Juhlaa ja kuvia

WAUWAUWAU.
Olipahan eilen päivä! Aamusta asti kipitettiin aikamoista vauhtia, että saatiin tarjoilut valmistettua ja laitettua kämppä vimpan päälle juhlakuntoon. Vanhemmillakin piti kiirettä, sillä Mikon vanhemmat toivat kahvinkeittimen lainaan jotta saadaan kahvitarjoilut hoidettua ja omat vanhempani toivat astiat 20 henkilölle. Jep. Eihän meillä kun kahdestaan asutaan niin ole kuin kuusi haarukkaa ja näin.
Kaikki meni todella kivasti, vaikka kiirettä piti. Kilauteltiin skumpan tahtiin, nautittiin itse tehtyä juustokakkua ja kanasalaattia. Tai, muut nauttivat kun itse hoidin tarjoilua isoäideille ja kuulumisten päivittelyä kaikkien kanssa. :) Pitkästä aikaa nähtiin kaikkia rakkaita ja oli tärkeää, että Mikon vanhemmat pääsivät tutustumaan omaan sukuuni paremmin.

Tästä se juustokakun teko alkoi..
Tehtiin juustokakussa käytetty hillokin itse!
OMNOM. Kaksi kakkuu, kaksi eri tyyliä. 

Syöminen unohtui melkolailla itseltäni koko päiväksi. Aamupalan sain syötyä, mutta seuraava olikin sitten 20:30 maissa Mikon vanhempien luona syömä iltapala. Mikon veli tuli vielä käymään siellä, saatiin ihan mahtava kirja lahjaksi: Jamie Oliver – Alastoman Kokin Onnenpäivät! Tarkoituksena tietysti, että mies kokkaa alastomana ja mä pääsen viinilasi kädessä nauttimaan sohvalla! ;) Eikö vain?

Kiirettä tosiaan piti, joten en kerennyt lupaamaani kotitreeniohjelmaani laittaa teille esille. Se tulee tänään! 
xxo,
J
PS. Meijän ilta oli kiva, mutta ei päättynyt niin kivasti. Miko pamautti hampaansa mun nenään ja siitähän sitten riemu repesi. Päätä jomotti ja nätit on jäljet nenässä. JEP.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: