Ystävien tuomat hymyt

Viikko on ollut aika pitkäveteinen maatessani yksin olohuoneen sohvalla. Olen yrittänyt löytää sekä uusia tv-sarjoja & elokuvia katsottavaksi että lehtiä luettavaksi.
Tämä on näkymäni sohvalta. Tyynypino on nojatuolissamme.

Onneksi muutama kuukausi sitten aloitin katsomaan Täydellisiä Naisia ensimmäisestä seasonista alkaen. Aloitin tänään seitsemännen kauden ja olen edelleen yhtä koukussa kuin ensimmäisen kauden aikana. Alan hiljattain ymmärtää kuinka iso pala sarjan loppuminen olikaan sen seuraajille. Jokaisessa sarjan naisesta huomaan osia itsestäni – hyviä ja huonoja puolia. On tosin viihdyttävää nähdä kuinka he painivat samojen ongelmien kanssa kuin minä. Kuinka hölmöltä se saattaa kuulostaakin, tämä sarja tuo uusia näkökulmia elämään. :)
Sarjassa isossa osassa on ystävyys ja tällähetkellä olisin hukassa ilman omia ystäviäni. Puhelimeni on piippailut näiden päivien aikana useasti huolestuneilta ystäviltä saapuneista viesteistä. ”Kuinka leikkaus meni?” ”Miten voit?” ”Milloin pääsen käymään?” Ystävät ovat korvaamaton tuki hyvinä sekä huonoina hetkinä.
Tänään yksi pitkäaikaisemmista ystävistäni, Marika, tuli käymään, tuoden mukanaan oman piristävän hymynsä lisäksi myös ihanan kirkkaan keltaisen auringonkukan. Pieni, mutta tulevia päiviä piristävä ele. :)
Ystäväni tuoma auringonkukka. :)

Muutamia tunteja hänen lähdettyään, yksi uusimmista ystävistäni ja naapurini, Eevi, tuli helpottamaan oloani söpöimmän koiransa kanssa. Hän toi mukanaan jotain tällähetkellä ehkä kultaakin kalliimpaan eli sportti-lehtiä ! Olen aivan innoissani ja motivaation tarpeessa. 

Eevin tuomat lehdet – parasta ajanvietettä !
Motivaatio tulee olemaan tärkeä osa kuntoutusta, sillä kärsivällisyyskin on koetuksella. Tänään oli ensimmäinen päivä kun sain aloittaa ”oikean” kuntoutuksen. Pelkän nilkkojen pumppauksen jälkeen on ihana saada lupa harjoittaa etureisilihasta. Tällä hetkellä saan tehdä kolmea liikettä. Ensimmäisenä on polven liikkuvuutta auttava polven ojennus ja koukistus. Toisena ja kolmantena ovat etureiden jännitys liikkeet, joissa on tarkoitus saada suorana oleva jalka nousemaan maasta. Jokaista liikettä on tavoitteena tehdä n. 20 toistoa 2-4 kertaa päivässä.
Tein aamulla ensimmäisen treenin kihlattuni, Mikon, avustuksella. Koukistus tuntui jotenkuten jopa helpolta, mutta etureisiliikkeet tuottivat ongelmia sekä kyyneleitä. Oli todella henkisesti raastavaa jännittää kaikkia jalan lihaksia ja huomata ettei jalka nouse maasta milliäkään. Monien vahvojen yritysten ja kihlattuni tsempin jälkeen saimme onnistumisia aikaan. Pääsin tavoiteltuun 20 toistoon ja olin poikki ja polvea särki.
Kuntoutus ei tule olemaan helppoa ja ilman ystäviäni tai kihlattuani tule siinä onnistumaan. Arvostakaa ystäviänne ja muistakaa kertoa se heille. 
xo,
J

Yksi ajatus artikkelista “Ystävien tuomat hymyt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: