Helsinki Workout

Moikka!

Pirteätä alkanutta viikkoa! Päivät juoksevat ohitse, aika ei riitä mitenkään kaikkeen mitä haluaisin tehdä. Eilen sain kyytiä PT:n vetämissä treeneissä. Siellä annoin aivan kaikkeni, jonka varmasti havaitsi kaikki lähellä olijani. Irvistelin, puhisin, rutistin lihaksia ja muutaman kirosanankin päästin. Treeneistä suuntasin vanhempieni luoksi koko loppupäiväksi. Päivä menikin nojatuolissa maaten sillä lihakset olivat sen tarpeessa, ei hirveästi naurattanut vaikka hyvä mieli olikin. 
Haluaisin jo tässä vaiheessa vinkata teille loppukesästä olevasta liikunta-tapahtumasta. Kyseessä on nimittäin Helsinki Workout-viikonloppu Kaapelitehtaalla. Tapahtumassa voi tutustua uusiin sekä jo tuttuihin ryhmäliikuntatunteihin. Workoutissa pääset myös kuulemaan uusimmista liikunta-alan trendeistä sekä tavoista liikkua. Tapahtuma pidetään 30-31.8. 
Lisätietoja löydätte tapahtuman nettisivuilta: Helsinki Workout.
Itse olen toivottavasti tuona viikonloppuna kapuamassa lavalle Fitnessmalli-kilpailun finaalissa, enkä sen vuoksi pääsisi mukaan. Saa nähdä miten käy! 
6 PÄIVÄÄ castingeihin. Tuleviin päiviin on ladattu kaikki. Muutaman jatkoon päässeen blogista olen lukenut herkutteluista, mutta ne eivät itselleni iskostu. Niin monta kovan duunin tehnyttä mimmiä jäi kutsutta, etten voisi kuvitellakkaan ottavani rennosti. Annan kaikkeni, sillä niin hekin tekisivät tilanteessani. 
Sen verran myönnän, että sunnuntai-illan herkutteluita olen jo miettinyt. Nimittäin superherkkujani, raakasuklaaneliöitä on taas tulossa! Chilillä höystettynä, nom! Terveellistä herkkua, jota syödessä voi seurata MM-kiekon finaalia, jossa Suomi toivottavasti luistelee! ;) 
xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “Helsinki Workout

  1. Soofia sanoo:

    Oletko vielä testannut questin proteiinipatukoita?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: