Teinivuosien lemppari

Olen aina fiilistellyt suomalaista musiikkia Suurlähettiläistä Fintelligensiin, mutta tullessani vaihtovuodelta Yhdysvalloista takaisin hurahdin vielä enemmän. Soittolistat täyttyivät mm.Teflon Brothersistä, Sauruksesta, Ruudolfista ja Steen1:stä. Yksi ehdottomista lemppareistani oli mies nimeltä Timi Lexikon.

Hänen biisinsä ja saundinsa on mielestäni tarttuvia. Muutaman vuoden ajan olin saanut tarpeekseni tuosta scenestä ja kuuntelin aivan muuta. Nyt kuitenkin tuntuu että voisin kuunnella näitä kokojan. Tätä kuulokkeista pauhatessa on mahdollisuus paeta omaan maailmaan ja treeneissäkin pusertaa viimeiset mehut irti. Viimeisten viikkojen treenejä sekä hankalia hetkiä onkin siivittänyt yksi tämän hetken lempikappaleistani. Sanat iskevät syvälle ja tuntuvat voimaannuttavan. Jahdataan niitä unelmia!

 
 
Avaa sun siivet auki levälleen
Sukella suinpäin siihen tunteeseen
Avaa sun siivet auki levälleen
Kurota kiinni siihen haaveeseen
 
Ei haaveistaan saa luovuttaa
Ei esteet saa sua kaatumaan
 
 
Mitä te kuuntelette nyt talven tullen? Vaihtuuko soittolistat rauhallisemmiksi, löytyykö uusia artisteja kuunneltaviksi? Mikä sytyttää TEIDÄT?
 
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: