, oon todella ilonen sun puolesta!:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Kivan kommentin kirjoitit, fiilis on uskomaton! Hankala sanoin kuvailla, työtä tämän eteen on tehty niin paljon että tämäkin on jo itsessään mahtava palkinto :)Olen aina onnellinen salitreeniin hurahtajien puolesta, onhan se oman henkisen sekä fyysisen hyvinvointini tukipilareista. :) Uskalla unelmoida, laittaa itsellesi pelottaviakin tavoitteita ja lähteä niiden perään. Anna itsellesi aikaa oppia ja kehittyä, uskon että saat mahtavia tuloksia aikaan! ;)Kiitos vielä!

   Tykkää

 13. Elina sanoo:

  Onnea!! :)

  Tykkää

 14. Anne sanoo:

  Superisti onnea!!! :D Mahtava juttu!

  Tykkää

 15. Aino sanoo:

  Onnea!! Ihan huippua, superia, mahtavaa! Varmasti saat finaalipaikan, oot niin upeessa kunnossa :) HUH! Tulipa hyvä mieli sun puolesta<3

  Tykkää

 16. Elisa sanoo:

  ONNEAAAAA!!! <33333 Ihan mieletöntä!!

  Tykkää

 17. Janina sanoo:

  ELLLUUU!! Mä en tiedä miten päin olla! :) Oot ihana <3

  Tykkää

 18. Anonymous sanoo:

  ONNEA hurjan paljon fitnesskisoihin! :) Toivon todella että pärjäät, oot upea! :)Oon aika uusi lukija mutta oon tosissaan tykästyny sun blogiin, innostaa itseäkin liikkumaan kun lukee tätä. :) Mulla olis pari kysymystä. Sulla on aivan upea kroppa ja mun unelma on saada samanlainen. Aloitin urheilun ”kunnolla” tässä talven aikana, aloin käydä hiihtämässä ja nyt olen lumien sulattua lenkkeillyt nelisen kertaa viikossa. Haluaisin käydä myös salilla mutta en oo kovin rikkaasta perheestä eikä ole varaa maksa kalliita salikäyntejä. Haluaisin siis kysyä neuvoja, tiedätkö miten voisin kotikonsteilla saada kiinteytettyä reisiä ja pohkeita ja muutakin kroppaa? Oon lukenu netistä juttuja ja monet on sanonu ettei ilman salikäyntejä voi saada hyvää kroppaa. En oo tästä ihan samaa mieltä, mutta olisi silti kivaa kuulla jos sulla olisi jotain hyviä neuvoja. :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Kiitos paljon sekä tsempeistä että kehuista! Mikään ei fitness-blogin pitäjälle ole parempi kehu kuin saada muut innostettua liikkumaan :) Hyvä kysymys! Ilman salilla tehtyä treeniä voi toki saada hyvän kropan, ei siis huolta! Hieman mielikuvitusta se vaatii, mutta kaikki on tehtävissä. Kotiin voi esimerkiksi ostaa käsipainoja, esimerkiksi meillä on kotona säädettävät käsipainot. Jumppamatto sekä hyppynaru ovat toiset mahtavat apuvälineet, mutta eivät pakolliset. Rasvahan lähtee koko kropasta pikkuhiljaa, eikä sen palamista voi kohdistaa vain yhteen paikkaan. Olisin kyllä kiitollinen jos voisi :)Reisissä hyviä liikkeitä on erilaiset kyykyt: peruskyykyt, balleriina kyykyt, askelkyykyt, yhden jalan kyykyt. Pohkeita voi esimerkiksi rappustreenin parissa kiinteyttää; juokset rappusia ylös niin että ponnistat aina seuraavalle askelmalle päkijöilläsi. Näin pohkeet saavat kokoajan rasitusta. Myös perus pohjenousut ovat hyviä. Painoina voit käyttää vesipulloja tai vaikka kirjoja. Niitä latomalla vaikka muovikasseihin saa hyvät painot kotikonstein ;) Lenkkejäkin saat tehostettua lataamalla kunnon repun täyteen vesipulloja :)Treenirutiinisi kuulostavat hyviltä. Muistat vain, että aerobisella treenillä ei kiinteydy eli sen vastapainoksi kovia lihaskuntotreenejä. Nytkun kesä tulee on luontoa helppo käyttää apuna. Löytyykö lähteltä kuntorataa jonka varrella olisi treenilaitteita? Lasten leikkitelineissä saa tehtyä vaikka mitä! :) Nämä kaikki ovat myös hyviä postausideoita, joten katsotaan saisinko niitä toteutettua. :)Anteeksi että olet joutunut odottamaan vastausta. Toivottavasti näistä oli apua. :) Tsemppiä treeneihin, kärsivällisyys on valttia. Muista myös ruokavalion merkitys tulosten takaamisessa. ’Ihanaa kevättä!

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Kiitos tosi paljon vinkeistä! Kävin kokeilemassa läheisen leikkikentän härveleissä ja kyllä otti kunnon päälle! :)Ehkä nyt jaksan kesän aikana tsempata ihan kunnolla kun ei oo kouluakaan rasittamassa ja aloittaa treenaamisen ihan kunnolla. :)Kiitos vielä vinkeistä ja ihanaa kesän alkua sulle! :)

   Tykkää

 19. cam zuli sanoo:

  Sulla on ihana blogi se antaa itellekkin tsemppiä treenaamiseen:) Onnee hei kisoihin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: