Uusia kuvioita

Heipat ihanat!

Tulen piilottamaan blogini huomenna muutamaksi päiväksi blogin ulkoasun päivitystä varten. Blogin nimikin tulee muuttumaan, joten katsotaan kuinka kätevästi tämä vaihto menee. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta. Pysykäähän kuulolla!

Onko teillä joitain toiveita muutoksia koskien? Mikä tekisi lukemisesta/seuraamisesta mukavempaa, helpompaa? Kaikki ideat ovat todella tervetulleita! :)

xxo,
Janina

9 ajatusta artikkelista “Uusia kuvioita

 1. Anonymous sanoo:

  Hei! Tähän voi olla hankalahkoa vaikuttaa, mutta voisit kiinnittää enemmän huomiota postauksiesi kielenhuoltoon. Toisinaan käyttämäsi kieli on vähän huonoa suomea. Voisi olla hyödyllistä esimerkiksi laittaa joku muu lukemaan joitakin tekstejä ennen julkaisemista? Netin kautta löytynee myös jotain kielenhuolto-opuksia, joista voi tarkistaa esimerkiksi jotain yhdyssanakeissejä tms. Sujuvampi kieli voisi tehdä lukemisestä mukavAmpaa. ;) Mutta muotoseikkoihin katsomatta blogissasi on hyvä meininki ja positiivisuutesi tarttuu! Samaa lisää. :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Olen itsekin välillä huomannut samaa, miettien mitäköhän päässä liikkui kun tuollaisen lauseen kirjoitin. :) Yritän skarpata tässä asiassa, lupaan sen. Toivottavasti uusi ulkonäkö piristää ! :) Ja kiitos hyvästä, rakentavasta kommentista.

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Huoh eiköhän mene hieman vaikeaksi, jos pitää aina tekstit syynätä noin tarkkaan! Itse en oo huomannu mitään kovin pahoja kielellisiä ongelmia ja tärkeintä varmaan on viestin välittyminen eikä niinkään kielioppi ym. :) jatka samaan malliin vaan mun puolesta! ;)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Heh, katsotaan miten käy. :) Ehkä mä vielä opin. Ja tietenkin hyvä, että pääsen palaamaan koulunpenkille elokuussa! ;) Kiitos, ihana kuulla että positiivisuus välittyy!

   Tykkää

 3. Kati Santala sanoo:

  No voi jessus sentään. Blogi on blogi- ei mikään sanakirja tai kielioppiharjoitus! Ainakin meikä on hyvin tyytyväinen. Hmm.. miltähän kuulostas kirjakielellä kirjoitettu blogi?? Hih!!! :o)) Yhdyn edelliseen kommentoijaan siinä mielessä et kyllä varsin hyvin on välittynyt sun tsemppis, treenauksen ylä-ja alamäet ja arjen ihanuudet. Itse en kyl pistäs turhaa aikaa pilkun viilaukseen. Tai sitte vaihda kieli kokonaa englanniksi- ainakaan täällä eteläisel pallonpuoliskolla kykaan koskaan kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin vaan keskitytään olennaiseen. Luulenpa et saisit tuplasti lisää lukijoita!! :o) Love, Kati

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Itse en myöskään pidä ihan kirjakielellä kirjoitetuista blogeista, mutta se onkin vain oma mielipiteeni. Mutta kyllä tuossa anonyymin kommentissa on perääkin. Välillä on sellaisia hetkiä ettei kyllä mikään lausejärjestys tai kielioppi ole oikein. Skarppaamista kyllä löytyy. :)Englanniksihan aloitin blogin pitämisen muutamia vuosia sitten, mutta se ei oikein ottanut tuulta alleen. Suomi sujuu ainakin vielä paremmin näin blogia ajatellen, vaikka englanti on melkein kuin toinen äidinkieli. Katsotaan miten käy kun englannin kielinen koulu starttaa elokuussa, sitten voikin olla toiset aatokset. ;) Moni amerikkalainen kaveri on tuosta kyllä sanonut että olisi kiva lukea kunnolla kun meno näyttää olevan erittäin hyvää. Onneksi on edes tuo Google Translate -sovellus :)

   Tykkää

 4. Kati Santala sanoo:

  No voi jessus sentään. Blogi on blogi- ei mikään sanakirja tai kielioppiharjoitus! Ainakin meikä on hyvin tyytyväinen. Hmm.. miltähän kuulostas kirjakielellä kirjoitettu blogi?? Hih!!! :o)) Yhdyn edelliseen kommentoijaan siinä mielessä et kyllä varsin hyvin on välittynyt sun tsemppis, treenauksen ylä-ja alamäet ja arjen ihanuudet. Itse en kyl pistäs turhaa aikaa pilkun viilaukseen. Tai sitte vaihda kieli kokonaa englanniksi- ainakaan täällä eteläisel pallonpuoliskolla kykaan koskaan kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin vaan keskitytään olennaiseen. Luulenpa et saisit tuplasti lisää lukijoita!! :o) Love, Kati

  Tykkää

 5. Elina sanoo:

  No hohhoh… Ei oo ainakaan mun silmään ees osunu mikään kielioppivirhe. Äläkä vaihda englantiin!! :D Suomea on mukava lukea!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: