I Love Me 2013

Nyt on taas yhdet odotetuimmista messuista takana eli I Love Me -messut. Ehdin itse paikalle lauantaiksi. Suunnittelimme muutaman tunnin kierrosta sillä olihan itselläni vielä koulutöitä sekä mahdollisesti yhdet synttäritkin tiedossa. Messut kuitenkin veivät mennessään ja lähdimme vasta kun ne sulkeutuivat. :)

Tuttuja messuilta löytyi enemmän kuin oletin, ihana niin! Pääsin vihdoin rutistamaan yhtä positiivisimmista mimmeistä ketä tiedän, Ainoa. Törmäsin myös sattumalta Vilmaan, jonka matkaa olen seurannut jo pitkään. Vaikka emme ole kummankaan mimmin kanssa tavanneet aikaisemmin kasvokkain tuntuu että toisen tuntisi jo. Tämä blogi-maailma on aivan omanlaisensa!
Messuilla töissä olivat myös aina hymyilevät Emmi ja Nanna, joiden kanssa ajatus- sekä arvomaailmat kohtaavat. Olen super kiitollinen, että olen päässyt tutustumaan heihin sekä muihin samanhenkisiin ihmisiin. Ympäröidään itsemme positiivisilla ihmisillä ja nautitaan elämästä.

Messupäivä antoi itselleni hieman tilaa hengittää. Koulu- sekä työasiat jätin takin mukana narikkaan ja otin todellakin kaiken irti noista tunneista. Ajatukset raksuttivat, postausideoita tulvahteli päähän eikä hymy hyytynyt. Noita ideoita lähden teille pikkuhiljaa purkamaan, pysykää siis kuulolla!

Mitä itselleni jäi käteen?

Kaikista suurimpana juttuna Fressin jäsenyys! Olimme jo pitkään punninneet Fressin ja nykyisen salimme välillä, mutta hintaero oli suurempi kuin saamamme hyöty vaihdosta. Pysähdyimme heidän ständilleen vahingossa, jonka jälkeen vietimme siinä ainakin puolituntia. Onneksemme heitä oli edustamassa Leppävaaran kaksi työntekijää, joten saimme relevantteja vastauksia salista jota tulisimme käyttämään eniten. En usko kysyneeni noin montaa kysymystä aikaisemmin tuollaisessa tilanteessa, mutta he hoitivat kuumotuksen hienosti. Treenipaikka on itselleni melkein pyhäpaikka, vaatimukset ovat kilpailuihin tavoittelevalla erilaiset kuin perus-Pirkolla. Vastaukset olivat pelkästään positiivisia ”kyllä löytyy” ja hintakin kohtasi hienosti tinkimisen jälkeen. Kiitos Kimi ja sinä ihana mimmi kenen nimen missasin tuossa menossa (anteeksi!), jos ongelmia tulee tiedän ketä kolkutan olalle! Terkut vaan sinne upeasta palvelusta! :) Kerron teille enemmän salista kunhan pääsen sinne tutustumaan rauhassa.

Cocovilla oli messujen selkeästi suurin ständi, laajin valikoima sekä oma herkkubaari! Tarjolla oli smoothieta, guacamolea ja meidän maistama raakasuklaakakku.

Otimme aikamme kiertäessä. Pysähdyimme mielenkiintoisille ständeille rauhassa, kyselimme, katselimme, kuuntelimme ja opimme. Yksi lemppareistani oli yllättäen Lorna Janen ständi, josta löytyi tutut ja hymyilevät kasvot. Brändi jatkaa minun vakuuttamista raikkailla väreillään ja uniikeilla tuotteillaan. Katselimmekin Astan kanssa Elixian työntekijöiden jumppaesitystä, jossa heillä oli LJ:n treenivaatteet päällä – hyvältä näytti! Jos vain oma opiskelijan rahapussini venyisi yhtään enempi, olisi oma treenivaatekaappini täynnä näitä!

Olen teille monesti blogin sekä instagramin puolella hehkuttanut Jungle Juicen smoothieita ja onneksemme kyseinen baari löytyi myös messuilta. Maca My Day en tiedä parempaa! Rakastan inkivääriä, jota kotioloissakin laitan aamupalasmoothieen sekä teen sekaan. Suosittelen todenteolla kokeilemaan kun törmäätte heihin!

Vietimme myös pitkän tovin TEMPURin edustajan kanssa. En kerennyt kokeilemaan patjoja urheilijaillan jälkeen, joten nyt korvasin tuon. Olen muutaman vuoden aikana alkanut kaipaamaan parempaa patjaa, kunnollista nukkumispalatsia ja nyt kyllä löysin omani! Kokeilimme ainoastaan kahta patjaa, sillä vaatimukset ovat erityiset; selkä levenee ja vyötärö kapenee – mikä sopii parhaiten? Unelmia on ja uusi sänky taitaa olla suurin niistä! Oikea joululahjatoive, kuuleeko kukaan! ;)

Foodin, joka luotsattiin messuille, jätti kyllä lähtemättömän vaikutuksen itseeni. Mukaan heidän ständiltään lähti kookosvettä, maca-jauhetta, raakasuklaata ja kaakaonibsejä. Olen pikkuhiljaa aloittanut yhdistää ruokavaliooni superfoodeja joista saisin lisäpotkua palautumiseen, terveenä pysymiseen ja virkeystilaani. Yksi tuote kerrallaan lähdetään kokeilemaan miten kroppa suhtautuu.

Maisteltiin heidän ständillään myös pakurikahvia! Kuulosti mielenkiintoiselta, muttei maistunut juuri erilaiselta kuin normaali kahvi. Jälkimaku tuntui olevan hieman pehmeämpi ja miellyttävämpi, mutta muuten eroja en itse löytänyt. Sitä aiommekin seuraavaksi ostaa, spesiaali-tilainteita varten.

Lihashuolto on aihealue, josta tulen teille seuraavien viikkojen aikana puhumaan paljon. Venyttely-, hieronta- & foamroller-postauksia. Foamroller/proroller/rumbleroller, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja versiota. Pysähdyimme suomalaisen ProRollerin ständille kuuntelemaan hyötyjä sekä liikevinkkejä. Ymmärsin nyt miksi tuo Sokoksen vaahtomuovirulla ei ole parasta ja miksi hyvään rullaan kannattaa sijottaa. Kiitos Jukka! Tästä asiasta tulen puhumaan, joten olkaa kuulolla!

Moni asia, joka messuilta jäi hankkimatta vaatisi paksumpaa tiliä. Siellä sen kuitenkin tajusin, kuinka onnellinen sitä voi olla ilman kaikkea haluamaansa materiaa. Minulla oli maailman parhaimmat seuralaiset messuille, oma kihlattuni ja yksi rakkaimmista ystävistäni. Oma elämäni on hurjan kiireistä, mutta kuinka mallillaan se onkaan! Messupäivän lopussa pysähdyimme kuuntelemaan todella intohimoisesti luennoivaa naista, Paula Heinosta. Onnellisuus, asia joka ei tosiaankaan ole itsestäänselvyys. Asia, johon jokainen pystyy vaikuttamaan asenteellaan sekä teoillaan. Todella vangitseva puhuja, suosittelen kuulemaan jos saatte mahdollisuuden!

Messuista on kuulunut hieman ristiriitaisia mielipiteitä, toiset tykkäsivät ja toiset taas eivät. Tarjonta oli kuulemieni mukaan huonompaa kuin viime vuonna. Tarjonta oli ehkä hieman hajanaisempaa kuin viime vuonna, mutta löysin paljon kiinnostavia asioita ja vietin suurimmaksi osaksi aikani vain terveys-puolella. Mitä te piditte messuista? 

xxo,
Janina

PS. Tämänkin postauksen kirjoitus otti muutaman päivän, aloitin sunnuntaina ja julkaisen nyt. Kiire on hirmuinen! Pysyttehän vielä mukana. :)

2 ajatusta artikkelista “I Love Me 2013

 1. Essi sanoo:

  Toi raakakakku on ihan liian houkuttelevan näkönen!! Ite oon ollu Fressin jäsenenä ennen Vaasaan muuttoa, ja hyvinki tyytyväinen toimintaan ja saliin :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Se oli hyvää, hieman ehkä tuo puuhaarukka ainakin toi puista makua mikä ei ollut kivaa. Kiva kuulla! Näin on moni muukin sanonut, että kaikkialta etti hyvää salia mutta päätynyt tuonne ja nyt on hankaluuksia löytää enää parempaa. :) Toivottavasti käy näin myös meille!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: