Elämäntapamuutos ei katso ikää.

Olen huomannut monissa ihmisissä ennakkoluuloja, ettei nykyisiä elämäntapoja voisi vaihtaa terveellisimpiin. Moni pelkää menettävänsä mm. hyviä muistoja ja ihania herkkuhetkiä. On liian hankalaa omaksua uusia ruokailutapoja, tutustua uusiin ruoka-aineisiin sekä jättää einekset ja lisäaineet kauppojen hyllyille. Puhtaan ja kotona tehdyn ruuan eteen täytyy nähdä vaivaa ja siihen kuluu hirveästi aikaa. 
Kyllä, muutos ei tule olemaan helppoa. Terveellisten annoskokojen oppiminen vie aikaa. Täytyy opetella uusia termejä ja opetella lukemaan ravintosisältötaulukkoa. Tulet painimaan monien niin isojen kuin pienienkin kysymysten ja ongelmien äärellä, mutta jokainen hetki on askel parempaan ja terveellisempään elämään. Huomaat vartalosi olevan energisempi ja mielesi virkeämpi. 
Hankalia päiviä tulee, mutta muutenhan kaikki tekisivät niin. Pikaruokaravintolat eivät menestyisi, koska ihmiset ymmärtäisivät mitä kyseisistä ruuista saa ja mitä jää puuttumaan. 
Omakohtaisten kokemusten kautta voin vain todeta, että rakastan jokaista muutosta minkä olen tehnyt syömäni ravinnon suhteen. Syön vihanneksia (paljon!!) jokaisella lämpimällä aterialla, nautin tuoreista hedelmistä ja marjoista, kannan kanaa/jauhelihapihvejä käsilaukussani jotta saan syötyä silloin kun täytyy. En väitä etteikö edelleen viikottain mieleni tekisi irtokarkkeja, suklaata ja aina niin taivaallista uunituoretta leipää. Enkä olekkaan jättänyt elämästi mitään näistä kokonaan pois. Syön suurimmaksi osaksi täysin terveellisesti, jotta pystyn nauttimaan omista herkkuhetkistäni. Maalaisjärki on tärkeä apu ja olenkin joutunut sitä kovalla kädellä opettelemaan. Voin käsi sydämellä kertoa, että nautin elämästi tällähetkellä enemmän kuin koskaan ennen. 
En anna ruokavalioni estää minua tekemästä asioita, eikä se estäkkään.
Elämäntapamuutos ei katso vartalotyyppiä, ikää, tai sukupuolta. Se katsoo ihmisen asennetta ja rohkeutta muuttumaan, tekemään virheitä ja oppimaan niistä. 
Tässä kolme uskomattoman vahva mielistä henkilöä, jotka auttavat pitämään omat herkkuhaluni kurissa. 
Ennen
Jamie Easonin vanhemmat.
Jälkeen
Jamie Easonin vanhemmat kolmen kuukauden treeni- & dieettiohejlman jälkeen.
Jamie Eason muuten on 36-vuotias fitnessmalli,
katsokaa minkälaisen muutoksen hänen vanhempansa ovat saaneet aikaan!
Tosca Reno, 53-vuotias fitness-lehden julkaisija.

Tässä myös Tosca, jatkamassa omaa
elämänmuutostaan miehensä kuoltua muutamia kuukausia sitten.

Ruoka ei tue rankoissa tilanteissa, se saattaa lohduttaa syömisen ajan mutta lopuksi vain harmittaa vielä enemmän. Ruoka on vartalosi polttoaine, mitä puhtaampaa ja tasapainoisempaa syötät vartalollesi sitä paremmin se jaksaa ja niin jaksat sinäkin!

Tsemppiä muutoksen tiellä, oppiminen ei lopu koskaan!
xo,
J

Kuvat täältä & täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: