Nicole Wilkins seminaari

Yksi tämän kesän eniten odottamammistani päivistä saapui viime perjantaina; esikuvani Nicole Wilkinsin seminaari! Tässä ja nyt, päivä josta olin osannut vain unelmoida.

Edessä oli taas Tampereelle ajo, mutta kuten KP Ouramallekin totesin: ajaisin vaikka Rovaniemelle jos tilanne sen vaatisi. Ainutlaatuinen tilaisuus saada vinkkejä motivaatioon, ruokavalioon, treeneihin sekä poseeraukseen. Kyseessä oli kuitenkin sekä kaksinkertainen Figure Olympia että kolminkertainen Figure International voittaja. The one and only.

Auto kohti Tamperetta ja Bullfarmin tiloja startattiin hieman klo 12 jälkeen. Itse seminaari alkoi klo 15 maissa. Matka sujui hyvin ja reippaasti, kiitos isältä perityn raskaan kaasujalan. Heitin Mikon keskustaan ja suunnistin itse oikealle paikalle. 
Saavuin paikalle Nicolen ja KP:n kanssa samaan aikaan. Oli onni että bongasin heidät, luulin nimittäin hetken olevani hukassa ja lievä paniikki oli valtaamassa mieleni. Salin puolelle päästessäni vastassa oli toinen toistaan upeammalta näyttäviä mimmejä, jokaisella hymy huulilla. Eikä ihme. Itsekin olin tutisevin käsin – innoissani. Bongasin Nannan tutut ja hymyilevät kasvot ryhmästä, helpotti omaa jännitystä.

Nicole esitteli meille myös kisa-asujaan. Ei ole hirveästi kropan peitettä. Toisaalta Bikini Fitneksessä vielä naftimmat.

Ryhmä oli koossa nopeasti ja asetuimme penkeille Nicolen ympärille. Alkuun saimme nipun papereita, joissa oli valmiina muistiinpanoja aiheista, joita Nicole oli suunnitellut meidän käyvän läpi. Sivu toisensa perään täynnä korvaamattomia vinkkejä motivaatioon, ruokailuun, kisaamiseen… Aloitimme seminaarin kertomalla hieman treenitaustastamme sekä tulevaisuuden suunnitelmista; kisaamaan mikä laji/mikä vuosi jne. Itse olin melkolailla Nicolen haltioissa, etten hirveästi muista mihin kisoihin kukakin on tähtäämässä. Hurja määrä Body Fitnekseen suuntaavia oli ainakin, upeita naisia ja tulevia kilpakumppaneitani.

Nicole oli yhtä upea kuin kuvissakin. Positiivinen ja hymyilevä persoona. Hänestä paistaa kirkkaana ja kauas rakkaus lajiamme kohtaan. Nicole rohkaisi meitä kysymään paljon, eikä hän halunnut kenenkään lähtevän paikalta pois miettin miksi en uskaltanut kysyä! Hyviä kysymyksiä tulikin, vaikka omat ajatukset olivat melko jumissa. Viikonlopun aikana päähäni putkahtelikin sitten niitä kysymyksiä mieleen.. Että sillälailla. Sain kuitenkin seminaarista hurjan paljon irti ja uskon, että vielä enemmän tulen ymmärtämään kun käyn siellä heränneitä ajatuksiani läpi. Yhteen asiaan sain kuitenkin vielä enemmän vahvistusta, olen oikealla tiellä. Haluan tehdä tätä nyt ja vielä vuosienkin päästä. 

Asentoja, asentoja.. Nämä ovat ne joita tulen seuraavat vuodet harjoittelemaan uudestaan ja uudestaan.


Kävimme läpi myös sekä Body Fitneksen että Bikini Fitneksen poseerauksia. Elämäni ensimmäiset Body-poseeraukset, tästä se tie lähtee. Muiden lähtiessä nopealle ruokatauolle, jäin muutaman muun kanssa harjoittelemaan poseerauksia lisää. Nicole kävi jokaisen luona yksitellen ja rauhallisesti, auttaen hakemaan oikean asennon. Itselläni on ongelmia lapojen avauksen kanssa, ne tuppaavat törröttämään todella ikävästi. Myös vasen olkapääni on poseeratessa ylempänä kuin oikea. Nämäkin varmasti paranevat vain harjoittelemalla, siinäkin yksi syy miksi kilpatavoite on ”vasta” vuodelle 2015. Haluan kunnollisen paketin. Hiota sekä fysiikan että esiintymisen niin täydellisiksi kuin vain voimme.

Tässä, Nicole on takanani. Front pose ei ihan vielä suju, mutta ensimmäiseksi kerraksi meni ihan hyvin?  Jostain on aloitettava :)

Mahdollisuus saada Nicolen apua jatkossa esimerkiksi juuri poseerauksissa on ja aion sen varmasti käyttää. Mikään apu ei ole turhaa. Moni varmasti miettii miten englannin kielisen seminaarin seuraaminen sujui. Itseltäni erittäin helposti, kiitos Yhdysvalloissa asumisen. Nicolen englanti on erittäin selkeätä ja hän varmisteli myös että jokainen ymmärsi mistä puhuimme. Eli jos saatte mahdollisuuden liittyä seminaariin tulevaisuudessa, suosittelen sen ottamaan! Ja mikä olisikaan paras tapa parantaa kielitaitoa kuin sen harjoittaminen. ;)

Yksi mieleen painuvimmista asioista oli fakta: vain 2% maailmanväestöstä on valmis tekemään mitä fitness-kilpailijat tekevät. Elämään kurinalaista elämää, antamaan kaikkensa ja vielä enemmän jokaisessa treenissä, koettelemaan itseään ja omia rajojaan. Pieni, mutta sitäkin pippurinen joukko. Aika upeaa tiedostaa tuo, saan henkilökohtaisesti siitä motivaatiota ja tsemppiä jatkaa eteenpäin. Tietysti tässä pitää muistaa, ettei kaikki edes haluaisi tehdä tätä saati olisi valmis laittamaan itseään täysillä likoon.

Ryhmä koossa. Upeita mimmejä!

Kotimatka yötä vasten sujui leppoisasti. Olin hieman omissa ajatuksissani, pienoisen tietoähkyn kanssa. Imin tietoa varmaan enemmän kuin kouluaikanani. Upean seminaarin kruunasi tietenkin Nicolen kanssa juttelu sekä yhteiskuva. Niin ja pitihän sitä lisämotivaattori saada myös talteen.. Jääkaapin ovessa komeilee Nicolen kuva, nimikirjoituksella. Muistuttamassa päivän valinnoista ja tulevaisuuden tavoitteista.

Nicolen sanoja lainaten: STAY STRONG & NEVER GIVE UP!

Edelleen yhtä hymyä!
xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Nicole Wilkins seminaari

 1. mea sanoo:

  Jostainhan se pitää alottaa ton poseerailun ja tollasen kanssa, vaikken mistää mitään tiedäkään niin hyvältähän tuo näyttää! :-)Hauska, että noissa Nicolen kuvissa Jessica tönöttää pinkeissä jokaisen kuvan oikeassa reunassa :-D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Khehe. Selkää pitäisi saada reippaasti enempi auki, mutta kuten sanoit jostain se pitää aloittaa :)Joo, Jessica oli mallikappale. Ne poseerasi kimpassa, havainnollistaen eri tapoja liikkua. Kaikilla kun se hieman eroaa toisistaan. :)

   Tykkää

 2. nasba sanoo:

  Hei, kivaa oli löytää sun blogi. Vähemmän kivaa oli löytää omat ontuvat (elämäni ensimmäiset kuin myös) poseeraukset täältä kuvina. ;) Täytyy tutustua sun blogiin paremmin ajan kanssa! Tsemppiä treeneihin. Oot tehnyt hienoa työtä! ihanniinkutosissaan.blogspot.fi

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  ”vain 2% maailmanväestöstä on valmis tekemään mitä fitness-kilpailijat tekevät. Elämään kurinalaista elämää, antamaan kaikkensa ja vielä enemmän jokaisessa treenissä, koettelemaan itseään ja omia rajojaan. Pieni, mutta sitäkin pippurinen joukko.”Joo, totta. Se on aika pieni prosentti maailman väestöstä, jolla on edes varaa ronklata ruuan kanssa. Vähänkö hyvin menee niillä vajaalla kymmenellä prosentilla, jotka elää alle kahdella dollarilla päivässä, niitten ei koskaan tarvitse ostaa mitään roskaruokaa, uskomatonta kurinalaisuutta!Ainakin suomalaisista bloggaajista 95 prosenttia tuntuu juttujensa perusteella omaavan fitness-kilpailijan omistautumisen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: