Älypuhelimet hyödyksi

Olen hurahtanut älypuhelimiin, kuten varmaan monet teistä. Välillä ne tuntuvat jopa epäkäytännöllisiltä, mutta kunhan löytää omat hyödylliset ja hauskat sovellukset saat puhelimestasi kaiken irti.

Tässä muutamia innostavia ja hyödyllisiä, ilmaisia liikuntasovelluksia. 
Seuraa suorituksiasi & kulutustasi

Pystyt seuraamaan urheilusuorituksiasi näiden sovellusten avulla mm. kuinka monta tuntia kuussa liikut, mikä liikuntatapa on suosikkisi, paljonko kaloreita kulutat ja paljon muuta ihmeellistä.. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja jakaa suorituksesi ystäviesi kanssa. 
Yksi suosituimmista ja ensimmäisistä trackereista on SportsTracker, lisätietoja täältä.
Oma käyttämäni trackeri on HeiaHeia! Sopivan simppeli, nopea päivittää. En ole käyttänyt SportsTrackeria koskaan, mutta huomasin että käyttämässäni HeiaHeiassa on enemmän lajeja merkattavana kuin SportsTrackerissa.

Seuraa syömisiäsi

Mikä olisikaan helpompa kuin mukana kannettava kalorilaskuri? Näiden avulla se onnistuu! Tee oma profiili, jonne syötät iän, painon, pituuden.. Sovellus laskee suositellut kalorit päivillesi ja pysyt perässä syönneistäsi.
Itse en yleensä laske kaloreita, mutta tiedän monia jotka tekevät näin. Nämä kaksi ovat saaneet parhaimmat arvostelut kalorilaskureista ja ovat simppeleitä käyttää.
Ideoita ja apua treenaamiseen

Niinkuin olen jo monesti kertonut, haen kokoajan uutta tietoa treenaamisesta, jotta voin monipuolistaa omia treenejäni ja näin pitää motivaatiota yllä. Seuraavat kaksi sovellusta ovat saaneet kiinnostukseni ja aionkin tutustua niihin paremmin kunhan pääsen taas luvalla treenaamaan.

Nike Trainer Club


kuva täältä
Sovelluksesta löytyy eri tavoitteille eri ohjelmat, vaikeusasteet ja muuta kivaa. Todella motivoiva tapa treenata! 
Jillian Michaels – Slim Down Solution

kuva täältä
Jokaiselle liikkeelle teko-ohje, motivoivia kirjoituksia, terveellisiä reseptejä… Mitä muuta voisitkaan pyytää? Mahdollisuus ’upgrade’ta ja saada oma ruokaohjelma. 


Vie treenisi ulos, pidä hauskaa!

Luin vanhaa MeNaiset lehteä, josta bongasin erikoisen artikkelin. 
Isosilmäinen Bjong-etana ryömii iPhoneni ruudussa liikkeitteni mukaan. Etanan päälle laskeutuu taivaalta palloja, jotka minun täytyy pitää ilmassa kävelemällä ja loikkimalla sivuttain. Kun vaihdan juoksuun, kerään enemmän pisteitä.”
Näin kirjoittaa Jenni Peltola MeNaiset -lehden nrossa 30/2012. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Uskaltaisitko sinä pomppia bussipysäkillä tai lounastauolla toimistosi pihassa? 
Älypuhelimiin on alkanut ilmestyä todella paljon kehittyneitä liikuntapelejä. Artikkeli sai ainakin oman kiinnostukseni heräämään ja harmittaakin paljon, etten pääse heti kokeilemaan. 
Kokeilkaa te vaikka mun puolesta ja kertokaa mitä piditte ! ;)

Tältä näyttää Bjong -etanapeli.

Käykää tutustumassa peleihin täältä.

Viikonlopun aikana päivitän mitä liikkeitä sain fysioterapeutiltani tehtäväksi ja kuinka parantuminen sujuu.
Pysykää liikkeessä!

xxo,
J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: