Jogo-herkku

Suomeenkin on vihdoin rantautunut maailmalla jo pitkään suosittu, frozen yogurt, eli jäädytettyä jogurttia. Se on ihanasti kevyempää kuin jäätelö ja koostumukseltaan kuin pehmistä.

Kävimme eilen nauttimassa Tennispalatsiin kesän alussa avanneesta, Jogo frozen yogurt barista. Heillä on yhteensä 18 makuvaihtoehtoa, joista on tarjolla kuusi makua kerralla. Jogurttien päälle saa laittaa isosta valikoimasta erilaisia herkkuja kuten makeisia, pähkinöitä, tuoreita hedelmiä ja marjoja. Ihanaa!


Pikkusiskoni pääsi kuviin.

100 grammassa tätä kylmää herkkua on noin 100 kaloria, mikähän on paljon parempi kuin esimerkiksi jäätelö. Toisaalta, tuossa 100grammassa on 21% sokereita, mikä tekee tästäkin ”sometime food:n”. (lähde)


Tutustuin itse näihin maaliskuussa, Roomassa. Siellä konsepti oli erilainen. Maut tehdään kaikki itse, alusta asti ja siksi, ainakin omasta mielestäni, maistuvat paljon tuoreammilta. Toisaalta, siellä ei ole valikoimassa minkäänlaisia lisukkeita kuten meillä Suomessa. 
Frozen yogurt roomalaisittain. YUMMY.

Käykää kokeilemassa ! Aikamoista nannaa ja persoonalliset annokset ! ;)

xxo,
J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: