Onnen potkaisut

Tämä pienen pieni, polvileikkauksen jälkeisenä sairaslomana perustettu blogini on kasvanut isommaksi kuin olisin koskaan voinut uskoa. Toivoa kyllä saatoin, että moni löytäisi tekstieni pariin ja saisi sieltä motivaatiota sekä inspiroitumista. Blogin kanssa olemme käyneet läpi niin ylä- kuin alamäet, mutta silti lukijakunta on kasvanut ja tulee luultavammin vain kasvamaan tulevaisuudessa.

Yksi parhaista asioista blogin kirjoittamisessa on ihmisten tavoittaminen. Olen saanut teiltä lukijoilta todella hyviä kommentteja, oli se sitten rakentavaa kritiikkiä, kehumista tai uutta näkökulmaa asioihin. Olin eilen viettämässä työpaikkani pikkujouluja. Alusta asti on ollut selvää, että tämä työporukka on ainutlaatuinen. Ilta oli naurun täytteinen kera huikeiden tanssimoovien. Muutama juomakin tuli juotua ja shotti otettua. Kotiin päästyäni vastassa oli kihlattu ison vesilasin sekä maitorahkan kanssa.

Mamma Rosan suussasulava jälkkäri oli itselleni jo entuudestaan tuttu.
Kiitos rakkaiden kokkiystävieni. 

Illan aikana törmäsin vessajonossa blogini lukijaan. Hämmennyin ensin. Aika noloa, minkälaisen kuvan tämä minusta antaa. Olla nyt hyvinvointi-bloggaaja ja tavata lukija hienoisessa sievässä. Ei minulla kuitenkaan ole mitään peiteltävää. Elämä on tasapainossa. Tuo ihana nainen, Lotta, antoi minulle miljoona syytä hymyyn. Olen saavuttanut juuri sen mitä toivoin blogin tekevän, inspiroivan ja tsemppaavan. Kiitos Lotta. :) Hymyilyttää vieläkin, eikä krapulastakaan ole tietoa. Se voi olla, että neljä tuntia täysillä tanssimista, pomppimista ja laulamista auttoivat. Viimeksi olin viihteellä kolme kuukautta sitten, joten näistä harvoista illoista osaa kyllä ottaa kaiken irti. Oli aivan huikea ilta!

Ensi viikkokin näyttää hyvältä. Tulevan viikon alussa, luultavammin tiistaina, siirtyy blogini FITFASHION.FI alle. Olin todella otettu yhteydenotosta ja melkolailla empimättä lähdin mukaan. Suurin osalle lukijoista Fitfashion on varmasti tuttu upeiden blogien kautta. Tulen siis liittymään huikeaan joukkoon. Siirto ei tule muuttamaan omaa tyyliäni ollenkaan. Edelleen se olen minä eikä kukaan muu, joka määrää kirjoitustahdin tai -aiheet.

Olen innoissani. Toivottavasti pysytte kyydissä sinnekin! Päivitän osoitteen blogloviniin ja tämä osoite ohjataan suoraan uuteen osoitteeseen, joten teidän ei tarvitse tehdä mitään.

Nyt ystävän luokse ja sieltä katsomaan uusin Nälkäpeli-elokuva. Odotukset korkealla!
Miten teidän viikonloppunne on mennyt?

Rentouttavaa sunnuntaita!

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Onnen potkaisut

  1. Marilii sanoo:

    Onnittelut FitFashioniin siirtymisestä. Siellä nähdään ;)

    Tykkää

  2. Siiri sanoo:

    Onnea ja tsemppiä !:-)<3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: