Lorna Jane Ystävämyynti

Sateista perjantaita!
Eihän anneta hieman tummempien päivien pilata mieltämme, upea päivä edessä ja viikonloppukin alkaa monella ihan muutaman tunnin sisällä. :)

Haluaisin jo nyt, hyvissä ajoin, vinkata teille tulevasta tapahtumasta. Nimittäin Lorna Jane Ystävämyynnistä! Mikä olisikaan parempi tapa startata kesäloma ja saada puhtia kesätreeneihin kuin ostamalla uusia herkullisen värisiä treenivaatteita! Eipä taida olla voittanutta. Itse olen ainakin innoissani, sillä satun pääsemään töistä juuri sopivasti keritäkseni nappaamaan muutamat extra-motivaattorit.

Lisätietoa löydät tapahtuman Facebook-sivuilta, täältä.

Oma hymyni ei sateen tai ukkosenkaan myötä tule hyytymään, sillä tänään on se päivä kun yksi suurimmista haaveistani toteutuu! Pääsen tapaamaan yhtä esikuvistani, oikeastaan sitä ainutta esikuvaa. Keskustelemaan hänen kanssaan elämäntavastamme sekä nappaamaan kallisarvoisia vinkkejä tulevia Body Fitness -kilpailuitani silmällä pitäen. En oikein vieläkään ymmärrä että pääsen mukaan tuohon ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Seminaari pidetään Tampereella, joten kohta starttaillaan auto kohti upeita hetkiä! TGIF. 
Muistakaa hymyillä!

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: