Uusia ideoita

Kävimme eilen katsomassa perjantaina ensi-iltaan tulleen, yhden odottamammistani elokuvista, The Expendables 2. Odotukseni olivat korkealla, syystäkin, olihan ensimmäinen osa ollut täynnä kunnon actionia, hyvää huumoria ja tietenkään unohtamatta silmänruokaa. Vaikka Sylvester Stallone, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger ja muut ovat jo nuoruusvuotensa eläneet ei heidän menonsa ole hyytynyt ehkä jopa koventunut.

Terry Crewsin uskomattomat käsivarret ovat kuin veistetyt, Jason Stathamin viettelevä britti-aksentti ja Jet Lin kadehdittava nokkeluus eivät jätä ketään kylmäksi. Miehet, sanoisinko herrat, ovat selkeästi panostaneet ennen kuvauksia sekä kuvausten aikana fysiikkansa parantamiseen. Stallonen vuosikymmenten treenaus, Dolph Lundgrenin toisen asteen musta vyö karatessa sekä entisen UFC ottelijan, Randy Couturen, tekniikka toivat varmasti omat mausteensa heidän päiviinsä.

Itseäni kiinnosti saada tietoa heidän rutiineistaan ja löytää sitä kautta uusia ideoita, omien tulevien treenien suunnittelua varten. Luulen, että tämä tulee olemaan teillekkin mielenkiintoinen ja hyödyllinen linkki syksyn uusia treenejä miettiessänne.

Tästä pääsette lukemaan ja katselemaan kuinka heitä treenattiin elokuvaa varten. Muistakaa myös tsekata artikkelin lopussa olevat linkit, jokaisen miehen treenikohtaisiin kuulumisiin. ;)

Terry Crewsin fysiikassa ei valittamista. 

Nauttikaa!

xxo,

J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: