TEMPUR urheilijailta

Kaikesta kiireestä huolimatta, viikko sitten torstaina olin kerinnyt sopimaan itselleni todella mielenkiintoisen menon. Pääsin nimittäin TEMPURin pitämään urheilija- & hyvinvointi-iltaan mukaan.

Luvassa oli luentoa nukkumisesta ja ravinnosta sekä upean Eveliina Tilsgrenin pitämä esitelmä fitness-urheilijan menosta. Kaiken kruunasi Sami Sundvikin tilaamat tarjoilut; vadelma-valkosuklaa raakakakku (ei maito-/viljatuotteita) sekä maustettuja raakasuklaa konvehteja, luomu punaviinin kanssa. Viini jäi itseltäni ottamatta, olinhan autolla, mutta herkut menivät nassuun ilman sen suurempaa harkitsemista. Olihan tuota maistettava! Vai miltä kakku teistä näyttää? :)

Vaikka suurin osa oli tuttua juttua, näkökulmat olivat uusia. Samin blogia jonkin aikaa seuranneena osasin odottaa tiukkaa settiä ja sitä se olikin, hyvällä tavalla. Tiukkoja kysymyksiä, hyviä ja kattavia vastauksia. Hyvä ja mielenkiintoinen poiminta hänen pitämästä luennostaan oli Suomen hanaveden kunto. Ketkä teistä luulisivat sen olevan puhdasta ja hyvää? Minä ainakin. Kuinka väärässä sitä onkaan.

Kuva lainattu.

Näittekö esimerkiksi tämän (klik!) Iltalehden uutisen? Putkiston kuntokuvat eivät näytä niin hyviltä kuin sitä voisi hyvinvointivaltiolta odottaa. Ei siis ihme, että Sami suositteli hankkimaan esimerkiksi Prismasta parinkymmenen euron kannun, joka suodattaa veden puhtaaksi. Yleisössä istui myös pariskunta, jotka olivat kannun ostaneet ja sanoivat etteivät juo vettä enää ilman suodatusta; maku on aivan eri sekä väri paljon kirkkaampi. Itse aion kokeilla tuota kannua ja voin kertoa teille omat tulokseni sen jälkeen.

Eveliinan pitämä luento oli itselleni todella tuttua. Hänen blogiaan on varmasti lisäkseni seurannut moni minunkin blogini lukija. Käymme hänen kanssaan samaa koulua, joten oli mahtava päästä juttelemaan kasvokkain mm. aikataulujen kanssa painimisesta. Sain hyviä vinkkejä ja myös kuulla, että Haaga-Helialla on oma urheilija akatemia. Aion ottaa asiasta selvää ja toivottavasti pääsen tuohon porukkaan mukaan, varsinkin lähempänä omia kisojani. Kerron teillekkin enemmän kunhan pääsen tapaamaan omaa opinto-ohjaajaani ja punnitsemaan asioita hänen kanssaan. Treenaaminen ja kisat menevät mukisematta Evelinaan sekä oman prioriteettilistani kärkeen. Ennen koulua, ennen töitä ja varsinkin ennen muita menoja. Tuo akatemia tulisi auttamaan omaa aikataulutustani paljon. 

Kuva lainattu.

Oli hauska sattuma myös törmätä oman blogini lukijaan. Ihanaa nähdä kasvot sieltä ruudun toiselta puolelta sekä päästä juttelemaan. Kiitos Sanna! :)

Kuten jokaisen blogikirjoituksen jälkeen olen alkanut toteamaan; kouluprojektit odottavat tekijäänsä! Hyvillä mielin teenkin, sillä jakson loppu häämöttää ja treenauksen tuoma energia kannattelee! Rakkaus-vihasuhde jalkatreeneihin kulminoitui aamuiseen treeniin. Tein ensimmäistä kertaa uuden ohjelman jalkapäivän. Paperilla tuo setti näytti melkoisen ”helpolta” mutta totuus oli kyllä aivan muuta! Odotan kammolla tulevia päiviä. Kävelykyky voi olla heikko, hyvin heikko.

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “TEMPUR urheilijailta

  1. FaerieS sanoo:

    Kiitos itselles :)Oli tosi kiva tavata!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: