Toteutuksia

Hyvän ehdotuksen sekä toiveen ansiosta olen lisännyt teille mahdollisuuden kertoa nopeasti mielipiteenne. Jokaisen postauksen alla löytyy vaihtoehdot ”LOVE”, ”OK” & ”TOSI BUU”. Helppoa ja nopeaa eli ei muutakuin klikkailemaan! ;)

Löydyn myös facebookista, eli täältä !

Olen tosiaan aika uusi vielä bloggaamisessa, eli heitelkää ihmeessä ideoitanne ilmaan – ne on hyviä ja jeesaa! Myös toivepostauksia otetaan mielellään vastaan! Eilen sain yhden ja yritän mahdollisuuksien mukaan kirjoittaa siitä jo tänään, mutta viimeistään huomenna! :)
Pidämme huomenna kihlajaiset pienelle porukalle, joten tänään on paljon leipomista ja järjestämistä edessä! 
xxo,
J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: